به گزارش مشرق، جعفر سلیمیان در خصوص اثربخشی واکسن نورا بر روی انواع جهشهای کرونا گفت: طراحی این واکسن بر اساس ویروس ووهانی بوده است، اما واکسن این قابلیت را دارد که به سرعت انواع جهشها در پلتفرم واکسن جایگزین شود تا اثربخشی این واکسن در برابر انواع واریانتها افزایش یابد البته آنتیبادی حاصل از دریافت واکسن موجب میشود تا ایمنی بخشی مناسبی در برابر انواع و اقسام جهشها ایجاد شود.
مدیریت اجرایی واکسن نورا ضمن اشاره به اینکه مجور صادر شده برای واکسن نورا برای دز یادآور است، ادامه داد: بر اساس آنچه وزارتخانه به ما گفته است میتوانیم این واکسن را برای چند هزار نفر در دزهای اول و دوم تزریق کنیم.
وی با بیان اینکه حدود ۸ تا ۱۰ میلیون نفر در کشور دزهای اول و دوم واکسن کرونا تزریق نکرده اند، افزود: برخی از این افراد این اقبال را دارند که این واکسن را در دزهای اول و دوم دریافت کنند چرا که به واکسن نورا اطمینان دارند و علاقهمندند آن را دریافت کنند.
سلمانیان در خصوص برنامه واکسن نورا برای تولید دز چهارم واکسن کرونا گفت: بر اساس آنچه در مقالات آمده است تا سال ۲۰۲۴ ویروس کرونا با ما است و بنابراین با توجه به اینکه هر ۴ ماه یک بار سطح آنتی بادی کاهش پیدا میکند به نظر میرسد که هر ۴ ماه یکبار باید واکسیناسیون انجام شود که البته امیدواریم چنین اتفاقی رخ ندهد.
مدیریت اجرایی واکسن نورا ضمن اشاره به اینکه در برخی از کشورهای اروپایی دز چهارم تزریق شده است ادامه داد: به نظر میرسد در کشور ما در اردیبهشت و خرداد تزریق دز چهارم را داشته باشیم.