عکس/ رئیسی در جلسه شورای عالی اجتماعی

رئیس جمهوری پیش‌بینی، پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی را وظیفه همه بخش‌های حکومت عنوان کرد.

به گزارش مشرق؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در اولین نشست شورای اجتماعی کشور در دولت سیزدهم، گفت: به طور طبیعی همه جوامع کم و بیش مبتلا به آسیب‌های اجتماعی هستند، اما این آسیب‌ها حتی در سطح محدود به هیچ وجه زیبنده نظام اسلامی نیستند.

رئیس جمهوری آسیب‌دیدگان اجتماعی را بخشی از عائله و خانواده مملکت دانست و افزود: باید از مبتلایان به آسیب‌های اجتماعی حمایت و به فکر درمان آنها بود. باید علل شیوع آسیب‌های اجتماعی و گرفتار شدن افراد به این آسیب‌ها را با راهکارهای علمی و آکادمیک بررسی و رفع نمود.

رئیسی اظهار کرد: نگاه تمامی دستگاه‌ها باید معطوف به نجات آسیب‌دیدگان اجتماعی باشد و آسیب‌های اجتماعی را به مثابه ویروسی ببینیم که اگر مانند ویروس کرونا با آن مقابله نشود، به دیگران سرایت کرده و مشکل ایجاد می‌کند.

رئیسی خاطر نشان کرد: در برابر آسیب‌های اجتماعی نیاز به اقدام هماهنگ و هم‌افزا داریم و باید مشارکت مردم و سازمان‌های مردم‌ نهاد را نیز جذب نمود.

رئیس جمهوری گفت: همه نهادها باید گزارش عملکرد خود از اجرای تکالیف قانونی در مقابله و درمان آسیب‌های اجتماعی را ارایه کنند. آمار ارایه شده در گزارش عملکرد نهادهای مختلف حاکی از موفقیت در عمل به تکالیف قانونی آنهاست، اما وقتی به وضعیت جامعه نگاه می‌کنیم چیز دیگری می‌بینیم و این نگران‌کننده است.

رئیسی مقابله با آسیب‌های اجتماعی را وظیفه اخلاقی، دینی و قانونی نظام حکمرانی دینی برشمرد و اضافه کرد: دستگاه‌های مختلف مسئول در برابر آسیب‌های اجتماعی باید با تمرکز بر علل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بروز این آسیب‌ها خدمات صیانتی و توان‌بخشی ارایه کنند.

رئیس جمهوری تأکید کرد: عمیقاً به جذب مشارکت مردم اعتقاد دارم. اگر در مقابله با کرونا تدبیر رهبری در به میدان آوردن مردم نبود، امروز وضعیت مناسبی در این زمینه نداشتیم و لذا دولت باید با ایفای نقش حمایتی، هدایتی و نظارتی، ظرفیت‌ نهادهای مختلف و مردم را در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی به شکل هم‌افزا به میدان بیاورد.

آیت‌الله رئیسی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه عملکرد دستگاه‌های مختلف در زمینه اجرای تکالیف قانونی در برابر آسیب‌های اجتماعی باید رصد شود، اظهار داشت: اگر دستگاهی به تکالیف خود عمل نکرده باید علت آن مشخص شود و شورای اجتماعی کشور، موظف است عملکرد دستگاه‌ها را در این زمینه ارزیابی کند.

رئیس جمهوری ادامه داد: شورای اجتماعی کشور وظیفه دارد، پس از ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها، برای جبران کم‌کاری‌ها زمان تعیین کند تا همه دستگاه‌ها بدانند که عمل به تکالیف قانونی در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی ضمانت اجرا دارد.

رئیسی تصریح کرد: انجام کار خوب از همه پسندیده است و از دولت، دستگاه‌های دولتی و کارکنان دولت و در کل هر دستگاه و نهادی که به حکومت و نظام اسلامی مرتبط و متصل است، پسندیده‌تر؛ لذا عملکرد کارکنان این بخش‌ها باید در نگاه مردم بهترین‌ و پسندیده‌ترین باشد و کارکنان دستگاه‌های حاکمیتی نباید نسبت به بایدها و نبایدها چه در عرصه شخصی و چه اداری بی‌توجه و بی‌تفاوت باشند.

رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: مدیران و مسئولان دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و حکومتی، باید مراقب باشند و به کارکنان خود تذکر دهند که عملکرد آنان در نظر مردم بد جلوه نکند، چرا که دستگاه‌های حکومتی در زمینه عمل به بایدها و نبایدها در خط مقدم هستند.

رئیسی گفت: همه بخش‌های فرهنگ‌ساز کشور از نظام تعلیم و تربیت، رسانه‌ها، بخش‌های رفاه و خدمات اجتماعی و انتظامی کشور، باید همراه، هماهنگ و هم‌افزا عمل کنند.

رئیس جمهوری اظهار کرد: در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور باید موضوع رفع آسیب‌های اجتماعی و صیانت از جامعه در برابر این آسیب‌ها را به شکل جدی مد نظر قرار داد و یکی از محورهای تنظیم این برنامه باید کاهش رفع این آسیب‌ها باشد.

رئیسی اظهار امیدواری کرد تا با تقویت فرهنگ دینی و سبک زندگی ایرانی – اسلامی و رفع مسایل و مشکلات اقتصادی، شاهد کاهش هر چه بیشتر آسیب‌های اجتماعی باشیم.

در این جلسه که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید اعضای شورا به بحث و بررسی درباره عملکرد دستگاه‌ها در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و راهکارهای صیانت از جامعه پرداختند و برنامه‌های متعددی در زمینه مقابله با حاشیه‌نشینی، اعتیاد و حمایت از خانواده و کاهش طلاق به تصویب اعضا رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • DE ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۰
    4 2
    باید فرهنگ دینی و سبک زندگی ایرانی – اسلامی تقویت شود.../ خب قربون جدت برم سید بزرگوار خب راحت بگو اصلاح طلبها دیگه نباید رای بیارن .خب وقتی مردم با فرهنگ و با دین و ایران دوست بشن خب کی میخواد به غربگداها و اصلاح طمعکارها رای بده .اصلاحگراها برای همین با تمام ضد انقلاب و بهایی ها و بی دین ها و غربگداها...ریختند روهم و دایم از رقص و آواز و کنسرت و فوتبال و دوچرخه ..بانوایان ! صحبت میکنند که رای جمع کنند. خدا شاهد است تنها راه پیروزی مردم بر دشمن تقویت دین و ایمان مردم و فرهنگ اصیل ایرانی یعنی غیرت و مردانگی و جوانمردی و ایثار است چیزی که در بسیاری از فرهنگها با آن غریبه اند. کسی که در مقابل دشمن سر خم کند و سینه خیز برود ایرانی نیست زبان فارسی را آموخته است نه فرهنگ ایرانی را .
  • DE ۰۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    1 2
    ما فرهنگ مخلوطی بنام فرهنگ ایرانی اسلامی نداریم چون این دو، فرسنگ ها بایکدیگر فاصله و تفاوت دارند . فرهنگ دینی هم همان چیزیست که سالهاست زن و مرد و پیر و جوان و حتی کودکان مهد و دبستان را از یک زندگی نرمال که درهمه جای دنیا حتی کشورهای مسلمان معمول است محروم کرده .. بجای دیکته کردن فرم زندگی ، به مردم نان و آزادی بدهید ..
    • ایرانی IR ۰۸:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
      0 1
      فرهنگ ایرانی و اسلامی کاملا باهم قرین ونزدیک است وهیچ فاصله ای ندارد. شما کجا زندگی میکنی؟!
    • علیرضا IR ۱۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
      0 1
      چی میگی شما؟!
  • IR ۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    2 0
    سبک زندگی ایرانی اسلامی با تقلید از سازمان جهانی بهداشت سازگار نیست
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    0 1
    درود خدا بر آيت الله رئیسی. خداقوت.
  • IR ۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    1 0
    با کلی گوئی هیچ مشکلی حل نمی شود. دیگر نمی شود مانند حتی 70 سال پیش زندگی کرد. مثلا نمی شود چند پسر ودختر با زن وشوهر وفرزندان در یک خانه زندگی کنند. برای زندگی نوین هم باید قوانین جدید وضع کرد. با تحجر نمی شود زندگی امروزی را تجربه نمود
    • بهنام IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
      0 0
      اول کلی گویی بعد به جزئیات پرداختن.
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    0 0
    ندا زنگنه کیست
    • IR ۱۸:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
      0 0
      نمیدونیم تومیدونی؟
  • IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۱
    0 0
    دقیقاً همینطوره.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس