به گزارش مشرق، سرهنگ رسول جلیلیان گفت: در پی ارسال چندین فقره پرونده مشابه با موضوع برداشت غیر مجاز از حساب به پلیس فتای البرز، تحقیقات اولیه در خصوص چگونگی برداشت از حساب ها به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.
او گفت : تحقیقات اولیه حاکی از آن بود که برداشت های انجام شده، از سوی کلاهبرداران حرفه ای صورت گرفته و با مبالغ برداشت شده اقدام به خرید طلا با کارت شناسایی جعلی در استان های مختلف کرده و هیچ گونه ردی از خود برجای نگذاشته اند.
سرهنگ جلیلیان گفت: بلافاصله فروشگاه هایی که متهمان از آن ها خرید کرده بودند، شناسایی شد اما در تحقیق از مالکان آن سرنخی از هویت دقیق متهمان کشف نشد و در مرحله بعد در بررسی پرینت حساب شکات محرز شد که تمامی آن ها از یک فروشگاه اینترنتی خرید کرده اند و مبلغ کالای خود را در درب منزل کارت کشیده اند.
او گفت: در ادامه ماموران با تلاش های شبانه روزی موفق به شناسایی هویت یکی از متهمان شدند که پس از انجام اقدامات پلیسی مخفیگاه وی در یکی از استان های غربی شناسایی و با دریافت نیابت قضائی در یک عملیات غافلگیرانه نامبرده دستگیر شد.
سرهنگ جلیلیان می گوید: نامبرده در بازجویی های اولیه اعتراف کرد که با همکاری ۲ نفر از دوستانش در غالب پیک فروشگاه اینترنتی و میوه فروشی دوره گرد اقدام به کپی کارت خریداران کرده و از طریق پول های به سرقت رفته اقدام به خرید از طلا فروشی های مختلف در چندین استان کرده اند.
او گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهم تعدادی کارت بانکی خام و کارت کپی شده، لپ تاپ و چند دستگاه اسکیمر کشف شد.
سرهنگ جلیلیان گفت: تاکنون ۱۰نفر از مالباختگان این پرونده شناسایی شده اند و تلاش برای کشف کلاهبرداری های احتمالی ادامه دارد.
به گفته رئیس پلیس فتای البرز زمانی که مشتریان برای خرید به فروشگاه ها مراجعه می کنند به هیچ وجه رمز کارت بانکی خود را در اختیار فروشندگان قرار ندهند و خود نسبت به وارد کردن رمز بانکی برای انجام مراحل خرید اقدام کنند تا از حساب و کارت بانکی شان سوء استفاده نشود.