کد خبر 1335846
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۵
چهار علامت خطر در اُمیکرون/ احتمال فروکش کردن موج ششم قبل از پایان سال

اشتباه ترین کار ممکن در این روزها، ساده پنداشتن شرایط است. اینکه تصور کنیم «سویه اومیکرون یک بیماری خفیف است و مشکلی نیست اگر مبتلا شویم».

به گزارش مشرق، دکتر امیر صدری – مدیر روابط عمومی نظام پزشکی تهران بزرگ در یادداشتی نوشت: حتی شنیده شده برخی افراد تعمدا توصیه ها را به کار نمی گیرند تا مبتلا شوند و بعد بهبود پیدا کنند. یادتان باشد اومیکرون هم سویه ای از بیماری کرونا است، خطرناک است و باید جدی گرفته شود و به هیچ وجه با سرماخوردگی یکی پنداشته نشود. اومیکرون هم می تواند کاملا خطرناک باشد.

  1. هر کس که علامت دار شد باید مراقبت های درمانی را شروع کند. یک نکته مهم این است که همه افرادی که این روزها مبتلا به کرونا می شوند حتما مبتلا به نوع اومیکرون نیستند چراکه درحال حاضر علاوه بر نوع امیکرون ، نوع دلتا هم در حال گردش در کشور است و ممکن است افراد به این نوع دچار شوند که حالت شدیدتری است.
     
  2. هر ابتلای به کرونا نیاز به درمان دارویی دارد. بهای به اصطلاح سنتی و مکمل و درمان های‌ مثل آب میوه درمانی و دم‌نوش درمانی،  کرونا و حتی نوع امیکرون درمان نخواهد شد وبرخی از این موارد پراستفاده خودشان برای بیماران با خطراتی همراه هستند.
     
  3. در سطح جامعه شایع است که اومیکرون درگیری ریوی نمی دهد. این درست نیست و مواردی در روزهای اخیر دیده شده است که افراد با ابتلای به اومیکرون درگیری ریوی پیدا کرده اند که البته به هر حال میزان درگیری ریه در این نوع کمتر از نوع دلتا است. جالب است که گزارش شده برخی افراد بدون اینکه درگیری ریوی داشته باشند دچار افت اکسیژن خون شده اند که این اهمیت اندازه گیری اکسیژن خون در مبتلایان به بیماری کرونا را نشان می دهد.
     
  4. بیماران دچار نقص سیستم ایمنی، دارای بیماری های زمینه ای مثل دیابت و فشار خون، افراد با چاقی مفرط، افرادی که داروهای تضعیف کننده سیستم ایمنی دریافت می کنند و زنان باردار باید بسیار بر توصیه‌های بهداشتی تمرکز کنند تا احتمال ابتلای خود را کاهش دهند.
     
  5. مواردی دیده شده که بیماران مبتلا به بیماری های تنفسی( آسم و آمفیزم) پس از ابتلا به بیماری  صرفاً با تشدید علائم بیماری اولیه خود روبرو شده اند و متوجه ابتلای خود به کرونا نشده اند.
     
  6. یکی از مشکلات شایع این روزها درد یا احساس سوزش گلو است. گلودرد ناشی از التهاب ویروسی( یا در موارد معدود باکتریایی همزمان) شایع است اما درنظر داشته باشید یکی از دلایل سوزش گلو و حتی سرفه در بیماران ناشی از ریفلاکس شدید است که یا به علت خود بیماری یا به علت مصرف زیاد آب میوه و نوشیدنی های اسیدی(مثلا ویتامین سی جوشان ) است.
     
  7. مهمترین نکته اما شاید درخصوص زمان قرنطینه و احتمال انتقال ویروس در نوع امیکرون است که به نظر می رسد در جامعه ما برداشت اشتباهی رخ داده است. درخصوص قرنطینه گفته شده بیمار حداقل ۵ روز در محیط کاملا مجزا از دیگران باشد و سپس حداقل پنج روز در زمان تماس با دیگران(حتی اعضای خانواده اگر مبتلا نباشند) هر دو از ماسک(ترجیحا هم ماسک از نوع N ۹۵ یا دو ماسک جراحی) استفاده کنند. این تصمیم هم بخاطر این است که کشورها در زمان شیوع وحشتناک بالای اومیکرون با کمبود نیروی کار مواجه می شوند. اگر به اومیکرون مبتلا شدید حداقل ده روز احتمال اینکه دیگران را مبتلا کنید وجود دارد و این موضوع کاملا جدی است.

منبع:سلامت نیوز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 9
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
    9 4
    عقل میگه قرنطینه کامل کشور و جدیت در تعطیلی بیشتر!!! اومیکرون با کسی تعارف نداره و مهربونی و توصیه به پروتکل بهداشتی برای واگیری اومیکرون بی معنی است! بی عقلی تا کی؟!!!
  • IR ۲۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۶
    13 10
    برسد به دست وزیر آموزش و پرورش رئیسی هم اینا رو از تو لپ لپ‌درآورده فیل دولت انقلابی انگار موش زاییده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس