به گزارش مشرق به نقل از میدل ایست مانیتور، این روزنامه دانشجویی نوشت: ما مفتخریم که در نهایت از آزادی فلسطین و جنبش بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل حمایت کنیم و از همه می خواهیم که این کار را انجام دهند.
هیأت تحریریه این روزنامه اعتراف کرد که قبلاً موضعی «همراه با تردید» را در خصوص این موضوع داشت، اما اکنون به حمایت کامل از کارزار جنبش بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل روی آورده است و تأکید میکند که «شدت و اهمیت این لحظه – نقض حقوق بشر و حقوق بینالمللی توسط اسرائیل و فریاد درخواست فلسطینی ها برای آزادی، این گام را می طلبد.»
بر اساس این مقاله، این تغییر در طرز فکر، از طریق کارزار های آموزشی و آثار هنری ارائه شده توسط کارزار همبستگی فلسطین در این دانشگاه امکان پذیر شد.
در این مقاله علاوه بر تاکید بر اشغال مستمر اراضی فلسطینی به دست اسرائیل، نقض حقوق بشر فلسطینی ها و نقض مداوم قوانین بین المللی توسط تل آویو، به "عدم تعادل چشمگیر قدرت " در گفتمان و بحث پیرامون موضوع اسرائیل اذعان شده است. این عدم تعادل، که به شکلی فزاینده، به حمایت از روایت اسرائیل توسط نهادها و حاکمیت آمریکایی تمایل است، به ۲۶ ایالت در آمریکا این امکان را میدهد تا علیه شرکتهایی که تصمیم به تحریم اسرائیل میگیرند، فشار قانونی وارد کنند.
هیأت تحریریه روزنامه در این رابطه اذعان کرد که "ما کاملاً از امتیازی که در داشتن یک مسیر فرعی سازمانی و عملاً ناشناس داریم، آگاه هستیم. حتی در این دانشگاه، بسیاری از همتایان شجاع ما که از آزادی فلسطین حمایت می کنند، در فهرست های نظارتی یافت می شوند که به طور ضمنی و شرم آور، آنها را با تروریسم مرتبط می کنند. "
جنبش جنبش بایکوت، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل، که در سال ۲۰۰۵ راه اندازی شد، از تحریم محصولات اسرائیلی وارد شده از سرزمین های فلسطینی اشغالی در کرانه باختری، و همچنین تحریم و واگذاری شرکت هایی که با اسرائیل معامله یا قرارداد دارند، حمایت می کند.
مبارزات در حمایت و همچنین علیه این جنبش، در دانشگاههای سراسر کشورهای غربی، به ویژه آمریکا، دیده می شود و به این منجر شده است که مؤسسات برجستهای مانند دانشگاه های کلمبیا، منچستر، و ایلینوی در اوربانا-شامپین، در حمایت از جنبش تحریم اسرائیل، قطعنامه هایی صادر کنند و اقداماتی را در دستور کار قرار دهند.