کد خبر 133082
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۶

معاون آموزشي دانشگاه علمي كاربردي از بازنگري 600 عنوان درسي خبر داد و گفت: دروس و دوره‌هاي بازنگري شده، از سال تحصيلي جديد در واحدهاي دانشگاه علمي كاربردي تدريس مي‌شود.

به گزارش مشرق، رجبعلي برزويي در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به تصويب آيين‌نامه‌‌ها و دستورالعمل‌هاي بازنگري برنامه‌هاي درسي از سال گذشته، گفت: در ابتداي امسال بسياري از عناوين درسي در دانشگاه‌هاي علمي كاربردي وجود داشت كه برخي داراي جنبه‌هاي عمومي و تخصصي بودند و يا برخي دروس در حالي كه در دانشگاه‌ها تدريس مي‌شود، كه 15 سال پيش براي يك نياز در كشور ايجاد شده كه الان آن نياز رفع شده است.

تمامي دوره‌هاي نظري در دانشگاه علمي كاربردي حذف شد

وي با بيان اينكه در يك بازنگري اساسي، تمامي دوره‌هاي نظري در دانشگاه علمي كاربردي حذف شد، اظهار كرد: از اين پس دانشگاه علمي كاربردي هيچ دوره عمومي كه منجر به شغل نشود را اجرا نمي‌كند.

معاون آموزشي دانشگاه علمي كاربردي ادامه داد: همچنين هيچ كدام از دوره‌هاي مشابهي كه در ساير دانشگاه‌هاي كشور اجرا مي‌‌شود، در اين دانشگاه تدريس نمي‌شود و تمام دوره‌ها، خاص نظام مهارتي است.

وي با اشاره به وارد نشدن هيچ يك از دانشگاه‌هاي كشور در حوزه فرهنگ و هنر به علت شغل محور بودن، گفت: بسياري از اين دوره‌ها با زمينه‌هاي غربي بوده و اصول و مباني ارزشي در آن ديده نشده است بنابراين دانشگاه علمي كاربردي در آن وارد شد.

حذف 25 رشته فاقد نياز و احياي 200 رشته جديد در دانشگاه

وي با بيان اينكه بيش از 25 رشته اين دانشگاه به كل حذف شده است، گفت: همچنين 200 رشته و شغل جديد دانشگاه احيا شد و بسياري از رشته‌هاي عمومي كه در جامعه، طالب زيادي داشت و شغل محور نبودند، تخصصي شد.

برزويي با بيان اينكه دفترچه‌هاي كارداني و كارشناسي علمي كاربردي با عناوين خاص نظام مهارتي منتشر مي‌شود،‌ افزود: حوزه بازنگري بسيار وسيع است و به نظر من، منحصر بفرد ترين اتفاق در برنامه‌ريزي آموزش عالي كشور در تمام طول تاريخ رخ داده است.

ايجاد شوراي برنامه‌ريزي استاني در تمام استان‌ها

وي همچنين از ايجاد شوراي برنامه‌ريزي استاني در تمام استان‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر در تمام موسسات و دانشگاه‌هاي اجرايي، شوراي برنامه‌ريزي فعال است.

تاسيس مراكز تربيت مدرس در دانشگاه

معاون آموزشي دانشگاه علمي كاربردي با اشاره به تدوين قوانين و مقررات حمايتي دولت از محيط‌ كار به صورت همزمان، گفت: همچنين مراكز تربيت مدرس در حال ايجاد هستند و از مهر ماه خبرگان محيط كار پس از گذراندن دوره‌هاي لازم در اين مراكز، در دانشگاه‌ها تدريس مي‌كنند.

وي با اشاره به راه‌اندازي پنج مركز تربيت‌مدرس تاكنون گفت: فاز بعدي راه‌اندازي اين مراكز در داخل استان‌ها است كه در حال حاضر چهار استان كشور اقدام به ايجاد اين مراكز كرده‌اند.

تاييد تدريس خبرگان پس از گذراندن دوره‌هاي تربيت مدرس

برزويي با بيان اينكه اين دوره‌ها در مراكز تربيت مدرس شامل دوره‌هاي عمومي، مياني و كاملا تخصصي است، گفت: در فاز اول شركت اساتيد در اين دوره‌ها اختياري است اما در فاز بعدي براي اينكه بتوانند تاييد مجدد شوند، بايد حتما دوره‌ها را بگذرانند.

وي ادامه داد: بنابراين از مهرماه تمام افرادي كه مايل به تدريس در دانشگاه علمي كاربردي هستند، بايد اين دوره‌ها را بگذرانند و مدارك لازم را اخذ كنند.

برزويي خاطر نشان كرد: اين يك روند دائمي است چرا كه نظام آموزش مهارت يك روند در حال تكامل است و اساتيد بايد به طور مرتب به روز شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس