رئیس قوه قضائیه: نباید ابزار انتقام‌گیری جریان‌های سیاسی باشیم/ انتقاد اژه‌ای از طرد بعضی افراد از قطار انقلاب - کراپ‌شده

رئیس قوه قضائیه با انتقاد از برخی رفتارها در طرد کردن بعضی افراد از قطار انقلاب گفت: در چهار دهه اخیر اگر کسی مرتکب خلاف یا جرمی شد، بعضا شرایطی به وجود آمد که کلاً طرد شد، در حالی که خیلی از افراد با توبه یا حتی بدون توبه حاضرند به جامعه خدمت کنند.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست‌های مستمر با نخبگان و اقشار مختلف جامعه، ظهر امروز (دوم آبان ماه‌) همزمان با ولادت خجسته پیامبر رحمت، حضرت محمد مصطفی (ص) میزبان تعدای از فعالین سیاسی ، اجتماعی و پژوهشگران اجتماعی بود که طی ۳ ماه گذشته از طریق کانال ارتباطی طراحی شده رییس قوه قضاییه  نظرات، ایده ها ‌و پیشنهاداتشان را در مورد عدلیه به اطلاع رییس دستگاه قضا رسانده بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در نخستین روزهای تصدی مسئولیت‌ قوه قضاییه از  دفتر خود خواست تا ضمن برقراری ارتباط با گروه‌های مختلف نخبگانی‌، نقطه‌ نظرات آنها درباره مسائل مبتلابه کشور به ویژه مشکلات قضایی را جویا شوند و ضمن اخذ ایده و راهکار از آنها، کانال ارتباطی ویژه میان دفتر رئیس قوه قضاییه و نخبگان و اصحاب فرهنگ و رسانه ایجاد شود؛

دستوری که طی سه ماه گذشته وصول بیش از ۳۴۰۰ پیشنهاد و ایده را در پی داشت 

رئیس قوه قضائیه با استناد به بخشی از همین‌ نظرات و پیشنهادات در اولین نشست شورای عالی قضایی در ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۰ به مسولان عالی قوه قضائیه مأموریت داد با همکاری دیگر بخش‌ها و تشکل‌های مردم نهاد، مشکلات مردم در مراجع و واحدهای مختلف قضایی را احصاء نمایند تا برای آنها و بهبود عملکرد نظام قضایی راهکاری اندیشیده شود.

رئیس قوه قضاییه در ابتدای نشست با جمعی از افرادی که از طریق کانال ارتباطی نظراتی را به وی منتقل کرده بودند خاطر نشان کرد از وقتی که مسئولیت دستگاه قضا بر عهده او قرار گرفته، از مسئولان دفتر خود و مرکز رسانه قوه قضاییه خواسته سازوکاری برای ارتباط با اقشار مختلف جامعه و گروه های نخبگانی طراحی کنند تا بتوان از نظرات مختلف برای حل مشکلات قضایی استفاده کرد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت: عقل حکم می کند که انسان از بین بد و خوب، خوب را و از بین خوب و خوبتر، خوبتر را و از بین بد و بدتر، بد را انتخاب کند اما لازمه این انتخاب آن است که همه سخنان را بشنود تا بتواند سخن بهتر را تشخیص دهد

وی البته این نکته را هم متذکر شد که ملاک افراد برای انتخاب یک سخن درست با همدیگر تفاوت دارد و به همین علت برای انتخاب سخن بهتر و درست، باید گوش شنوا، تحمل و سعه صدر و قدرت فهم و تشخیص موضوع را داشت.

رئیس قوه قضاییه با بیان این که هیچ کس انسان کامل نیست، به طرح این پرسش پرداخت که اگر کسی مرتکب جرم یا خلافی شد، چگونه باید با او برخورد کرد که از زندگی ساقط و از حقوقش محروم نشود و راه بازگشتش به جامعه به گونه ای بسته نشود که نتوان از نقاط قوت او بهره برد؟

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای افزود: توبه از نعمات الهی به انسان است که در آموزه های دینی به آن تأکید فراوان شده و ما باید آن را در همه شئون زندگی به ویژه امور حقوقی و دستگاه قضایی ساری و جاری کنیم تا کسی که دارای نقاط ضعف و قوت مختلفی است، به دلیل یک خطا منزوی نشود.

انتقاد رئیس دستگاه قضا از برخی رفتارها در طرد کردن افراد از قطار انقلاب

وی با انتقاد از برخی رفتارها در طرد کردن بعضی افراد از قطار انقلاب ادامه داد: در چهار دهه اخیر اگر کسی مرتکب خلاف یا جرمی شد، بعضا شرایطی به وجود آمد که کلاً طرد شد، در حالی که خیلی از افراد با توبه یا حتی بدون توبه حاضرند به جامعه خدمت کنند و در چارچوب ضوابط قانونی حرکت نمایند که ما باید راه را برای این بازگشت هموار کنیم.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با طرح سؤالاتی درباره ویژگی های دستگاه عدلیه و دادرسی مطلوب و وظایف دستگاه قضا در احقاق حق و فصل خصومت ها، اظهار داشت: ابزار اصلی قاضی برای احقاق حق و اجرای عدالت، قانون و قواعد شناخته شده است که عدول از آنها امری ناپسند است.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای افزود: اگر قانون خلاء یا اشکال دارد باید برای رفع آن تلاش شود اما عدم اجرای قانون به دلیل یک نقیصه یا مصلحت اندیشی در اجرای قانون غیرقابل قبول است و حتماً تبعات سوء و مضراتی برای جامعه خواهد داشت.

بسیاری از اختلافات با گفتگو حل به حداقل می‌رسد

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اشتراک نظر نخبگان با برخی رویکردهای جدید قضایی خواستار توجه به این اشتراکات برای تقویت ساختار عدلیه و بهبود عملکرد آن شد و تصریح کرد «بسیاری از اختلافات در سطح کشور و جریان های سیاسی مبنای فلسفی و کلامی ندارد و ناشی از تفاوت برداشت هاست که با گفتگو و هم اندیشی می توان آنها را به حداقل ممکن رساند».

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای این نکته را نیز متذکر شد که باید درباره  اختلافات ریشه ای نیز هم اندیشی و بحث و تبادل نظر شود تا به یک نگاه مشترک در نحوه برخورد با آنها دست یافت تا هر اندازه که می توان از تبعات آن در جامعه کاسته شود.

رئیس دستگاه قضا با تأکید بر استقلال قوه قضاییه اظهار داشت: من معتقد بوده و هستم که دستگاه قضایی باید کاملاً مستقل باشد؛ چرا که گاهی برخی جریانات سیاسی تلاش می کنند ناخودآگاه از طریق فرایندهای قضایی و نهادهایی همچون سازمان بازرسی یا دادستانی یا حراست ها رقیب خود را حذف کنند و در این موارد عدلیه باید مستقل عمل کند.

دستگاه قضا باید پناه آحاد جامعه باشد

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای همچنین با بیان این که دستگاه قضایی باید ملجاء و پناه همه آحاد جامعه باشد، افزود: ممکن است فردی شرور یا مجرم باشد ولی اگر برای تظلم خواهی و احقاق حقی به قوه قضاییه مراجعه کرد، نباید او را به صرف این که مجرم است نادیده بگیریم. 

وی با تأکید بر این که دستگاه قضایی باید از هر گونه ظلم جلوگیری کند، تصریح کرد: اگر ظلمی توسط یک مأمور حکومت صورت گرفت باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد؛ خصوصاً اگر به کسی ظلم شود که راهی برای اثبات حقانیت خود و دفاع از حقش ندارد.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش در این جلسه به دستوراتی که در نخستین روزهای تصدی دستگاه قضا برای اصلاح برخی رویکردها و فرایندها صادر کرده اشاره کرد و سرکشی از زندان ها و تحت نظرگاه ها، پایش زندانیان و تعیین وضعیت زندانیان موقت و زندانیانی که در انفرادی هستند را از مهم ترین این دستورات و دغدغه ها عنوان کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای گفت: طی سه ماه گذشته تا کنون هیچ زندانی در کشور وجود ندارد که حداقل یک بار و برخی از آنها حتی تا چند بار هم توسط مسئولان عالی قضایی به صورت فردی یا جمعی مورد بازدید قرار نگرفته باشند و در این دیدارها ساعت ها با زندانیان گفت و گو و به مسائل آنها رسیدگی شده است.

اگر کسی مرتکب جرم شد، نباید به خانواده‌اش ظلم شود

وی از لزوم اصلاح رفتار ضابطان در ضبط وسائل متهمان در جریان بازرسی از محل کار و زندگی آنها نیز سخن گفت و تأکید کرد: اگر کسی مرتکب جرمی شده نباید به خانواده او ظلم شود و ضابطان باید در بازرسی اماکن و بررسی وسایل متهمان، حریم خصوصی افراد و ضوابط قانونی را رعایت کنند.

رئیس قوه قضاییه گریزی هم به مشکلات ناشی از ممنوع الخروجی ها زد و گفت: دستگاه های مختلفی همچون سازمان مالیاتی و بانک ها افراد را ممنوع الخروج می کنند که در گام اول باید این مسأله ضابطه مند شود و تلاش می کنیم این موضوع را با همکاری دولت ساماندهی کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای با بیان این که گاهی افراد قصد سفر با خانواده و همکارانشان به خارج از کشور را دارند اما در فرودگاه متوجه می شوند ممنوع الخروج هستند، خاطر نشان کرد: اگر کسی ممنوع الخروج می شود و اطلاع دادن به او منع قانونی ندارد، باید حتماً به او گفته شود ممنوع الخروج است تا برنامه کاری و زندگی اش به هم نریزد.

رئیس قوه قضاییه با بیان این که برای حضور مؤثر در شوراهای تخصصی و نشست هایی که در سطح سران قوا برگزار می شود از نظرات تیم مشاوران و کارشناسان استفاده می کند، در عین حال تأکید کرد: تلاش ما این است که حداکثر استفاده را از ظرفیت های مردمی و نظرات نخبگان برای آسیب شناسی و اصلاح نظام قضایی و پیشبرد مأموریت هایمان در حوزه های مختلف از جمله پیشگیری از جرم و کاهش اطاله دادرسی و حل اختلافات ببریم. 

تقدیر مطهری از رویکرد جدید قوه قضائیه

در این نشست، «علی مطهری» استاد دانشگاه و نماینده ادوار مجلس با تقدیر از رویکرد حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در توجه به حقوق مردم در دوره تحول و تعالی دستگاه قضا، خواستار اصلاح برخی روندها و فرایندهای قضایی از جمله تغییر نحوه انتخاب وکیل برای متهمان سیاسی و امنیتی و متهمان دادگاه ویژه روحانیت و برگزاری دادگاه متهمان سیاسی با حضور هیأت منصفه بر اساس قانون جرم سیاسی شد.

استقلال قوه قضاییه، اجرای حکم «تشهیر» درباره مرتکبان جرائم خشن، به رسمیت شناختن منتقدین و تفاوت قائل شدن در روند رسیدگی به پرونده های قضایی منتقدان با توهین کنندگان به مقامات نظام، پرهیز از برخوردهای سلیقه ای با فعالان سیاسی و مدنی، اطلاع رسانی درباره برخورد با بعضی قضات و کارکنان متخلف، یکپارچگی مدیریت زندان ها از سوی قوه قضاییه و سرکشی از خانواده های زندانیان در کنار بازدید مقامات قضایی از زندان ها از دیگر مسائل مطرح شده از سوی مطهری بود.

تأکید بر تقویت نظام پاسخگویی دستگاه قضا

«عباس عبدی» پژوهشگر اجتماعی و فعال سیاسی و رسانه ای نیز، کارآمدی و سلامت دستگاه قضا را شاخصه جامعه سالم دانست و خواستار تسهیل بازگشت ایرانیان مقیم خارج کشور، تقویت نظام پاسخگویی دستگاه قضا برای اقناع افکارعمومی و رفع ابهامات و شبهات در سطح جامعه و ساماندهی فعالیت ها و روابط ضابطان قضایی شد.

وی از رئیس قوه قضاییه خواست که به عنوان عضوی از سران قوا در نشست های مربوط به سیاست های کلان نظام مانع از تصمیمات و اقداماتی شود که می توانند منجر به تولید جرم در جامعه شوند.

«محمدهادی محمودی» مدیر پژوهشگاه سیاست ایرانی هم در این جلسه بازسازی چهره عمومی قوه قضاییه برای ارتقاء و بهبود عملکرد نظام قضایی را ضروری دانست و مهم ترین راه برای دستیابی به این هدف را داشتن گفتمان و گفتار سیاسی و علمی خاص دستگاه قضا در سپهر سیاسی کشور عنوان کرد.
وی با بیان این که قوه قضاییه باید مطالبه گر حق و قانون باشد و گفتمان و گفتارش را بر همین اساس تعیین کند، بر ارتباط مولد دستگاه قضا با نهاد علم و مشارکت سازمان یافته صاحب نظران در امور قضایی تأکید کرد.

«محمدهادی میرزایی پور» پژوهشگر حوزه حکمرانی از دیگر شرکت کنندگان در این نشست بود که از لزوم ایجاد نظام مسائل خاص برای قوه قضاییه به منظور اصلاح گام به گام آنها با هم اندیشی و کمک اقشار اجتماعی و نخبگان سخن گفت.

روح عدل و قانون بر تمام اجزای نظام قضایی حاکم باشد

«احسان صالحی» پژوهشگر حوزه رسانه و فرهنگ نیز خواستار بازگشت قوه قضاییه به جایگاه عدلیه شد و برخورد با تخلفات درون قوه قضاییه، فصل الخطاب شدن دستگاه قضا در دعاوی حقوقی مطرح در فضای سیاسی و حاکمیت روح عدل و قانون در تمام اجزای نظام قضایی و محصور نماندن آن در شخصیت رئیس قوه قضاییه را مهم ترین الزامات دستیابی به این جایگاه دانست.

«محمد ساقیان» استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه فقه اسلامی هم در این جلسه بر لزوم تغییر رویکرد دستگاه قضا از قوه قضاییه به عدلیه تأکید کرد و اصلاح برخی روندها و فرایندها از جمله جلوگیری از صدور احکام حبس تعزیری بلاوجه، حذف دادرسی پول محور، افزایش دانش حقوقی و فقهی قضات به منظور جلوگیری از صدور احکام غیرمتقن و خلاف بیّن شرع، برخورد با کارشناسی های غلط و تنظیم روابط ضابطان با دستگاه قضایی را در این راستا مهم دانست.

برخورد با انحصارهای پنهان به ویژه در حوزه تجارت، اصلاح ساختاری ستاد حقوق بشر قوه قضاییه از دیگر مسائل مطرح شده توسط ساقیان بود.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 34
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • عبادالله CA ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    0 4
    واقعا
  • محمدایوب IR ۱۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    3 1
    اینطور که جناب ظریف می فرمایند. باید منتظر ان باشیم. که قوه قضاییه. مانند روحانی که برای ننگ جام به ظریف وعراقچی. صالحی. چند صد سکه داد. بزودی از روحانی وجهانگیری وظریف. زنگنه. خصوصا اخوندی ابتکار ونوبخت. .بقیه. دولت روحانی را طی مراسمی در استودیوم ازادی تقدیر وتشکر. وچنانچه. سکه ای باقیمانده باشد. بین انها تقسیم نماید. علی برکت الله. ومردم را به اشد مجازات محکوم نمایند.
  • ایرانی IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    2 1
    بله نباید ظلم کرد به خوانواده دزدها و اختلاس گران
  • IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    4 1
    نیایذ ابزاری برای انتقام گیری حریانهای سیاسی باشیم دقیقا یعنی چی !؟ یعنی به جرم و خطای اون شخص خاطی و مجرم رسیدگی نشود چون بحث انتقام گیری است !؟ / هر فردی بر اساس اختیاری که داره میتونه مرتکب جرم بشود یا نشود خواه در جایگاه سیاسی و پست و مقام باشد یا نباشد میخواست خطا و جرمی مرتکب نشود که محاکمه شود / قانون اساسی کشور همه افراد را در برابر اجرای قانون یکسان دانسته / مگه تا حالا قوه قضاییه بر اساس حزب و جناح افراد با جرمشون برخورد و رسیدگی میکرده !؟ قطعا اینگونه نیست
  • سیدامیر IR ۲۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    5 18
    برادر گرامی یا اسلاف شما اشتباه کردن که اگر اینطور باشد باید لطف نموده و از جیب بیت المال جبران کرد ولی اگر مامور شدی فضا رو تلطیف کنی حداقل گذشتگان رو زیر سوال نبر!!!
  • IR ۲۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    2 3
    بابا به درد مراجعان اداره ثبت اسناد برسید !برای گرفتن یک سند ملک ،اینقدر پیچیده است ،که گرفتاری برای مردم درست می شود.
  • IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    11 1
    جناب اژه ای جوگیر شدی یا بهت دارند فشار میارن 40سال مردم دارن توان بی مسولیتی و مشکوک بودن برخی از سواران بر قطار انقلاب رو میدن خیلی از این آقایون مجاهد روز شنبه هستند.
  • وطن پرست DE ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    5 2
    ولا شما به اسم جذب، منافقان رو زیر چتر نگه داشتید و دلسوزان و متدینین رو به حاشیه بردید. وضع فعلی جامعه آیینه سیاست جذب و دفع امثال شماست. آقای اژه ای به چه حقی محکومین امنیتی رو آزاد کردید؟ ای کاش اون جونی هم که به خانوم فائزه هاشمی بی احترامی کرد شامل این بذل و بخشش های شما می شد.
  • IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    2 9
    انشا…خداوند متعال به مقام معظم رهبری(مدظله العالی)و حضرت حجت السلام والمسلمین حاج آقای اژه ای طول عمر پربرکت عنایت فرمایند که وجود مبارک این دوبزرگوار سد محکمی دربرابر گرگ های بسیاری است، که آماده بوده و هستن که مردم را دریده و به استخوانهایشان هم رحم نکنن.
    • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
      1 1
      ان شاءالله
  • IR ۲۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    5 1
    این توجیهات برای محاکمه نکردنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
      4 2
      دقیقا همینگونه است که میفرمایید تعریف و تمحید های ی مطهری (فامیل ی لاریجانی ) از ی اژه ای هم هندوانه ای است که میخواهند محض جلوگیری از محاکمه برخی از مدیران مفسد و متخلف دولت گذشته (دولت ی زوحانی) زیر بغل ی اژه ای بگذارند / فراموش نکرده ایم تلاش ی مطهری برای جلوگیری از استیضاح ی رحمانی فضلی وزیر کشور سابق در مجلس دهم و پس گرفتن امضاء موافقان استیضاح و بحد نصاب رسیدن و منتفی شدن اون استیضاح رو / حالا هم امثال ی مطهری و دیکر اصلاح طلبان برای جلوگیری از محاکمه مدیران متخلف دولت قبل دست بکار شده اند
  • IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    3 1
    این ابزار نبودن برای انتقام گیری جریان های سیاسی بهانه جدید است برای برخورد نکردن با متخلفان دولت های قبل !؟ ببخشید کسی این حضرات متخلف را مجبور کرده که تخلفات قانونی و فساد داشته باشند و‌جرم مرتکب بشوند !؟ پس اختیار داشتند و مرتکب شدند
  • IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۲
    5 1
    کار رو خارجی ها انجام بدن چند برابر بهتره تا با دزدی و اختلاس انجام بشه و ابرو اسلام و ملت ایران بره
  • IR ۰۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    2 2
    درست می فرمایند
  • آرش IR ۰۲:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    4 1
    محاکمه دولت گرین کارتی مطالبه به حق مردم است. به نظرم محاکمه نکردن آنان بزرگترین ضربه و جفا به نظام و رهبر و مردم و کلا ایران می باشد...
  • دانا IR ۰۳:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    0 0
    ان شالله
  • IR ۰۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    4 1
    بجای اینکه بفرمایید نباید به ابزاری برای انتقام گیری جریانهای سیاسی تبدیل بشویم، بهتر است بفرمایید : نباید به ابزاری برای فرار متخلفان و مفسدان دانه درشت از محاکمه تبدیل بشویم چون اولا ۱- این چیزی است که مردم از قوه قضاییه انتظار دارند ۲- ثانیا تا خالا قوه قضاییه خدای نکرده براساس حزب و جناح افراد متخلف و مفسد اونها رو محاکمه نکردند که چنین برداشتی از محاکمه مدیران متخلف در دولتهای گذشته بشود / با برخورد درست و بدون خط قرمزی که ی رئیسی در دوران ریاستشان در قوه قضاییه با متخلفان و مفسدان دانه درشت داشتند باید عرض کنیم که دوران مصلحت اندیشی و عافیت طلبی گذشته / پس بحای اینکه ببینیم حریانهای سیاسی چی میگن و چی میخوان !؟ ببینیم مردم از قوه قضاییه چی میخوان و چه انتظاری دارند !؟
  • IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    3 3
    بفرمایید نباید ابزاری نباشیم برای فراری دادن مدیران متخلف و‌مفسدان در دولت های قبل
  • IR ۰۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    3 1
    یه جوری عدالت را اجرا نکنید که مردم بگن فقط تخم مرغ دزدها باید به طور قاطعانه مجازات شوند.
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    3 1
    عه عجب حرفای قشنگ میزنی بدلم داری چنگ میزنی !!!! باور کنیم ؟؟؟؟!!!!!
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    3 1
    ناامید شدم درمورد اظهارات جناب آقای اژه ای ده ها سئوال درذهن انسان طرح میگردد. منظور ایشان نباید ابزار انتقام‌گیری جریان‌های سیاسی باشیم چیست. دولت قبلی وجریان سیاسی آن با ناکارآمدی وفساد های مکرر مردم را به خاک سیاه نشانده است مردم ونماینده های مجلس که طرح دعوی کردند منتظر محاکمه ایشان هستند در این موقعیت اظهارات این چنینی واقعا ناامید کننده است . آنهای که مرتکب فساد گردیدند ویا از این به بعد هر مسئولی که فساد انجام دهند. بهترین ابزار بهانه آن این است که دادگاه با من سیاسی کاری میکند.
  • IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    1 3
    روحانی و سنگدوینی و اوجی و‌... همه مثل هم هستن خودتونو عصبانی نکنید
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    4 1
    روحانی را فورا محاکمه کنید .
  • IR ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    4 1
    اژه ای یا نمیخواد یا در توانش نیست محاکمه عده ای را انجام بده
    • IR ۱۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
      1 1
      چطور ی رئیسی تونست یا دانه درشت ها برخورد کند اقای اژه ای نمی تواند !؟ پس بحث و موضوع نتوانستن نیست بحث امیدی است اقایان دولت روحانی بعد از انتصاب جناب ی اژه ای به ریاست قوه قضاییه دارند که از محاکمه فرار کنند یا محاکمه را تا انجا که میتوانند به تأخیر بیاندازند تا با انتخابات اتی مجلس در دوسال اینده همزمان شود تا بگویند این مخاکمه ها سیاسی- انتخاباتی است / شما برید ببنید که در دوره ی عاملی لاریحانی پرداختن به پرونده کرسنت چند سال طول کشید!؟ / شما نکاه کنید به پرونده و جرائم ی طبری معاون احرایی قوه قضاییه در دوران ی عاملی لاریجانی که بهانه کرده بودند که جرم ی طبری برما ثابت نشده بود که محاکمه اش کنیم !! اینها رو که فراموش نکرده ایم انروز هم از این اقایان سوال کردیم که چطور ظرف ۳ یا ۴ ماه از تصدی ی رئیسی بر ریاست قوه قضاییه جرم ی طبری بر اقای رئیسی ثابت شد بر شما ثابت نشده بود !؟ / یا شما نگاه کنید به تهدید قوه قضاییه توسط اقای روحانی که اگر دست به برادرم بگذارید اعلان جنگ میکنم این قضیه تهدید رو رخ دادنش رو تأیید کردند / پای این چیزها در میان است اقا یا خانم محترم ، والا بعد از مدت اندکی از پایان دولت دهم معاون اول ی احمدی نژاد را محاکمه کردند پس همانطور که عرض شد بخث نتوانستن نیست / بحث همان مصلحت اندیشی ها و عافیت طلبی هایی است که تهش از بین رفتن اعتماد عالی ایجاد شده در زمان ریاست ی رئیسی بر قوه قضاییه است / رهبری معظم انقلاب در بخشی از حکم انتصاب ی اژه ای بر ریاست قوه قضاییه (مظمونا) بر ادامه خرکت تحولی و اعتماد سازی که در دوره ی رئیسی ایجاد شده تأکید کردند و ی اژه ای رو به ادامه اون توصیه و امر کردند / نمیدانیم چرا بعضی ها نمیخواهند ی اژه ای به توصیه و فرمان رهبری معظم به طور کامل عمل کنند !؟ اجرای حکم و دستور مقام معظم رهبری بنابر فرماندهی ایشان بر کل قوا بر تمام نظرات سلیقه ای که برخی مسئولان در مورد برخورد با فساد و تخلفات توسط قوه قضاییه دارند ارجحیت دارد و واحب است / بنابراین دلیلی ندارد که قوه قضاییه در بزخورد با مفاسد و تخلفات برخی مدیران سابق و.. دو دل باشند و بالصطلاح دست به عصا حرکت کنند
    • IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
      0 0
      دادا شوما و هر کی از رفیقات اگر راس میگین مطیعی رهبری هستین اشالاکه راس میگین خوبس بدونین که رئیسی قضا از شما بیشتر دلش و اسه اسلام می تپد دیگه جولوتر ازایشون نیفتین کاسیی داغتر از آش نشین اگر علی شتر بانس میدوند شترشا کوجا بخوابوند .
  • IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    1 1
    شعار نده . حسن روحانی را اگر می توانی بازخواست بکنید .
  • محمد مهدی اسلامی IR ۱۸:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۳
    0 1
    آفرین بر رئیس خوب قضا ء ___شد پراکنده عطر عدل به فضا ء__ هر خردمند نیک میداند __حکمرانی به عدل می ماند __ ماهمه قدر دان عدل تو ئیم __نه خوارج ، نه اهل هو ئیم __ اهل تحمیل و زور گو نیستیم ___بهر اجراء عدل می ایستیم __
  • فرزاد SE ۰۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
    1 0
    سلام حاله شما چطوره؟
    • محمد مهدی اسلامی IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
      1 0
      و علیکم السلام و رحمة الله وبرکاته ، جناب آقا فرزاد عزیز و مهربانم ، الحمد لله رب العالمین ، خیلی ممنونم از محبت و صفای شما ان شاءالله که حالتان خیلی خوب باشد ، فکر می کنم همان آقا فرزاد عزیزم باشید که در یکجا آرزو کرده بودم که کاش نام شریفتان را هم می نوشتید که بخاطرم بسپارم اگر حدسم درست است که باید عرض کنم بطور مضاعف لطف کرده اید ، خدای تعالی از بلیات حفظ و سلامتی و سعادت هر دو جهان را نصیبتان کند . دوستتان دارم خیلی . با عرض ادب و اردت ، محمد مهدی اسلامی .
  • IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
    1 1
    بجای شعار دادن حسن روحانی را فورا بازخواست کنید.
  • IR ۱۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۵
    1 0
    خواست مردم محاکمه فوری حسن روحانی است .
  • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۶
    0 0
    چرا حسن روحانی را محاکمه نمی کنید ؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس