کد خبر 1315870
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۱
مرگ ۱۲ بیمار اومیکرونی در انگلیس/ تشدید اختلافات در دولت جانسون درباره چگونگی مهار بحران

معاون نخست وزیر انگلیس از افزایش موارد مرگ در اثر آلودگی به سویه جدید امیکرون به ۱۲ نفر در کشورش خبر داد و این در حالی است که اختلافات در دولت جانسون برای چگونگی مهار این بحران بالا گرفته است.

به گزارش مشرق، نشریه "فوکوس" آلمان در گزارشی نوشت: بحث ها درباره اعمال قواعد کرونایی سختگیرانه تر در انگلیس برای مهار شیوع گسترده اومیکرون، دولت انگلیس را دچار جدایی کرده است.

بر اساس اطلاعات شورای کارشناسی انگلیس ( Sage ) بدون اتخاذ تدابیر سختگیرانه تر خطر پذیرش روزانه ۳ هزار بیمار کرونایی و فشار بیش از حد بر سیستم بهداشت، انگلیس را تهدید خواهد کرد. اما به گزارش تایمز بسیاری از اعضای دولت از جمله "ریشی سوناک"، وزیر دارای انگلیس این گونه پیش بینی های علمی را زیر سوال برده و مخالف تشدید اقدامات کرونایی هستند.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس هم با شکاف های ایجاد شده در این باره در حزب و کابینه خود دست و پنجه نرم می کند.

اخیرا حدود ۱۰۰ نماینده ازفراکسیون حزب محافظه کار جانسون با طرح وی برای تشدید نسبی قواعد کرونایی در این کشور برای مهار کرونا به دلیل تناقض با مسئله آزادی شهروندان مخالفت کردند.

به گزارش رسانه ها همچنین در کابینه دولت جانسون هم شکاف های عمیقی در این باره وجود دارد و حدود یک سوم کابینه با تشدید محدودیت ها مخالفند.

به گزارش "دیلی میل" حتی یکی از اعضای کابینه جانسون اعلام کرده که اگر قرنطینه دیگری وجود داشته باشد وی استعفا خواهد داد. این در شرایطی است که شخص جانسون این روزها به دلیل انتشار فیلم ها و عکس هایی مبنی بر نقض قواعد کرونایی در دفتر نخست وزیری در دوران قرنطینه با انتقادهای شدیدی مواجه است.

جانسون به شدت مخالف تشدید محدودیت ها قبل از کریسمس است. قبل از ظهر امروز (دوشنبه) نخست وزیر انگلیس با کارشناسان و دانشمندان رایزنی هایی را انجام داد. به گزارش روزنامه تلگراف به جانسون سه راهکار برای مهار اومیکرون ارائه شده و ۴۸ ساعت به وی فرصت داده شده تا در این باره تصمیم بگیرد.

جانسون در بد وضعیتی گرفتار شده است. اگر به اعمال محدودیت های سختگیرانه رای دهد هم حزبی هایش انقلابی را علیه او به پا خواهند کرد. بر اساس گزارش های منتشر شده برخی هم حزبی های جانسون در حال آماده سازی درخواست های کتبی استعفا برای ارائه آن به ریاست حزب هستند.

در انگلیس و اسکاتلند ویروس جدید اومیکرون در عرض چند هفته به سویه غالب تبدیل شده و انگلیس اواخر هفته با ثبت بیش از ۹۳ هزار ابتلای روزانه رکورد جدیدی را در این زمینه کسب کرد.

۱۲ مرگ در اثر آلودگی به سویه جدید اومیکرون در انگلیس

امروز نهادهای بهداشتی در انگلیس از مرگ ۱۲ نفر از افراد آلوده به سویه اومیکرون خبر دادند. در حال حاضر هم حدود ۱۰۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که به ویرویس اومیکرون آلوده شده بودند در بیمارستان های انگلیس بستری هستند. این خبر را "دومینیک راب"، معاون نخست وزیر انگلیس اعلام کرد.

درخواست وزیر بهداشت آلمان برای اجباری شدن واکسیناسیون

آلمان هم شرایط کرونایی وخیمی را تجربه می کند و "کارل لایترباخ"، وزیر بهداشت آلمان خواستار اجباری شدن سریع واکسیناسیون در کشور شده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان هم ارزیابی خطر خود را به دلیل گسترش سویه اومیکرون در کشور بروز کرده است. این نهاد مهم بهداشتی در آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که برای افراد دو بار واکسینه شده و بهبود یافته از کرونا هم حالا خطر ابتلا بالا ارزیابی می شود. این خطر برای کسانی که واکسینه نشده اند بسیار بالا است. این نهاد آلمانی این خطر را برای افرادی که دوز تقویت کننده را دریافت کرده اند متوسط ارزیابی کرد.

این موسسه در ارزیابی خطر شرایط که مورد تجدید نظر قرار داده است به صورت کلی خطر ابتلا برای مردم را بسیار بالا ارزیابی کرده است.

این نهاد بهداشتی تحولات فعلی کرونایی در کشور را بسیار نگران کننده دانسته و تاکید کرد که اگر اومیکرون به گسترش خود ادامه دهد خطر افزایش بیماری های جدی و مرگ و میرهای بیشتر افزایش یافته و از ظرفیت های موجود در بیمارستان ها فراتر می رود.

نشریه بیلد آلمان هم به نقل از محافل دولتی گزارش داده که دولت در حال آماده سازی برنامه های اضطراری برای شرایط غلبه اومیکرون بر کشور است.

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان هم در سفر به رم، پایتخت ایتالیا به دلیل شیوع سویه اومیکرون محدودیت در ارتباطات خصوصی را همچنین برای واکسینه شده ها ضروری دانست.

نهاد جدید اروپایی برای واکنش موثرتر به بحران های بهداشتی ایجاد می شود

اتحادیه اروپا هم می خواهد از این پس تصمیماتی را اتخاذ کند که بتواند به بحران های بهداشتی مانند همه گیری کرونا واکنش موثرتری نشان دهد. به همین منظور کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره قانونی به توافق رسیدند که در موارد بحران خرید واکسن، تولیدات پزشکی و دارو را برای همه کشورهای عضو آسان تر می کند. علاوه بر این ظرفیت های تولید باید در کوتاه ترین زمان نظارت و افزایش یابد.

بخش اعظمی ازاین تکالیف باید توسط نهاد جدید اتحادیه اروپا موسوم به Hera (سازمان آمادگی و واکنش اضطراری بهداشتی) انجام شود. این طرح برای جلوگیری از ایجاد موارد اضطراری بهداشتی، شناسایی سریع تر عوامل بیماری زا و واکنش سریع در صورت بروز بحران است.

بر اساس توافقات انجام گرفته هماهنگی ها باید از طریق یک ستاد بحران به ریاست کمیسیون اروپایی و ریاست شورای اروپایی انجام شود.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس