کد خبر 1358574
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۲:۰۸
بارداری نمایه

متخصص طب سنتی گفت:‌ زنان باردار باید از مصرف غذاهای مانده به ویژه غذایی گوشتی، سوسیس، کالباس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی مانده خودداری کنند.

به گزارش مشرق، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی، درباره «ممنوعیت‌های غذایی در دوران بارداری»، اظهار داشت: از جمله پرهیزات غذایی و گیاهی برای زنان باردار می‌توان به عدم مصرف زرشک، بابونه، کدو، جعفری، نعناع کوهی، زعفران، زیره، سیاهدانه و کرفس اشاره کرد.

بیشتر بخوانید:

در زمان روزه داری می توان واکسن کرونا تزریق کرد؟

وی افزود: مصرف تمامی موارد ذکر شده اگر به صورت غذایی و در دفعات کم باشد معمولاً عارضه‌ای در پی ندارد اما باید بدانیم مصرف دارویی مواد ذکر شده ممکن است با عارضه‌های جدی همراه باشد؛ بنابراین توصیه می‌شود قبل از استفاده با پزشک مشورت شود.

یارقلی گفت: توصیه می‌شود تا وقتی فرد مطمئن نشده که گیاهی برایش مناسب است؛ یعنی با نظر پزشک متخصص نسبت به مصرف آن محتاط باشد؛ چراکه ممکن است فرد و جنین آن را با خطرات جدی و جبران‌ناپذیر مواجه کند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به مواد غذایی که باید در دوران بارداری توسط بانوان مصرف نشود، خاطرنشان کرد: غذاهای مانده به ویژه غذایی گوشتی از بدترین سموم هستند. همچنین مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون، ساردین و سایر کنسروها و ماهی مانده نیز باید مورد استفاده قرار نگیرد.

وی ابراز داشت: به طور کلی افراط در همه خوراکی‌ها برای زنان باردار ممنوع است و نباید هیچ ماده غذایی را خارج از اندازه مصرف کنند؛در نتیجه بهترین روش، روش تغذیه تنوع در غذاها و مصرف کم آنها است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس