حداد عادل - کراپ‌شده

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در اولین نشست وبیناری با اعضای این شورا به تبیین مواضع شورای ائتلاف درباره مسائل روز کشور پرداخت و گزارشی از برخی اقدامات صورت گرفته توسط شورا را ارائه کرد.

به گزارش مشرق، غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در اولین نشست وبیناری با اعضای شورای ائتلاف در سراسر کشور که عصر روز چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه برگزار شد، به تبیین مواضع شورا در خصوص مسائل روز کشور پرداخت و گزارشی از برخی اقدامات صورت گرفته توسط شورای ائتلاف را ارائه کرد.

وی در این نشست وبیناری در تحلیل مسایل روز کشور به فضاسازی رسانه‌ای روزهای اخیر برخی چهره‌های سیاسی در طرح موضوع رفراندوم اشاره و توضیحاتی در خصوص مسیر قانونی حل چالش‌ها مطرح کرد.

حدادعادل در بخش دیگری از سخنانشان به مسئله حجاب و رعایت آن در کشور اشاره و بر لزوم تدوین برنامه دقیق، اجرایی و متناسب برای حل معضل بی حجابی با همکاری همه دستگاه‌ها تاکید کرد.

وی همچنین نکاتی نیز در خصوص وضعیت اپوزوسیون جمهوری اسلامی مطرح نمود و نسبت به سفر ربع پهلوی به سرزمین‌های اشغالی و دیدار با نخست وزیر رژیم صهیونیستی تحلیلی ارائه کرد.

در ادامه متن کامل سخنان حدادعادل در نشست وبیناری با اعضای شورای ائتلاف را مشاهده می‌کنید:

سلام عرض میکنم و در پایان ماه مبارک رمضان، دعا میکنم که خداوند طاعات همه مارا پذیرفته باشد و چنان شده باشد که بعد از این ماه، بندگان بهتری باشیم برای خداوند خودمان و مخصوصا آن هدف اصلی روزه که تقویت تقوا است تامین شده باشد. تقوا برای همه لازم است، مخصوصا برای کسانی که کار سیاسی می کنند و کار اجتماعی می کنند، خصوصا فضای کار سیاسی از آن جهت که لغزش گاه انسان است به تقوای بیشتری احتیاج دارد.

من پیشاپیش عید سعید فطر را به همه دوستان عزیز تبریک می گویم، اگرچه تاخیر شده است، عید نوروز را هم تبریک میگویم و امیدوارم سال ۱۴۰۲ که قرین بود با ماه مبارک رمضان، برای همه ملت ایران سال خوب و پر برکت و مبارکی باشد. تشکر میکنم از دوستان که خواهش مارا برای حضور در این دیدار تصویری وبیناری پذیرفتند.

برنامه ریزی برای برگزاری ماهانه نشست‌های وبیناری

در ابتدا عرض کنم که بعد از بازتاب های مثبتی که از سخنرانی پایان اسفند گرفتیم، تصمیم گرفته شد که در آخرین چهارشنبه هر ماه، ما یک صحبت وبیناری برای اعضای شوراهای ائتلاف در سراسر کشور داشته باشیم که این صحبت در روز ۳۰ فروردین، اولین صحبت ما در سال ۱۴۰۲ است و امیدواریم توفیق داشته باشیم در ماه های آینده نیز این سخنرانی ها را منظم ادامه دهیم.

در این سخنرانی های ماهانه بنا داریم مروری کنیم بر مسائل کشور، اهم مسائل کشور، مسائل داخلی و خارجی و همینطور گزارشی خدمت دوستان عرض کنیم از فعالیت‌های شورای ائتلاف استان‌ها و شورای مرکزی، دبیرخانه شورای مرکزی و اگر توصیه ای هست و درخواستی است از خواهران و برادران عضو شورا در سراسر کشور، ما از این فرصت استفاده کنیم، آن توصیه ها و درخواست ها را نیز مطرح کنیم.

اما در فروردین که ما ماه مبارک رمضان را شاهد بودیم، رهبری نظام بیانات بسیار راه گشایی داشتند، من فهرست وار اشاره میکنم، ایشان سال را با پیام نوروزی آغاز کردند و مهار تورم و رشد تولید را شعار سال انتخاب کردند، روز بعد هم در حرم مطهر رضوی، بعداز چند سال که به علت کرونا این برنامه تعطیل شده بود، ایشان شعار سال را تشریح کردند و یک نوبت دیگر هم همین شعار سال را به شکل کارشناسانه تری در دیداری با مسئولان نظام در ماه مبارک رمضان در روز سیزدهم ماه بیان کردند.

همچنان مسئله اصلی کشور اقتصاد است

انتخاب این شعار و توضیحات بعدی رهبری درباره آن، نشانه توجه ایشان به اقتصاد کشور و مشکلات اقتصادی است. اگر این شعار را همراه با شعارهای اقتصادی سال های قبل در نظر بگیریم، تصدیق می کنیم که از نظر رهبری وظیفه اصلی مسئولان نظام رفع مشکلات اقتصادی است که حالا رهبری هرسال بر یک بخشی تاکید میکنند، یعنی همچنان مسئله اصلی کشور، مسئله اقتصاد است.

الویت زمانی دارد حداقل، این را باید از مجموع صحبت های ایشان در چند سخنرانی فروردین و ماه مبارک رمضان درک کرد. مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان پنج جلسه عمومی داشتند که رسانه ای شده است، روز اول با قاریان قرآن، سپس با مسئولان کشور، سپس با شاعران در شب ولادت امام مجتبی (ع) که سنت دیرینه ایشان است، سپس جلسه ای با فرماندهان نظامی و بالاخره دیدار با دانشجویان در ۲۹ فروردین.

تاکید ویژه رهبر انقلاب بر امید و وحدت

مطلبی که شاید فراوانی آن در صحبت های رهبری در ماه فروردین بیش از بقیه مطالب باشد، امیدآفرینی و حفظ وحدت است.

مقام معظم رهبری تاکید دارند که راهبرد دشمن ایجاد یاس در جامعه است، خصوصا در جوانان و دانشجویان، جوانان را نسبت به آینده بدبین کند و همینطور وحدت را در جامعه از بین ببرد. این راهبرد دشمن است. با شناخت راهبرد دشمن، برنامه همه ما باید این باشد که امیدآفرینی کنیم و به حفظ وحدت توجه داشته باشیم.

لزوم بررسی مواضع با سنجه امید و وحدت

آنچه وظیفه بنده و شماست، این است که در هر صحبتی که میخواهیم انجام دهیم، در هر موضع گیری که میخواهیم داشته باشیم، از خودمان بپرسیم که این حرف ما، این صحبت ما آیا موجب یاس مردم می شود یا موجب امیدشان میشود، امید را تقویت می کند یا یاس ایجاد می کند، به وحدت کمک می کند یا جامعه را دو قطبی میکند، نماینده ای میخواهد در مجلس نطق کند، معیار ما برای نمره دادن و ارزیابی آن نطق این باید باشد که شنونده بعد از شنیدن این سخنان در مسیری که دشمن میخواهد می افتد، یعنی مایوس می شود و به سمت تفرقه و دو قطبی میرود یا به سمت وحدت.

این نکته ها مهم است و به این ترتیب ما میتوانیم رهنمودهای مقام معظم رهبری را کاربردی کنیم، حتما یک نگرانی هایی دارند رهبری که به ما این توصیه ها را می کنند. در حال حاضر کشور با مسائل مختلفی روبه رو است و بعضی از اظهار نظرها یاس ایجاد میکند و مخل وحدت است. از جمله نکاتی که رهبری فرمودند در دیدار بامسئولان و مخصوصا تشکال های سیاسی و از جمله شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی باید خیلی به آن توجه کنند، موضوع انتخابات است.

چهار ضلع انتخابات ۱۴۰۲ از نگاه رهبر انقلاب

رهبری در اوایل سال فرمودند که ما امسال انتخابات را داریم که بسیار مهم است و برای انتخابات، چهار شرط، چهار ضلع، چهار پایه و ستون مشخص کردند. امنیت انتخابات، سلامت انتخابات، مشارکت در انتخابات و رقابت در انتخابات. بنده توصیه میکنم به همه دوستان مخصوصا در جلسات داخلی شوراهای ائتلاف، این چهار عنوان اصلی را نصب العین خودشان قرار بدهند و درباره اش فکر کنند و صحبت کنند. ماهم در تهران در حال کار کارشناسی هستیم برای آنکه راهبرد خودمان را برای انتخابات اسنفد سال ۱۴۰۲ مشخص کنیم و این تذکرات رهبری را به عنوان رهنمودهای بالادستی، شناخته ایم و در این چهارچوب میخواهیم راهبرد شورای ائتلاف را مشخص کنیم که به اطلاع دوستان هم برسانیم.

فرصت نیست که بنده درباره نکته های موجود در سخنان رهبری در دیدارهای فروردین، به تفصیل صحبت کنم، توجه شما را به هشدارهایی که ایشان در دیدار با فرماندهان نظامی دادند جلب می کنم و همینطور یک اشاره می کنم به موضوع رفراندوم که رهبری در دیدار با دانشجویان به آن اشاره کردند.

تحلیل حدادعادل از موضع رهبرانقلاب درباره "رفراندوم"

بنده عین سخنان رهبری را میخوانم یابخشی از آن را که به رفراندوم مربوط می شود، ایشان فرمودند: "حالا یکی از برادران گفتند رفراندوم، اینگونه گفتند که اگر چنانچه شما از اول در همه مسائلی که پیش می آمد رفراندوم میکردید، اکنون آن حساسیت روی رفراندوم وجود نداشت. رهبری این سخنان را از قول یکی از دانشجویان می‌گویند، سپس رهبری میپرسند کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است، مگر همه مردمی که باید در رفراندوم شرکت کنند و شرکت میکنند، امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است، چه طور میشود رفراندوم کرد در مسائلی که تبلیغات میشود، از همه طرف حرف میشود زد، اصلا یک کشور را شش ماه درگیر بحث،‌ جدل، گفت وگو و دوقطبی می کند، برای اینکه یک مسئله رفراندوم بشود، در همه مسائل رفراندوم بکنیم‌، یعنی قضایا اینجور نیست که آدم اینگونه ساده از روی آنها عبور کند."

این نکته مهم است، بنده بدون آنکه بخواهم وارد این بحث شوم که چه کسی این را مطرح کرده و چه زمینه های فکری، چه عقبه هایی در داخل و خارج کشور درباره این مسئله رفراندوم وجود دارد، جدای از این بحث ها، من میخواهم عرض کنم که وقتی در قانون اساسی برای حل مسائل کشور ساز و کارهای قانونی پیش بینی شده و وجود دارد و آن ساز و کارها استقرار پیدا کرده اند، چه دلیلی دارد ما مسائل را اینطور، مسائلی که حل آنها احتیاج به بحث های کارشناسی و دقیق و ظریف دارد، اینها را به رفراندوم بگذاریم، این مسائل در هر سطحی که باشند، در قانون اساسی ما جایگاه تصمیم گیری آن مشخص است، رفراندوم روال عمومی و متعارف اداره کشورها در هیچ جای دنیا نیست، رفراندوم در کشورها یک امر استثنایی است،‌ حالا ممکن است در یک کشوری بیشتر رفراندوم کنند و در یک کشوری کمتر، اما به صورت کلی، رفراندوم در کشورها وقتی پیش می آید که سازوکارهای موجود جواب گو نباشد و از طریق سازوکارهای موجود نتوانیم به نتیجه برسیم، مانند بعد انقلاب، بعد انقلاب ما نمیتوانستیم در چهارچوب قانون اساسی قبلی، قانون اساسی انقلاب را تعیین کنیم، این بود که امام مسئله جمهوری اسلامی را که یک مسئله خیلی کلی بود به رفراندوم گذشتند، چون سازوکار دیگری وجود نداشت، یا قانون اساسی را به رفراندوم گذاشتند، ولی در قانون اساسی برای بعد از آن سازوکار پیش بینی شده است و این سازوکارها خود نیز با نظر مردم تهیه می شود، اگر دولت باید تصمیماتی بگیرد، این دولت را رای مردم بوجود آورده است، اگر قوانین مجلس لازم است، مجلس با رای مردم بوجود آمده است، پس این نکته ای که رهبری فرمودند، چنین دلایلی دارد، حالا رفراندوم را کسانی که گفتند، با توجه به گرایش هایشان و چه فکری می کردند، این یک بحث دیگری باشد، به هرحال برگزاری رفراندوم کار حساسی است، شما ببینید در این سال های اخیر در انگلستان یک همه پرسی برگزار شد برای جدا شدن انگلستان از اتحادیه اورپا، هنوز که هنوزه این مسئله طوفانی که در انگلستان ایجاد کرده است، آرام نشده است و هنوز انگلیسی ها دارند درباره اینکه این کار درستی بود یا نبود بحث می کنند، کار ساده ای نیست، تازه این کشوری مانند انگلستان است شرایطش با ما خیلی فرق دارد، در کشورما که این فشار رسانه های خارجی و تبلیغات دروغین و شبکه های فضای مجازی توسط منافقین، دستگاه های جاسوسی، اطلاعاتی، دروغ پردازی، خبرسازی، این فتنه درست کردن در کشور است، یعنی مسلما یک پیوست تبلیغاتی هم توسط خارجی ها و دشمنان انقلاب در اینجور موارد ایجاد می شود که کار را خیلی پیچیده می کند. بنابراین همانطور که رهبری فرمودند، هیچ جای دنیا به این شکل مسائل را به رفراندوم نمی گذارند.

نگاهی به دستاوردهای کشور در حوزه بین‌المللی طی یک ماه اخیر

اما در مسائل بین المللی ما شاهد حرکت روبه روشد و مثبت در تنش زدایی با همسایگان بودیم و مذاکراتی که با عربستان سعودی دنبال شده است، حکایت از این می‌کند که این تنش زدایی رو به پیشرفت است، آثار مثبتش را ما هم در روابط کشورهای منطقه با ایران میبینم، هم در خود منطقه، تحولاتی که در سوریه بوجود آمده است، بی ارتباط با این بهبود روابط ما با عربستان نیست و اینکه کشورهای عربی که ده سال پیش همه پشت سر آمریکا صف کشیده بودند برای سرنگونی بشار اسد، حالا صف کشیده اند برای بازگشایی سفارتخانه در دمشق و برگرداندن سوریه به اتحادیه عرب، اینها مثبت است از نظر ما و همانطور تحولاتی که در یمن بوجود آمده است، اینها همه مثبت تلقی می شود.

ما در فاصله صحبت آخر اسفند تا امروز، شاهد رای مثبت دیوان بین المللی دادگستری، یعنی دادگاه لاهه، به نفع جمهوری اسلامی ایران در یک چالش حقوقی هفت ساله با آمریکا که شورای ائتلاف در همان موقع با صدور بیانیه‌ای، توجه خواهران و برادران را به آن جلب کرد.

تصویب لایحه ارتقا امنیت زنان کار مفید و مثبتی بود

در این ماه فروردین، کلیات یک لایحه ای در مجلس به تصویب رسید که لایحه ارتقا امنیت زنان بود و کار مفید و مثبتی بود، من توصیه می کنم مخصوصا به خواهران ارجمند که مصوبات مجلس را دنبال کنند و کلیاتی که به تصویب رسیده است را دنبال کنند، حالا این لایحه برای شور دوم مجددا به صحن می آید و ان شاالله نتایج خوبی داشته باشد و به تائید شورای نگهبان هم برسد و خانم ها مخصوصا در مسیر جهاد تبیین این قانون را که هم اکنون در مجلس مراحل تصویب خودش را میگذراند، دست کم نگیرند.

در مجلس عده زیادی از نمایندگان داوطلبانه از سامانه شفافیت آرا نمایندگان استفاده می کنند که صدا و سیما هم آن را توضیح می دهد، این هم نکته قابل توجهی است، بازهم در همین ماه مبارک رمضان، ما شاهد برپایی نمایشگاه قرآن بودیم در تهران که قرار است در استان ها نیز تکرار شود، آقای دکتر علیرضا معاف، از اعضای شورای مرکزی نیروهای ائتلاف انقلاب اسلامی، معاونت قرآن وزارت ارشاد را برعهده دارند و ریاست این نمایشگاه را برعهده داشتند، بنده سه نوبت موفق شدم به این نمایشگاه بروم و در یک نوبت بیش از سه ساعت بازدید داشتم، رئیس جمهور آن را افتتاح کردند و همانطورکه شنیدید، استقبال مردم بسیار خوب بود و گفته شد که نسبت به سال قبل، مردم دو برابر استقبال کردند، یک تفرجگاه معنوی بود برای روز داران و مردم مسلمان در شبهای ماه مبارک رمضان.

اقدام به موقع شورای ائتلاف در ماجرای حقوق فرهنگیان

چند واقعه و خبر منفی نیز داشتیم، یکی مشکلاتی که در پرداخت حقوق اسنفد ماه فرهنگیان پیش آمد که اتفاق خوبی نبود و عده زیادی از هموطنان ما، معلمان عزیز را شب عید دچار مشکل کرد، شورای ائتلاف هم به موقع موضع گیری کرد و از مطالبات فرهنگیان دفاع کرد که خب بعدا البته تا حدود زیادی دولت این را جبران و حل کرد، ولی این تاخیر کار خوبی نبود.

شهادت دو تن از مستشاران ایرانی در حمله صهیونیست ها به سوریه، خبر تلخی بود که ایران واکنش به موقع و دندان شکن خودش را نشان داد و البته مردم هم با تشییع پیکر پاک این دو شهید، وفاداری خودشان را به آرمان های اسلامی و انقلابی و احترام به شهدا اثبات کردند.

آقای دکتر افروغ، همکار ما و نماینده مردم تهران در مجلس هفتم، استاد دانشگاه و نظریه پرداز اجتماعی به رحمت خدا رفتند، باعث تاسف شد و شورای ائتلاف نیز بیانیه داد و برای ایشان از خداوند طلب مغفرت می کنیم.

شایعات گرانی بنزین از سوی دشمن برای نگران کردن مردم بود

در دولت ما شاهد تغییرات مدیریتی بودیم، همانطور که سخنگوی دولت اعلام کرده بود، مدیریت در سطح وزرا و رئیس سازمان برنامه و بوجه تغییر کرد، وزرای آموزش و پرورش و کشاورزی جای خودشان را به وزرای جدیدی خواهند داد و برای سازمان برنامه و بوجه جانشین تعیین شده است و احتمال دارد که این تغییرات مدیریتی مدیران ارشد کشور در دولت باز هم ادامه داشته باشد.

ما شاهد بودیم که برخلاف بعضی از تنگناها دولت توانست مایحتاج مردم را در عید نوروز و تعطیلات نوروزی تامین کند که یکی از اینها تامین بنزین بود در تعطیلات نوروزی که الحمدالله مشکلی بوجود نیامد و شایعات درباره قیمت بنزین هم باز از شایعه سازی های دشمن بود که مرتبا برای نگران کردن و ناامید کردن مردم تکرار می شد که دولت تکذیب کرد.

رعایت مسئله حجاب واجب است

مسئله مهمی که از زمستان گذشته در کشورما بوجود آمده است، از بعد از اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱، مسئله حجاب است که موضوع مهمی است و همه شما به اهمیت آن توجه دارید، میبینید که دشمنان چقدر با حساسیت و با برنامه این موضوع را دنبال میکنند و نگرانی های فراوانی در جامعه در بین مردم متدین بوجود آمده است، مخصوصا دراین ماه مبارک رمضان، در منبرها، نماز جمعه و جاهای مختلف این نگرانی ها ظهور و بروز پیدا کرده است و مردم نگران هستند که بالاخره موضوع حجاب به کجا خواهد کشید، آنچه ما شاهد هستیم، این است که رئیس جمهور محترم، موضوع را به وزارت کشور ارجاع دادند و نمایندگان دستگاه ها در وزارت کشور به صورت مستمر با هم همفکری میکنند و رهبری هم در دیدار با مسئولان حجاب را یک واجب شرعی دانستند و همه دانستند که موضوع حجاب چیزی نیست که جمهوری اسلامی آن را کنار گذاشته باشد، هم درصحبت های مقام معظم رهبری بود این معنا، هم در صحبت های رئیس جمهور محترم، منتها در اجرای این حکم الهی همانطور که رهبری فرمودند باید برنامه داشت، چنانکه دشمن برنامه دارد، شاید بتوان گفت منظور رهبری از برنامه داشتن این است که هرکسی سرخود یک تصمیمی نگیرد و بخواهد یک کاری انجام دهد، این بی برنامگی است، باید وقتی قرار است کاری شود، پیامد های آن، آثار آن شناخته شود، ما باید برنامه ای تدوین کنیم که از فعالیت های قبلیمان بهتر و کامل تر باشد، باید یک نگاهی به گذشته کنیم و ببینیم ضعف ها و نقص های ما در دفاع از حجاب چه بوده است که موفق نشده ایم و کار به اینجا کشیده است، اگر یک شیوه هایی درگذشته جواب نداده است، امروز هم به طریق اولی جواب نخواهد داد، امروز ما در مسئله حجاب باید نگران دو جنبه افراط و تفریط باشیم، یکی اینکه یک عده رها کنند و بگویند دیگر نمیشود کاری کرد و دست از اقدام و برنامه ریزی بردارند و قبول کنند که این مسابقه با باخت به پایان رسیده است، این غلط است، یک شکل دیگر غلط این است که یک عده بخواهند با تند کردن فضا، علاجی پیدا کنند، این هم غلط است، با نشان دادن یک فیلم هایی از یک موارد خاص، از یک دانشکده ای که کلا ۲۰۰ دانشجو دارد و در یک محفلی یک وضع ناجوری پیش آمده باشد، این را برجسته کنند و مدام نشر بدهند و به چرخش در بیاورند در فضای مجازی تا مردم تصور کنند درهمه دانشگاه ها وضعیت به همین ترتیب است، این هم باز درست نیست.

