کد خبر 1327699
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۵

اگر پوستی تیره دارید، حتما این مطلب را دنبال کنید. در دنیایی که افراد مختلف دائما در حال به اشتراک گذاری عکس‌های خودشان مخصوصا از ناحیه صورت هستند، داشتن رنگ پوست تیره ممکن است خیلی خوشایند نباشد. این مشکل می‌تواند حتی در اعتماد به نفس شما نیز تا حد بسیار زیادی تاثیرگذار باشد.

تحقیقات نشان داده است که بسیاری از افرادی که رنگ پوست تیره دارند، اغلب از اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستند. اگر شما هم از چنین رنگ پوستی برخوردار هستید و دوست دارید این مشکل را برطرف کنید، باید به شما بگوییم که این کار کاملا امکان‌پذیر است.

با این روش‌ها با پوست تیره خداحافظی کنید!

در دنیای امروزی علم پزشکی تا حد بسیار زیادی پیشرفت کرده است که می‌توانید در آن مشکلات این چنینی را به راحتی حل کنید. امروزه روش‌های مختلف علمی وجود دارد که با استفاده از آن‌ها می‌توان به راحتی به چنین مشکلاتی غلبه کرد.

اگر شما هم به دنبال یک راه‌حل منطقی برای داشتن رنگ پوست روشن هستید، در این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله ما سعی داریم رازهایی از روش‌های درمان پوست تیره چه در مطب پزشکی و چه در منزل را به شما بگوییم که به راحتی دست یافتنی هستند. پس با ما همراه باشید.

علت تیرگی پوست چیست؟

تیرگی پوست یا هیپرپیگمانتاسیون به وجود یک سری از لکه‌های پوستی گفته می‌شود، که نسبت به نواحی مجاور خود کمی تیره‌تر هستند. هیپرپیگمانتاسیون می‌تواند در تمامی نواحی پوست بدن انتشار پیدا کند.

تیرگی پوست می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال تاپش پرتو فرابنفش نور خورشید می‌تواند موجب این مسئله گردد. در ادامه به چند مورد از دلایل اصلی تیرگی پوست خواهیم پرداخت.

1.دلایل ژنتیک:

تیرگی پوست ممکن است بر اثر دلایل ژنتیک و مادرزادی مختلفی به وجود بیاید. اگر در خانواده پدری و یا مادری شما افرادی دچار این مسئله هستند، بهتر است به صورت مرتب برای پاکسازی پوست و یا دیگر مراقبت‌های پوستی به افراد متخصص در این زمینه مراجعه کنید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از تیرگی از روتین‌های پوستی استفاده کنید. این موضوع می‌تواند باعث سالم‌تر ماندن پوست شما نیز گردد.

2.دلایل هورمونی:

در بسیاری از موارد تیرگی پوست در اثر تغییرات هورمونی و بیماری‌های مختلف نیز دیده می‌شود. به عنوان مثال می‌توان به بیماری آدیسون اشاره کرد که معمولا بر اثر کاهش هورمون‌های ترشح شده از غدد فوق کلیه به وجود می‌آید. همچنین ممکن است تیرگی پوست بر اثر مصرف داروهای مختلفی مانند قرص‌های ضد بارداری نیز به وجود بیاید.

3.دلایل محیطی:

تیرگی پوست حتی ممکن است بر اثر موارد مختلف محیطی مانند قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز به وجود بیاید. علت این موضوع معمولا تابش‌های فرابنفش هستند. همچنین لیزر موهای زائد نیز اگر به درستی و در مکانی معتبر انجام نشود، می‌تواند موجب این تیرگی پوست گردد.

درمان پوست تیره در کلینیک های زیبایی

با این روش‌ها با پوست تیره خداحافظی کنید!

بعد از فهمیدن علت تیرگی پوست می‌توانید برای حل کردن این مشکل اقدام کنید. شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک‌های زیبایی و انجام درمان‌های مختلف به  راحتی از شر پوست تیره خودتان راحت شوید.

درمان پوست تیره از طریق مهار کردن تولید ملانین در بدن انجام می‌گیرد. مواد شیمیایی مختلفی وجود دارند که از تولید ملانین در بدن جلوگیری می‌کنند. از این مواد شیمیایی معمولا در طول دوره درمان استفاده می‌گردد. همچنین رژیم غذایی نیز برای شاداب نگه داشت پوست توصیه می‌گردد که می‌توانید از آن استفاده کنید.

البته روش‌های درمانی دیگری نیز وجود دارند که برای رفع تیرگی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند به عنوان مثال می‌توان به روش لیزر نیز اشاره کرد. البته استفاده از این روش را به دلیل احتمال عوارض جانبی تا حد زیادی توصیه نمی‌کنیم. اما اگر علاقه‌مند به انجام این روش برای رفع تیرگی پوست هستید بهتر است به مراکز درمانی معتبر دارای پروانه بهداشت مراجعه کنید. همچنین با دکتر پوست خودتان مشورت کنید و یا از یک دکتر پوست معتبر مشاوره بگیرید.

روش دیگری که برای رفع تیرگی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد جراحی سرمایشی است. در این روش نیز یک سری خطرات وجود دارد که به همین دلیل خیلی مورد استفاده قرار نمی‌گیرد. البته از دو روش لیزر و جراحی سرمایشی می‌توان در مواقع نیاز استفاده کرد.

روش‌های درمان پوست تیره در منزل

با این روش‌ها با پوست تیره خداحافظی کنید!

همانطور که گفته شد برای رفع تیرگی پوست روش‌های متعددی وجود دارد. همچنین شما می‌توانید با استفاده از روش‌های خانگی اقدام به رفع تیرگی پوست خودتان کنید. در ادامه به چند روش موثر خانگی برای رفع تیرگی پوست اشاره خواهیم کرد پس با ما همراه باشید.

اگر به جوانسازی پوست خودتان نیز اهمیت می‌دهید می‌توانید از روش‌هایی که در ادامه گفته می‌شود استفاده کنید. البته اگر به جوانسازی پوست خودتان اهمیت می‌دهید می‌توانید از هایفوتراپی نیز استفاده کنید.

 1 . شستشو با آب‌لیمو

استفاده از آب لیمو به دلیل وجود اسیدهای آلفا هیدروکسید می‌تواند تا حد زیادی در رفع تیرگی پوست شما موثر باشد. بهتر است آب لیمو را با کمی آب ترکیب کنید تا کمی رقیق شود. بعد از آن با استفاده از یک پارچه نرم و یا پنبه به پوست خودتان بمالید و بیست تا بیست‌وپنج دقیقه منتظر بمانید. سپس با استفاده از آب ولرم اقدام به شست‌وشو پوست خودتان کنید.

بهتر است سه بار در هفته این کار را انجام دهید. همچنین دقت داشته باشید که بعد از استفاده از این محلول ممکن است پوستتان خشک شود پس حتما از مرطوب‌کننده‌ها استفاده کنید.

2 . استفاده از سیب‌زمینی

سیب‌زمینی دارای درصد بالایی از ویتامین سی است از این رو می‌توان از آن برای رفع تیرگی پوست استفاده کرد. همچنین از جمله مواد غذایی دیگری که دارای چنین خاصیتی هستند می‌توان به گوجه فرنگی اشاره کرد. در صورتی که علاقه‌مند هستید می‌توانید از گوجه فرنگی نیز برای این کار استفاده کنید. کافیست سیب‌زمینی و یا گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌های ضخیم برش دهید و بر روی پوست خودتان بمالید. بعد از بیست دقیقه می‌توانید پوست خودتان را با استفاده از آب گرم بشویید. البته در اکثر کرم‌ها از ویتامین سی استفاده شده است اما استفاده از سیب زمینی بهترین تاثیر را خواهد داشت.

3 . زردچوبه

استفاده از زردچوبه نیز می‌تواند باعث رفع تیرگی پوست شما گردد. زردچوبه می‌تواند تا حد زیادی از تولید ملانین جلوگیری کند. برای استفاده از زردچوبه در رفع تیرگی پوست می‌توانید مقداری زردچوبه را با روغن زیتون ترکیب کرده و به صورت خمیر در بیاورید. این ماده را بر روی پوست خودتان قرار داده و بعد از بیست دقیقه بشویید.

سخن آخر

در این مقاله سعی شد به روش‌های مختلف رفع تیرگی پوست اشاره گردد. انتخاب روش مناسب برای رفع تیرگی پوست کاملا به میزان تیرگی پوست شما بستگی دارد اما به طور کلی استفاده از روش مناسب برای این کار بهتر است توسط پزشک متخصص انجام گیرد. اگر از مطالعه این مثاله لذت بردید در بخش نظرات ما را از انتقادات و پیشنهادات خودتان با خبر کنید.


** این محتوا صرفا جنبه تبلیغاتی دارد و توسط سفارش دهنده آن تهیه و تنظیم شده است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس