کد خبر 1379646
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۱:۲۰

به گزارش مشرق، کاربرفضای مجازی در توییتر نوشت:

‏تنها غذای بنفش ایران، کاملا طبیعی!

« قوروت » غذای محلی بیرجند.

تنها غذای بنفش ایران، کاملا طبیعی! +عکس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 19
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۰۱:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    11 0
    چقدر زیباست همه جا ایران در فرهنگ و هنر اصلا یک دنیای دیگه ای هستن آدم ذوب می شه در اوج زیبایی اونا با اینکه خودم شیرازیم یک قطب فرهنگی تاریخی خیلی بزرگ ولی به دوستان خراسانیم گفتم اونجا یک چیز دیگه ای هست خاصه مثل اینکه بین درخشش ستارگان با اینکه همه یک شکل هستن در زیبایی و شکوه ولی یکی کمی بیشتر می درخشه یا تو چشم می یاد خراسان داستانش اینجوری هست اصلا تاریخ اتفاقات خراسان بزرگ رو می خونی انگار رفتی تو رویا مهد علم و هنر ایران زمین سرزمین مردم شریف و کهن پارت که فرهنگ پهلوانی رو به مردم ایران هدیه دادن خودشون نماد تاریخ هستن خوشا به حال ایران با این همه اقوام بزرگ و عزیز آدم عشق می کنه هر نقطه این کشور که سفر می کنه کاش کرونا تموم بشه دلتنگ سفر به دیدنی ها کشورم هستم واقعا خیلی زیاد کاش تموم شه.
    • IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      2 0
      البته آش سماق تویسرکان هم گاه این رنگیه کمی پررنگ تر خیلیم ترش و خوشششممزه س با گردوی تویسرکان اگه گیر بیاد!
  • IR ۰۶:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    23 0
    میگی بنفش یاد دولت تدبیر!! و امید !! ی روحانی میفتیم
  • IR ۰۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    9 0
    اشتباه میکنی!!! ما هم یه غذای بنفش داریم کاملا طبیعی اسمش هم تو زبان خودمون شهم هست بالای ش فتحه بذار. جنوب شرق
  • IR ۰۷:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    10 0
    کجای كاری داداش! گانگسترهای بنفش غذای۵۰۰ میلیونی سفارش میدادند.
  • حق پناه IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    5 0
    قروت غذای محلی خراسان جنوبی، نه غذای محلی بیرجند.
    • حجت RU ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      4 1
      دادا، نگفته که فقط بیرجندیا کشک دارن، گفته فقط کشک بیرجندیه که بنفشه. حداقل یه دور بخون
    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      2 2
      من همیشه بیرجند و بجنورد و بروجرد را اشتباه می گیرم
  • IR ۰۸:۳۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 3
    این قروتو هست که غذای محلی بجنورده نه بیرجند!!
    • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      6 0
      یعنی نمیشه هم بیرجندیا داشته باشند هم بجنوردیا چقدر ایراد بنی اسرائیلی می گیرد این شباهت ها در فرهنگ و آداب و رسوم و غذا طبیعی هست
    • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      1 0
      بروجرده!
  • IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    6 0
    قروت که سفیده این چه جوری بنفشه ترکیباتش رو هم بگین ببینینم واسه چی بنفشه
    • IR ۱۱:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      2 4
      یه ذره رنگ بنفش میریزن توش
    • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
      0 0
      عزیزم چون از گردو استفاده میکنند این مسئله باعث بنفش شدن قروت میگردد
  • FR ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    3 1
    کاش غذای محلی سرخه بود !
  • CZ ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 0
    البته بخاطر رنگ کشک بیرجند هست . تو بیرجند کشک رو توی ظرف مسی درست میکنند برای همین رنگ اون سیاه مایل به بنفش میشه. حتما تغییرات شیمیایی بین مس و کشک اتفاق نیفته. زمانهای قدیم گفته میشه که بعضی از غذاها رو توی ظرف های فلزی مختلف درست می‌کردند مثل آهن که باعث کمک به کمک خونی میشه و شاید مس هم برای بعضی ها خوردنش خوب باشه!
  • IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 0
    تنها غذای بنفش نیست در مناطق کوهستانی جنوب کشور مثل کوه گنو، کوه های رودان و شهرستان بشاگرد درختی هست که گل های کوچکی در فصل بهار داره این گلها جمع آوری و به صورت پخته شده یا پلو استفاده میشه که رنگ آن بنفشه
  • ایران دوست در خارج US ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 0
    رنگ قشنگی داره. امیدوارم یکی از هم وطنان مواد لازم و روش پختن این غذا را برای هموطنی که عاشق ایران و ایرانیان و هر چه در باره ایران است را در این صفحه بنویسد.
  • صابر IR ۱۹:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
    0 0
    منم همیشه بیرجند و بجنورد و بروجرد و بروجن وبیجار و بیارجمندو اشتباه میکنم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس