کد خبر 1415591
تاریخ انتشار: ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۱
روایت الجزیره از جزئیات پیشنهاد اروپا برای احیای برجام

بهادری جهرمی در نشست خبری: ما گفتگو ها را هرگز ترک نکرده و در آینده نیز ترک نخواهیم کرد. طرف مقابل باید از زیاده خواهی دست بر دارد. تضمین ها در مذاکرات باید اطمینان بخش باشد.

00:00
00:00
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • SE ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۵
    2 0
    در حالیکه هسته ای را با سرعت هرچه بیشتر توسعه می دهیم مذاکرات را هم تا اید ادامه میدهیم تا دیگر توافق معنایی نداشته باشد و برجام متعفن در طول ادامه مذاکرات تجزیه شده و به ورطه نیستی بپیوندد.
  • IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۵
    1 0
    تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر شیطان بزرگ حیله‌گر و عدم توافق است. هرگونه توافقی با دشمن غدار، قطعاً به ضرر ما تمام می‌شود؛ آمریکا هرگز تمام تحریم‌ها را لغو نخواهد کرد و با توافق یا بدون توافق، هر روز بر تحریم‌ها خواهد افزود. باید سلطه‌ی دلار را بشکنیم و تحریم‌ها را خنثی و بی‌اثر کنیم، از پیمان عدم اشاعه خارج شویم و به نظارت‌های پادمانی و فراپادمانی جاسوسان آژانس خاتمه دهیم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس