به گزارش مشرق به نقل از اینترستینگ انجینیرینگ، بر اساس بیانیه مطبوعاتی هاروارد، تصویر پانورمای کهکشانی جدید توسط دوربین انرژی تاریک (DECam) (که برای بررسی انرژی تاریک طراحی شده) ثبت شد. این دوربین در تلسکوپ با دیافراگم ۴ متری ویکتور ام بلانکو و در رصدخانه بین آمریکایی سرو تولولو (CTIO) قرار دارد.
در این تصویر بیش از ۳ میلیارد ستاره در میان نوارهای غبارآلود کهکشان راه شیری قرار دارند که ۶.۵ درصد از آسمان شب را پوشش میدهد و طول آن ۱۳۰ درجه دارد.
ادوارد شلافلای، محقق مؤسسه علوم تلسکوپ فضایی گفت: « ترکیب تصاویر دوربین انرژی تاریک با تصاویر پانستارز (تلسکوپ بررسی پانورامیک و سیستم واکنش سریع) نمای پانورامای ۳۶۰ درجه از دیسک راه شیری را نشان می دهند و به ستارگان بسیار کم نورتر می رسد.» وی افزود با این بررسی جدید، می توانیم ساختار سه بعدی ستارگان و غبار کهکشان راه شیری را با جزئیات عالی ترسیم کنیم.
بررسی ها ۳.۳۲ میلیارد شی را شناسایی کرد این امر به اخترشناسان اجازه داد تا با کاوش در صفحه کهکشانی درک بهتری از کهکشان راه شیری به دست آورند.
آنها از مشاهدات طول موج نزدیک به فروسرخ استفاده کردند تا بیشتر غبار جذب کننده نور را پشت سر بگذارند و تصویر واضح تری از همه اجرام آسمانی به دست آورند. یک رویکرد نوآورانه پردازش داده نیز به کار گرفته شد که به آنها اجازه می داد پیش زمینه پشت هر ستاره را بهتر پیش بینی کنند و اطمینان حاصل شود که فهرست نهایی داده های پردازش شده دقیق تر است.
این تصویر عکس دسته جمعی بیش از سه میلیارد ستاره را نشان داده که تک تک آن ها قابل تشخیص هستند. اخترشناسان در دهههای آینده این پرتره دقیق بیش از سه میلیارد ستاره کهکشان راه شیری را بررسی خواهند کرد. این مطالعه برای اولین بار در « The Astrophysical Journal Supplement » منتشر شد.