اختیارات وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات طرح هوشمند

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی بر روند اجرای طرح هوشمند نام برد که از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است.

به گزارش مشرق، محسن فرهادی، به الزامات پنج گانه که برای اجرای طرح کنترل هوشمند کرونا در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: این الزامات با مشارکت تمامی دستگاه‌ها تنظیم شده و همه در اجرای آن مشارکت دارند. به طوری که ضمانت اجرای آن در هر کدام از آیتم‌های پنچ گانه، مشخص شده است.

وی با اشاره به پنج بخش کارکنان، واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی، مناسبت‌ها و آئین‌های مذهبی، آموزشی و ترددها، افزود: هر کدام از این بخش‌ها، ضمانت اجرایی خودش را دارد.

بیشتر بخوانید:

نیاز ایران به ۱۰ هزار متخصص امنیت سایبری

فرهادی تاکید کرد: منظور از ضمانت اجرایی، همان جرایم و مجازات عدول از ضوابط طرح قرنطینه هوشمند است که امیدواریم به این مرحله نرسد و مجازات و جریمه ای نداشته باشیم.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به اصناف اشاره کرد و گفت: اگر هر کدام از واحدهای صنفی، ۲ دوز واکسن را نزده باشند و پروتکل‌ها را رعایت نکنند، تا ۳۰ روز مشمول تعطیلی و پلمب خواهند شد.

وی با اعلام اینکه بازرسان بهداشت محیط آماده نظارت بر روند اجرای طرح هوشمند هستند، ادامه داد: وزارت بهداشت به عنوان ناظر عالی طرح، از اختیارات قانونی در برخورد با تخلفات برخوردار است.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • Nasra IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
    3 1
    از دولت فاسد رسیدیم به اینجا
  • Mari NL ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
    4 1
    واکسنی که در بهترین صورت خیری نداره در بدترین صورت شرش دامنمونو می گیره چه اجباری هست که بزنید برید قرنطینه هوشمندو برا اختلاس گرا اجرا کنید
  • IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
    3 1
    اگر تونستید اجرا کنید نتیجه در افتادن با 30 ملیئن نفر رو هم میبینید که شامل 20 ملیون واکسن نزده و بالای 10 ملیون نفر از کسانی که دوز دوم رو نخواهند زد خواهد بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس