به گزارش مشرق، بر اساس دادههای موجود، بیش از ۳۸ هزار مورد آبله میمون در جهان در ۹۴ کشور جهان گزارش شده است. تلفات به ۱۲ نفر رسیده است. با افزایش موارد ابتلاء و مرگ و میرها، تقاضا برای واکسن آبله میمون نیز در حال افزایش است.
سازمان جهانی بهداشت، گزارشهایی در مورد اثربخشی واکسن دریافت کرده است و طبق گزارش مقامات، حتی پس از دریافت واکسن، برخی عفونتهای پیشرفتی نیز وجود داشته است. با توجه به این موارد، آنها اظهار داشتند که این واکسن صد در صد برای فرار از این عفونت مؤثر نخواهد بود. از اینرو دریافت این واکسن به این معنا نیست که افراد میتوانند اقدامات پیشگیرانه را کنار بگذارند.
مقامات سازمان جهانی بهداشت اعلام کردند هر فردی که احساس میکند در معرض خطر است و میخواهد سطح خطر خود را کاهش دهد، مداخلات زیادی در اختیار دارد که شامل موارد زیر است:
• واکسیناسیون در هر جایی که در دسترس باشد
• محافظت در برابر فعالیتهایی که ممکن است خطر عفونت وجود داشته باشد
مقامات خاطرنشان کردند که این رخداد عفونتی جدید نیست و توضیح دادند که مطالعات دهه ۱۹۸۰ همچنین نشان داد که واکسنها تنها میتوانند ۸۵ درصد در برابر ویروس محافظت ایجاد کنند. اما داشتن تمام اطلاعات در مورد اثربخشی واکسن نیز مهم است زیرا مسئولان میتوانند گام بعدی را برای پیشگیری بردارند.