به گزارش مشرق به نقل از مهر، محمدرضا رويانيان در برنامه گفتگوي ويژه خبري شبکه دوم سيما ، با اشاره به اقدامات جبراني و حمايتي براي ناوگان درون و برون شهري، گفت: خط اعتباري که قرار است به رانندگان خودروهاي عمومي حمل کننده بار و مسافر درون و برون شهري اختصاص يابد، براي جبران تفاوت قيمت جديد بنزين و گازوئيل نيست بلکه اين خط اعتباري براي زماني است که جامعه خود را با اين موضوع تنظيم کند، عرضه و تقاضا متناسب و قيمتها تثبيت شده باشد.
وي افزود: مبلغ در نظر گرفته شده براي اين امر 950 ميليارد تومان است که به يک ميليون و 400 هزار راننده به صورت قرض الحسنه اختصاص خواهد يافت. رويانيان تصريح کرد: با اين مبلغ، رانندگان 3 تا 4 ماه از سوخت رايگان استفاده مي کنند و جنبه رواني گراني از بين خواهد رفت.
رئيس ستاد حمل و نقل و مديريت سوخت کشور ادامه داد: از يک ميليون و 780 هزار وانت در کشور، براساس فراخوان انجام شده ، حدود 60 تا 70 هزار در پايگاه اطلاع رساني وزارت راه و 800 هزار نفر هم در پايگاه اطلاع رساني وزارت کشور ثبت نام کردند که با بررسي هاي انجام شده 500 تا 600 هزار وانت بار واجد شرايط شناسايي شد.
وي افزود: دليل کنار گذاشته شدن بخشي از افراد ثبت نام کرده شامل تطابق نداشتن شماره پلاک و کارت سوخت ، دولتي بودن برخي وانت بارها و استفاده شخصي مي شد، البته کساني که به هر دليل واجد شرايط هستند و به هر دليل موفق به ثبت نام نشدند، پس از هدفمندي يارانه ها مي توانند در پايگاه اطلاع رساني که با اين هدف فعال مي شود، اقدام به ثبت نام کنند.
چگونگي پرداخت تسهيلات به رانندگان
رويانيان درباره چگونگي پرداخت به رانندگان گفت: در مورد تاکسي ها، مبلغ مورد نظر در کارت سوخت آنها ثبت مي شود، بانکهاي ملي و سپه هم تلاش دارند تا از اين روش استفاده کنند، بانکهاي تجارت و صادرات کارت اعتباري در نظر گرفته اند که رانندگان مي توانند با آن خريد کنند.
رئيس ستاد حمل و نقل و مديريت سوخت کشور با اشاره به لزوم به سازي حمل و نقل عمومي و خارج کردن تاکسي هاي فرسوده، افزود: در هزار شهر کشور هم اکنون حمل و نقل عمومي به وسيله تاکسي انجام مي شود.
وي افزود: 103 برنامه در 5 سال اجراي قانون هدفهمند سازي در بخش حمل و نقل طراحي شده است که 33 تاي کوتاه مدت آن از جمله پرداخت الکترونيکي هزينه سوخت براي همه خودروها يا عرضه گازوئيل از سامانه هوشمند و خريد لوکوموتيو از قبل آغاز شده است.
رويانيان در پايان تصريح کرد: متوسط افزايش قيمت سوخت ده درصد است و افزايش قيمت کرايه به ميزاني بايد باشد که اين افزايش قيمت جبران شود.
محمدرضا داوري مديرعامل بانک تجارت نيز اعطاي تسهيلات بخش اتوبوسهاي درون و برون شهري را مربوط به اين بانک اعلام کرد و گفت: بانک تجارت 1532 ميليارد ريال به 248 هزار صاحبان اين خودروها خواهد پرداخت.
وي افزود: اسامي اين دسته از رانندگان به وسيله ستاد به بانک اعلام شده است و مبلغ پيش بيني شده در طي 3 يا 4 نوبت به کارت اعتباري آنها واريز خواهد شد که رانندگان مي توانند مبلغ را نقد و دريافت کنند.
عليرضا لک زايي ، معاون توسعه و برنامه ريزي بانک ملت هم گفت: بانک ملت پرداخت تسهيلات 330 هزار تاکسي را تقبل کرده است که از 10 آبان ، روز آغاز طرح، به طور متوسط هر روز 2000 نفر مراجعه مي کنند و اين روند رو به افزايش است. وي افزود: صرف داشتن مدارک کامل براي دريافت تسهيلات کافيست و نيازي به ضامن يا وثيقه نيست.
کد خبر 13530
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۹
- ۰ نظر
- چاپ
رئيس ستاد حمل و نقل و مديريت سوخت پيش بيني و پرداخت تسهيلات به رانندگان خودروهاي بار و مسافربر درون و برون شهري را براي عبور از مرحله آغاز هدفمندسازي يارانهها اعلام کرد و گفت: با ارائه اين تسهيلات، در واقع رانندگان 3 تا 4 ماه از سوخت رايگان استفاده ميکن