کد خبر 1481155
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲
داروخانه

رئیس انجمن داروسازان ایران گفت: با گذشت چند ماه از اجرای طرح دارویار امروز داروخانه‌ها در وضعیت نگران‌کننده‌ای به سر می‌برند و داروخانه‌ها با مطالبات سنگین از بیمه‌ها مواجه شده‌اند.

به گزارش مشرق، سیدعلی فاطمی نایب رئیس انجمن داروسازان ایران درباره آخرین وضعیت اجرای طرح دارویار توضیح داد: با گذشت چند ماه از اجرای طرح دارویار امروز داروخانه‌ها در وضعیت نگران‌کننده‌ای به سر می‌برند و داروخانه‌ها با مطالبات سنگین از بیمه‌ها مواجه شده‌اند.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها باید به صورت ماهانه مطالبات خود را از بیمه‌ها دریافت کنند افزود: در حال حاضر نود درصد هزینه‌های دارویی توسط بیمه‌ها باید پرداخت شود و ده درصد را مردم بپردازند اما پرداخت‌های بیمه‌ها به داروخانه‌ها طولانی می‌شود و از سویی برای پرداخت حقوق پرسنل و اجاره با چالش مواجه می‌شوند.

فاطمی گفت: با توجه به رسیدن به روزهای پایانی فروردین تأمین اجتماعی اعلام کرده است که درحال رایزنی با سازمان برنامه و بودجه هستیم تا مطالبات داروخانه را پرداخت کنیم که این موضوع نشان دهنده بی‌برنامگی است. باید مکانیسمی در طرح دارویار پیش‌بینی می‌شد که مطالبات داروخانه‌ها به صورت خودکار پرداخت می‌شد اما امروز مطالبات ما بین تأمین اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه پاسکاری می‌شود، قبل از اجرای طرح دارویار مشکلات داروخانه‌ها کمتر بود و داروخانه از زنجیره اول پول خود را دریافت می‌کرد.

نایب رئیس انجمن دارؤسازان ایران با بیان اینکه وضعیت فعلی به نفع دولت است گفت: دولت در طرح دارویار از بخش خصوصی به عنوان قلک استفاده می کند، در گذشته اگر ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین نمی‌شد واردکنندگان دارو وارد نمی‌کردند اما امروز نگرانی دولت کمتر شده است و واردکننده دارو را با ارز نیمایی وارد می‌کند اما داروخانه‌ها با چالش دریافت مطالبات مواجه هستند.

وی با بیان اینکه مسوولان اعلام کرده اند که قیمت ارز نیمایی نوسان نخواهد داشت لذا با این حساب قیمت ارزی دارو نیز افزایش نخواهد داشت گفت: بخش ریالی دارو به دلیل تورم افزایش قیمت خواهد داشت، در سال جدید هزینه‌های بسته‌بندی از جمله پلاستیک و شیشه و مقوا و هزینه‌های پرسنل افزایش خواهد داشت که بر روی قیمت دارو اثرگذار است و قعادتا افزایش قیمت دارو به اندازه تورم و کمتر از آن خواهد بود.

فاطمی ادامه داد: بودجه درخواستی سازمان غذا و دارو امسال تأمین نشد و فقط ۶۹ همت به دارو اختصاص یافته است که از بودجه سال گذشته اندکی بیشتر است اما پیش‌بینی مجلس این است که با این بودجه بیشتر از شش ماه نمی‌توانیم دارو تأمین کنیم هرچند سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که از منابع دیگر بودجه تأمین می‌شود.

این دارؤساز با بیان اینکه زمان برای تأمین دارو بسیار مهم است گفت: باید توجه داشته باشیم که دارؤسازان از اکنون باید نقدینگی کافی برای تأمین دارو داشته باشند تا با کمبود دارو مواجه نشویم. ‌امیدواریم اتفاقی که سال ۱۴۰۱ رخ داد امسال رخ ندهد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    0 0
    به به...تشکر از دولت و مجلس یکدست انقلابی حامی مستضعفان...
  • مسیحا IR ۰۹:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۸
    0 0
    کلا مسئولین منتظر هستن ببینن حضرت آقا چی میفرمایند برعکسشو سریعا انجام بدن امسال هم شروع شد سال مهار تولید و رشد تورم نام گرفت از سوی مسئولین خدوم اون از انفجار قیمت خودروی ایرانی که تو خواب و رویا هم کسی نمیدید اون از قیمت صیفیجات اون از قیمت اجاره بها و رهن مسکن اون از قیمت گوشت و مرغ خسته نباشید دلاور خدا قوت پهلوان .... ساعت پرواز کانادا یادتون نره اهل بیت و منزل منتظرن اونور واسه ناهار دیر نرسید ....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس