به گزارش مشرق، پورنجف مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: مرغ زیر نظر کارشناسان دامپزشکی و در کشتارگاه ذبح میشود که دارای تاریخ تولید و مصرف است و تا ۷۲ ساعت بعد از تولید میتوان به صورت گرم استفاده شود.
وی افزود: در صورتی که وضعیتی شبیه چند وقت اخیر رخ دهد و مرغ تولید شده مصرف نشود قبل از پایان تاریخ مصرف و در صورتی که در شرایط مناسب نگهداری شده و فاقد هر گونه بو یا تغییر رنگ و علایم فساد باشد در کشتارگاه بسته بندی مجدد و منجمد شده و می تواند تاریخ مصرفی حدود 9 ماه داشته باشد.
مدیر کل دامپزشکی استان ادامه داد: توزیع و عرضه هرگونه مرغ به صورت قطعه بندی و فله ای ممنوع است و اینکه مرغ در خرده فروشیها بعد از تاریخ مصرف به صورت قطعه بندی شده عرضه و برای رفع بوی نامطبوع آن سرکه اضافه می شود هیچ صحتی ندارد.
وی در پایان گفت: همشهریان عزیز در صورت هرگونه تخلف موارد را به تلفن ارتباطات مردمی روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان به شماره 1512 گزارش کنند.