به گزارش مشرق، ۲۹سال سن دارد و چند سال بعد از پایان جنگ تحمیلی به دنیا آمده اما پرچم را از دست پدرش گرفته و هر جایی لازم باشد، وسط میدان را به گوشههای امن و بیدغدغه ترجیح میدهد.
امیر احمدی، فرزند جانباز و دیدبان نامیِ دفاع مقدس، «حاج فیروز احمدی» است که وقتی پیکهای اولیه کرونا بالا گرفت، کار و کسبش را تعطیل کرد و کارگاهش را به محلی برای تولید یکی از بهترین مدلهای ماسک تبدیل کرد.
دستگاههای گران تولید ماسک را خرید و به مواد اولیه بیکیفیت راضی نشد. او نوعی از ماسک را تولید می کرد که درجه کیفی بالایی داشت و به همین خاطر در رقابت با بازاری که پر بود از ماسکهای بیکیفیت و ارزان، نتوانست دوام بیاورد.
تولیدکننده جوانِ داستان ما بعد از مدتی نتوانست حریف بازار سیاه مواد اولیه شود؛ وقتی می دید که شرکتهایی، مواد اولیه ماسک را با ارزهای دولتی وارد میکنند و آنها را با چندین برابر سود، می فروشند.
امیر احمدی که نمیخواست ماسکهایش را با کیفیت پایین به بازار بفرستد، تا جایی که توانست ادامه داد اما این مقاومت، خیلی هم طولانی نشد. دستگاه اصلی را فروخت و فقط با یک دستگاه معمولی به کارش در زمینه تولید ماسک ادامه داد.
این جوان، وقتی اوضاع تولید ماسک را اینگونه نابهسامان دید، دوباره دست به تولید لباس زد تا در روزهایی که بالا بودن قیمت ارز، واردات لباس را غیراقتصادی کرده، بازار از لباسهای متنوع و باکیفیت داخلی، خالی نشود.
حالا او به همراه همکارانش برادران حدیدی، سولهای از مجموعه بهزیستی را مجهز کرده تا برای زنان بیسرپرست و بدسرپرست، کارآفرینی کند. او اگر چه این روزها با نصف ظرفیت کارگاه، کار می کند اما امیدوار است با بهبود وضع بازار و تامین نقدینگی، از تمام ظرفیت کارگاهش بهره ببرد.
امیر احمدی در کنار همکارانش، هر لباسی را می دوزد و اصرار دارد کیفیت تولیداتش پایین نیاید. لباس کار، کاپشن، مانتو، پالتو و هر گونه البسه دیگر، جزو تولیدات این کارگاه است و بنا دارد محصولاتش را با کمترین سود به بازار عرضه کند و از این راه، کمکی برای مصرفکنندگان باشد.
احمدی، تعطیلی پاساژها بر اثر کرونا و پشت سر گذاشتن ماههای محرم و صفر را بر بازار البسه تاثیرگذار می داند و امیدوار است در ماههای پیش رو، وضعیت بهتری را شاهد باشد.
این جوان پویا و باانگیزه، تصمیم دارد با راهاندازی سایت فروش آنلاین برای تولیداتش، ضمن بالابردن حاشیه سود برای کارگاه خود، لباسها را با قیمت پایینتری به دست مصرفکنندگان برساند.
پدر امیر احمدی (حاج فیروز احمدی) که از یادگاران دوران دفاع مقدس است، در حاشیه این گزارش به خبرنگار ما می گوید: بارها موقعیتهای خوبی برای پسر من ایجاد شده تا جذب کارهای اداری بشود و بدون دردسر، درآمد خوبی هم داشته باشد اما او نپذیرفته. امیر، همچنان علاقه دارد با همه سختیهایی که تا حالا کشیده و فراز و نشیبهایی که طی کرده، به کار تولیدیاش ادامه بدهد. من از این روحیه پسرم راضی هستم و کاش همه جوانان کشورمان به فکر تولید باشند. از تولید علم گرفته تا تولید مایحتاج عمومی و تولید معرفت و فرهنگ...
گزارش و عکس: میثم رشیدی مهرآبادی