هواوی در رویداد اخیر خود، دومین نسخه ‌پایدار سیستم عامل هارمونی را معرفی نموده و اعلام کرد که بروزرسانی مربوط به آن را برای صدها مدل از گوشی‌های هوشمند خود ارائه خواهد کرد. HarmonyOS یک پلتفرم منبع باز است که فراتر از سیستم‌عامل‌هایی مانند اندروید یا iOS، کاربران خود را از قابلیت‌های یکپارچه و اتصال بدون وقفه بهره‌مند می‌کند.

چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی بروز کنیم

سیستم عامل Harmony OS تنها در فاصله 15 روز از معرفی، توسط کاربران روی 18 میلیون دستگاه نصب شد. هواوی در روز 15 تیر اعلام کرد که تعداد نصب‌های مجزای هارمونی OS، از 50 میلیون دستگاه نیز عبور کرده است. این نکته را در نظر بگیرید که این آمارها تنها به کشور چین مربوط هستند و هنوز بسیاری از گوشی‌های هواوی این بروزرسانی را دریافت نکرده‌اند.

تعداد کاربران فعال HarmonyOS را باید موفقیتی شگرف برای شرکت هواوی دانست، زیرا از پیش‌بینی‌های قبلی مدیران این شرکت نیز فراتر رفته است. سیستم عامل هارمونی پیش از این در بعضی از دستگاه‌های اینترنت اشیا و همچنین در سیستم اطلاعات خودروها به کار رفته بود، اما نسخه مخصوص گوشی‌های هوشمند آن یعنی HarmonyOS 2.0، امکانات جدیدی را برای کاربران این دستگاه‌ها فراهم کرده است.

در ابتدا برخی دارندگان گوشی‌های هواوی گمان می‌کردند که با آپدیت کردن گوشی‌های خود به سیستم عامل هارمونی، دسترسی به اپلیکیشن‌های اندرویدی را از دست خواهند داد. نادرستی این موضوع با گذر زمان اثبات شد و هر روز، افراد بیشتر گوشی‌های خود را به هارمونی OS بروزرسانی می‌کنند.

در ادامه، چهار دلیل برای ارتفای گوشی‌های هوشمند به HarmonyOS را با هم مرور می‌کنیم.

چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی بروز کنیم

دلیل اول - روان بودن سیستم

بلافاصله بعد از ارتقای گوشی هوشمند خود از رابط کاربری EMUI به سیستم عامل هارمونی، متوجه می‌شویم همه چیز به سمت بهتر شدن پیش رفته است.

هارمونی OS از یک رابط کاربری جدید برخوردار است که عملکرد گوشی‌های مجهز به خود را تا حد بالایی بهینه‌سازی می‌کند. برای مثال، افکت‌های گرافیکی به بهترین شکل نمایش داده می‌شوند و سرعت باز یا بسته شدن اپلیکیشن‌ها، از همیشه سریع‌تر است. مصرف باتری نیز به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده و مدیریت حافظه رم گوشی نیز بهتر انجام می‌شود.

HarmonyOS از یک موتور حرکتی جدید استفاده می‌کند تا کاربران بتوانند بدون نگرانی از افت فریم یا بسته شدن ناگهانی اپلیکیشن‌ها هنگام کارهای سنگین و مولتی تسکینگ، تمام قابلیت‌های گوشی هوشمند خود را به کار گیرند. مولتی تسکینگ در پلتفرم اندروید چندان بهینه نیست و اغلب اوقات، حتی قدرتمندترین دستگاه‌های اندرویدی نیز به مشکلاتی در این زمینه مواجه می‌شوند.

پروتکل‌های مدیریت حافظه هارمونی OS به گوشی‌های قدیمی دارای مقادیر ظرفیت رم کوچک‌تر، تجربه کاربری روان‌تری ارائه می‌کنند. در سوی دیگر، سیستم عامل اندروید فایل‌های گاهی به درد نخور را در پس زمینه باز نگه می‌دارد که این موضوع، موجب کند شدن عملکرد دستگاه خواهد شد.

چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی بروز کنیم

دلیل دوم – تجربه گیمینگ بهتر

گیمینگ در گوشی‌های هوشمند دیگر مانند قبل نیست و پیشرفت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اخیر، امکان لذت بردن از بهترین بازی‌ها در تمام سبک‌ها را برای کاربران اسمارت فون‌ها فراهم کرده‌اند. سیستم عامل هارمونی بر اساس تست‌های مقایسه‌ای، بازی‌های محبوبی مانند PUBG و گلوری آف کینگز را به مراتب بهتر و روان‌تر از رابط کاربری EMUI که مبتنی بر اندروید است، اجرا می‌کند.

تست‌های رسمی نشان داده‌اند که هارمونی OS قادر است تا بازی‌ها را با نرخ فریم متوسط 90.17 فریم بر ثانیه و مصرف انرژی 3.77 وات اجرا کند، اما EMUI بازی‌ها را با نرخ فریم پایین‌تر 88.83 فریم بر ثانیه و مصرف بیشتر انرژی به میزان 3.86 وات به اجرا می‌گذارد.

چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی بروز کنیم

دلیل سوم – بهبود کلی راندمان کاری

اصلی‌ترین هدف هواوی در طراحی رابط کاربری برای سیستم عامل Harmony را باید در افزایش سرعت کار و عملکرد سیستم خلاصه کرد. Harmony OS 2.0 تمامی اقدامات غیر ضروری قبل از ورود به یک نرم‌افزار را از میان برداشته است. برای مثال، قابلیت Service Widget به کاربران اجازه می‌دهد تا عملیات پرداخت برای یک خرید اینترنتی را سریع‌تر انجام دهید.

علاوه بر این، فناوری پیشرفته IPC هارمونی OS در همکاری با میکروکرونل سیستم، با دسته‌بندی مراحل اجرای یک نرم‌افزار بر اساس اولویت، بازده HarmonyOS را به طرز مطلوبی افزایش می‌دهد.

چهار دلیل برای اینکه گوشی‌ هواوی خود را به سیستم عامل هارمونی بروز کنیم

دلیل چهارم – قابلیت‌های یکپارچه

یکپارچه‌سازی تمامی پلتفرم‌ها و فراهم آوردن محیطی برای دستیابی به هدف اتصال همزمان دستگاه‌های مختلفی مانند گوشی‌های هوشمند، گجت‌های پوشیدنی، نمایشگرهای هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها را باید ایده اصلی و باور هسته‌ای مهندسان هواوی در طراحی سیستم عامل هارمونی دانست.

باید گفته که این رویا اکنون بیشتر از همیشه به واقعیت نزدیک شده  تا  بتوان از طریق امکانات نرم‌افزاری و اپلیکیشن‌های گنجانده شده در سیستم عامل Harmony OS، دستگاه‌های مختلف را به یک واحد هماهنگ و یکپارچه تبدیل کرد. اتفاقی که بدون فوت وقت و جستجوی تمام نشدنی برای یافتن راه حل مناسب صورت می‌گیرد.

توانایی HarmonyOS در سازگاری با همه نمایشگرها در اندازه‌های مختلف، راه را برای ورود کاربران اکوسیستم هواوی به دنیای IoT یا اینترنت اشیا باز کرده تا زندگی دیجیتال آن‌ها برای همیشه به سمت هماهنگی بیشتر و آسان‌تر شدن حرکت کند.

جمع‌بندی

سیستم عامل Harmony OS برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری نیز دریایی از امکانات و قابلیت‌های پیشرفته را در نظر گرفته تا آن‌ها نیز بتوانند زمان با ارزش خود را بیشتر به ارائه محصولی با کیفیت اختصاص دهند؛ به لطف ویژگی منبع باز هارمونی OS، امکان به وجود آوردن تغییرات در رابط کاربری فراهم شده و اکنون می‌توان یک اپلیکیشن را به طور همزمان برای همه دستگاه‌های هوشمند تولید کرد.

از Harmony OS می‌توان در دستگاه‌هایی با حتی 128 کیلوبایت حافظه رم نیز استفاده کرد. هواوی قول داده تا کاربران همه انواع محصولات سازگار با اکوسیستم اختصایی این شرکت بتوانند با توجه به ویژگی‌های دستگاه خود، تجربه روان و لذت‌ بخشی را در هنگام مرور وب، بازی کردن یا تماشای ویدئو تجربه کنند.

امکانات یکپارچه و مصرف انرژی کمتر نیز هر کدام می‌توانند به صورت جداگانه، دلایل قانع‌ کننده‌ای برای ارتقای گوشی‌ها یا تبلت‌هایمان به هارمونی OS باشند.

** این محتوا تبلیغاتی است**

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس