به گزارش مشرق، کانال تلگرامی گیلین گیلین نوشت:

امروز روز جهانی غذاست.

جالبه بدونید صفحه آشپزی روزنامه معروف نیویورک تایمز به معرفی ساندویچ بندری ایرانی پرداخته.

وقتی ساندویچ بندری ایران سر از روزنامه نیویورک تایمز در میاره!

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    8 1
    اخ اخ، نزدیک به 15 ساله هر وقت بخوام ساندویچ بگیرم بندری می گیرم.
    • IR ۱۴:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
      8 0
      منم 4 ساله دیگه لب به سوسیس نزدم تو این 8 سال روحانی تمام سویس های طعم سویسی نمیدن هم بو گند طعم لاشه میدن
  • IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    6 2
    باز دمشون گرم به اسم خودشون نزدن
  • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    7 1
    دهنم آب افتاد مشرق نکن با ما این کارو
  • عماد FR ۰۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    3 1
    سبزی بهشت و نوبهار از تو برند آنی که به خلد یادگار از تو برند در چین و ختن نقش و نگار از تو برند ایران همه فال روزگار از تو برند ابوسعید ابوالخیر
  • IR ۰۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    5 8
    همین نیویورک تایمز اگه گفته بود چیز بدیه الان واویلا بود . چه عشقی میکنین ها
  • IR ۰۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    8 2
    اسقاطیل هم مدعی سالاد شیرازی شده
  • IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    14 4
    تعجب نداره ایران جزو 5 کشور اول آشپزی دنیاست
  • IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    13 2
    از شمال سلام بر جنوب و جنوبی‌های ممممماه مون. فدایی دارید یدنیا. خیلی دوست دارم یبار بندر برم تعریفش همیشه هست
  • حسین IR ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۵
    1 0
    فکر نکنم فعلا پولم به این برسه ! 5300 تومن تو جیبم مونده!
  • طناز IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۲۶
    0 0
    بندری عشقمه عششششقق

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس