به گزارش مشرق، پارلمان اروپا در جلسه روز گذشته خود (پنجشنبه) در اقدامی مداخلهجویانه قطعنامهای ضد ایرانی با عنوان «پاسخ به اعتراضات و اعدامها در ایران» را به تصویب رساند.
متمم پیشنهادی مربوط به درج سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای اصطلاحا تروریستی اتحادیه اروپا که روز قبل از آن پس از رایگیری به این قطعنامه اضافه شده بود نیز در قالب این قطعنامه به تصویب رسید. قطعنامه مذکور علاوه بر این شامل بندهای دیگری است که خواستار تحریم رئیسجمهور و دادستان کل ایران میباشد.
این در حالیست که پارلمان اروپا در یکی دو دهه گذشته بارها میزبان سران سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بوده و از این گروهک تروریستی حمایت کرده است.
مریم رجوی در سال ۲۰۰۴ در پارلمان اروپا حضور یافت و مورد تشویق نمایندگان آن پارلمان قرار گرفت. دو سال بعد و سه سال بعد نیز در نشستهایی از سوی پارلمان اروپا مورد میزبانی و استقبال قرار گرفت.
سرکرده گروهک تروریستی منافقین در آستانه روز حقوق بشر در سال ۲۰۱۴ نیز میهمان پارلمان اروپا بود و سخنرانی کرد. در سال ۲۰۱۸ نیز اعضای پارلمان اروپا در نشست مجازی منافقین شرکت کردند. اخبار این دیدارها و نشستها در رسانههای مختلف منتشر شد.
مریم رجوی در سال ۲۰۱۴ و در آستانه روز حقوق بشر میهمان پارلمان اروپا بود و در آن پارلمان سخنرانی کرد
به نظر میرسد در تصمیم اخیر پارلمان اروپا نیز منافقین نقش ساسی داشتند و نمایندگان آن پارلمان با لابیهای منافقین که در عملیات مرصاد در سال ۱۳۶۷ ضربات سختی از نیروهای مسلح ایران بخصوص سپاه پاسداران دریافت کردند، رای به تروریستی بودن سپاه دادند.
حضور مردها و زنهایی روبروی پارلمان اروپا در استراسبورگ که شبیه پیرمردها و پیرزنهای عضو سازمان بودند و انتشار تصویری از شبنم مددزاده عضو این سازمان در پارلمان اروپا در روز ۲۸ دی ۱۴۰۱ این گمانه را تقویت میکند.
شبنم مددزاده کیست؟
شبنم مددزاده دبیر انجمن سیاسی دانشگاه تربیت معلم کرج بود که در جریان اتفاقات دهه ۸۰ به دلیل ارتباط با گروهک منافقین دستگیر شد.
او سال ۸۴ وارد آن دانشگاه شد. در سالهای ۸۶ و ۸۷ تحصنهایی در آن دانشگاه به بهانههای مختلف برگزار شد و اخبار و تصاویر آن از سوی مددزاده به رسانههای ضدانقلاب مخابره گردید.
مددزاده همچنین به همراه یک نفر دیگر محتوای بیانیهها و اعلامیهها را از سوی منافقین و گروهکهای تروریستی دریافت و در دانشگاهها توزیع میکرد و در تهیه و توزیع نشریه و خبرنامه نیز نقش داشت.
او گفتگوهایی هم با رسانههای بیگانه همچون صدای آمریکا انجام داد و ادعاهایی در مورد تحصنهای دانشجویان مطرح کرد.
انجمنی که مددزاده در آن فعالیت میکرد در مهر ۸۷ منحل شد، اما مددزاده و دوستانش مخفیانه به ادامه فعالیت پرداختند تا اینکه در اسفند همان سال ارتباطش با منافقین برای نیروهای امنیتی آشکار و دستگیر شد.
پس از دستگیری مددزاده بسیاری در داخل و خارج از کشور با انتشار تصاویر وی مدعی شدند که دانشجوی سیاسی باید آزاد شود و جوسازیهایی در این باره انجام دادند. حتی با حضور مادرش در دانشگاه تحصنی برگزار کردند و دوستانش در گفتگوهایی اعلام کردند که دلیل دستگیری صنفی و برای نگارش یک مقاله بوده است؛ این در حالی بود که ارتباطاتش با منافقین آشکار و ناصح فریدی نیز به همکاریش با مددزاده در ارتباط با منافقین اعتراف کرده بود.
اما دستگیری مددزاده برای اولین بار نبود و او سالها قبل و بعد از پایان دوره مدرسه قصد داشت به پادگان اشرف در عراق برود که در مرزهای غربی دستگیر و سپس آزاد شد. سه نفر از اعضای درجه یک خانوادهاش در پادگان اشرف بودند. پسرعمویش هم به دلیل ارتباط با سازمان زندانی بود.
مددزاده پس از پنج سال حبس آزاد و از کشور خارج شد. مدتی بعد تصویر وی در کنار مریم رجوی منتشر شد.