همچنین بی بی سی فارسی نیز در مطلبی مشابه نوشت: «گزارشها از ایران حاکی از بازداشت مهدی بیک، روزنامهنگار روزنامه اعتماد است. همسر آقای بیک و برخی از همکاران این روزنامهنگار این خبر را تأیید کردهاند. همسر این روزنامهنگار در حساب توییتر خودش نوشت:"همسرم مهدی بیک، دبیر سرویس سیاسی روزنامه اعتماد دیروز توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و موبایل، لپتاپ و وسایلش ضبط شد. " براساس آمار فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران از آغاز اعتراضات اخیر در ایران بیش از ۵۵ روزنامهنگار بازداشت و روانه زندان شدهاند.»
این نوع واکنش، تأمل برانگیز و البته مسبوق به سابقه است. پیش از این در این ستون در چندین نوبت به این مسئله پرداختیم که متاسفانه برخی خبرنگاران فعال در رسانههای اصلاح طلب عملاً نقش خبرنگاران نیابتی رسانههای معاند را ایفا میکنند.
رسانههایی از جمله بی بی سی فارسی و اینترنشنال سعودی و صدای آمریکا و...به دلیل محدودیت در فعالیت در ایران، با مشکلاتی روبرو هستند اما فعالیت برخی خبرنگاران فعال در رسانههای اصلاح طلب، با نوع فعالیت خود عملاً این محدودیتها را برای رسانههای معاند برطرف کردهاند.
یکی از نمونههای این نوع فعالیتها، ارتباط گیری این خبرنگاران با سوژههای مختلف در آشوبهای اخیر بوده است. این خبرنگاران در مطالب تولیدی خود از یکسو به پروژه عملیات روانی دشمن تحت عنوان «کشته سازی» ضریب داده و از سوی دیگر با عوض کردن جای قاتل و مقتول و ظالم و مظلوم، تلاش کردند تا روند برخورد با اشرار مسلح و قاتلان نیز مختل شود.
حالا باید از مدیران رسانههای اصلاح طلب و از جمله آقای الیاس حضرتی، مدیرمسئول روزنامه اعتماد سؤال کرد که چرا رسانههای بدنامی همچون اینترنشنال و بی بی سی از بازداشت خبرنگار این روزنامه اینچنین ناراحت و پریشان شدهاند!؟