به گزارش مشرق، سردار احمد اخوان مهدوی، با اشاره به خدمات درمانی و بهداشتی نیروی زمینی سپاه در سراسر کشور، گفت: نیروی زمینی سپاه از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور یک سازماندهی ویژهای را انجام داد، همه امکانات، توانمندیها و منابع خود را در راستای خدمت به مردم و کنترل و قطع زنجیره این ویروس منحوس به کار گرفت.
وی افزود: این امکانات و ظرفیتها در بخش نظام سلامت، شامل سامانههای درمانی سیار، توانمندی خاص این نیرو را نشان میدهد، تمرینات و رزمایشهای زیادی طی ۱۰ سال اخیر در این راستا انجامشده و مطالعات فراوان صورت گرفته است، تا بتوانیم بهترین سامانه درمانی سیار هم از نظر سرعت، تحرک و بهرهبرداری با برخورداری از شاخصهای خوب و استاندارد ایجاد کنیم.
هزار نفر از مجموع نیروهای سازماندهیشده در استانها و شهرهای مختلف کشور اعزام و در مراکز درمانی دانشگاههای علوم پزشکی این مناطق مشغول خدماترسانی به مردماند
اخوان مهدوی با تأکید بر اینکه ۳۰۰ تیم پنج نفره و در مجموع هزار و ۵۰۰ نفر را در قالب تیم سلامت نیروی زمینی سپاه سازماندهی کردیم، اضافه کرد: تاکنون هزار نفر از مجموع نیروهای سازماندهیشده در استانها و شهرهای مختلف کشور (هرمزگان، سیستان و بلوچستان، اردبیل، گلستان، خراسان رضوی، نیشابور، اهواز و آبادان) اعزام و در مراکز درمانی دانشگاههای علوم پزشکی این مناطق مشغول خدماترسانی به مردماند.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه، تصریح کرد: انشاءالله بخشی از فشار و خستگی را از دوش کادر درمان در این مراکز که مجاهدانه در سنگر خدمت به مردم در راستای مقابله با این بیماری خدماترسانی میکنند، کاهش دهند.
اخوان مهدوی بابیان اینکه امکانات خوبی را در قالب تیمهای واکنش سریع بهداشت بسیج کردیم، اضافه کرد: این تیمها در آمادگی صد در صد جهت کمک به کادر درمان با هماهنگی وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» قرار دارند.
وی ادامه داد: نیروی زمینی سپاه در راستای منویات و تأکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با لزوم بسیج نیروهای مسلح در کمک به مردم، با فعال کردن قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا، اقدامات عظیمی را انجام دادند.
۶۵۰ تخت بیمارستانی را در هشت نقطه از کشور فعال کردیم
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با تأکید براینکه ۶۵۰ تخت بیمارستانی را در هشت نقطه از کشور فعال کردیم، تصریح کرد: ۱۵۰ تخت در آینده نزدیک، فعال و به این ظرفیت اضافه خواهیم، هدف ما ایجاد ۸۰۰ تخت بیمارستانی در سطح کشور در خدمت بیماران کرونایی است و در کمتر از یک ماه به این هدف خواهیم رسید.
اخوان مهدوی با اشاره به مصوبه مهم اعلام آمادگی نیروی زمینی سپاه جهت کمک به وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» با ایجاد سامانههای درمانی سیار و اعزام کادر تخصصی درمان در هر نقطه از کشور، گفت: این آمادگی را برای سرعت دهی به خدمات کرونایی به مردم داریم.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه یکی از راهبردهای این نیرو تأثیرگذاری مؤثر این خدمات با سرعت مناسب و اجرای به موقع آن است، تصریح کرد: سرعت عمل را در بحث خدمات درمانی در قالب واکنش سریع تعریف میکنیم و اثر بخشی خاص خود را دارد.
سامانه پذیرش بیماران حاد تنفسی کشور در غرب آسیا بی نظیر است
مطالعه، تحقیق، پژوهش و تولید سامانه پذیرش بیماران حاد تنفسی در کشور در نیروی زمینی سپاه انجامشده است، این مرکز در غرب آسیا بینظیر است
اخوان مهدوی با تأکید بر اینکه مطالعه، تحقیق، پژوهش و تولید سامانه پذیرش بیماران حاد تنفسی در کشور در نیروی زمینی سپاه انجامشده است، اضافه کرد: این مرکز در غرب آسیا بینظیر است و در حال پذیرش بیمار است و مرتب هم درحالتوسعه و ارتقای این سامانه و تولید نسخه جدید آن در حال انجام است.
استقرار دو بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه در روستاهای کشتگان و هیرمند
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با اشاره به خدمات درمانی نیروی زمینی سپاه در روستاها و مناطق محروم کشور، تصریح کرد: اخیراً دو بیمارستان سیار در بحث مقابله با کرونا و سایر بیماریها در روستای کشتگان و هیرمند مستقر کردیم و بر اساس نیاز دانشگاههای علوم پزشکی مناطق کم برخوردار، خدماترسانی کرده و در خدمت مردم باشیم.
اخوان مهدوی خاطرنشان کرد: هزار و ۵۰۰ تخت بستری بیمارستانهای سیار نیروی زمینی سپاه در آمادگی صد در صد برای استقرار در مناطق هدف قرار دارد تا در این مناطق مستقر خدماترسانی به مردم را آغاز کنند.