یا مثلا از الفاظ تند از الفاظ زننده استفاده بشود، برای کسانی که حالا اشکالی در حجابشان هست، این هم آنطور که ما میفهمیم، با مشی رهبری سازگار نیست، با مشی دولت و رئیس جمهور سازگار نیست. هر دو طرف لطمه میزنند و همیشه وقتی افراط و تفریط باشد، مجال تعقل و تدبیر برای یک برنامه ریزی منطقی از بین میرود، به هر حال باید زمان داد، نه آنقدر که کار از دست برود ولی عجله هم نباید کرد، این مسئله، مسئله ای نیست که با یک هفته و یک ماه حل شود، باید تدبیر داشت ولی استمرار داشت. هر کار سنجیده ای به عهده فراجا یا هر دستگاه دیگری گذاشته می شود، شرط موفقیت آن این است که موقت نباشد و استمرار پیدا کند.

اپوزوسیون به نتانیاهو برای بازگشت به ایران التماس می‌کنند!

من یک نکته دیگر هم عرض میکنم که دوستان انتظار دارند من راجع به آن صحبت کنم و آن این سفر همین روزهای رضا پهلوی به سرزمین های اشغالی که شما ملاحظه بکنید این به اصطلاح اپوزسیون، همین مخالف های خارج کشور و خارج نشین،‌ به چه درجه ای از ورشکستگی رسیدند که آن کسی که فکر میکنند میخواهند برگردانند به ایران، این میرود دست به دامن رژیمی مانند رژیم صهیونیستی میشود و از کسی مثل نتانیاهو کمک میخواهد برای اینکه برگردد به ایران، یعنی شما ملاحظه کنید چقدر این خارج نشین هایی که به خودشان وعده بازگشت به ایران میدهند دچار محاسبه غلط هستند، یعنی این‌ها اگر ذره ای فکر داشتند، میفهمیدند اسرائیل قبل از انقلاب هم که شاه با آنها رابطه داشت،‌ در ایران منفور بود، امروز در همه جای دنیا منفور است، در ایران از همه جای دنیا منفور تر است،‌ وقتی ده ها میلیون نفر از مردم ایران در روز قدس به خیابان ها می آیند و فریاد مرگ بر اسرائیل سر میدهند، آنوقت یک نفر بلند میشود میرود اسرائیل و التماس می کند به نتانیاهو که بیا مرا کمک کن تا به ایران برگردم، این نشان میدهد که چقدر سطح تحلیل و درک این کسانیکه آرزوی حکومت بر مردم ایران دارند، پایین است که همه ملت ایران، عموم ملت ایران شعار مرگ بر اسرائیل میدهد، آنوقت یک کسی میرود و از اسرائیل کمک میگیرد که به ایران بازگردد و خود این نشان میدهد که این انقلاب چه دشمنان ضعیفی دارد در فهم مسائل جهانی و مسائل سیاسی و مسائل داخل ایران. این نکته ای بود که حتما باید دوستان درصحبت هایشان برای مردم تبیین کنند که بله این اپوزوسیون فرد شاخصش، سطح فکرش انقدر نازل است.

گزارشی از اقدامات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در فروردین‌ماه

من نکته دیگری در باب مسائل کشور ندارم، ولی گزارشی هم لازم میدانم از فعالیت های شورای ائتلاف، خدمت خواهران و برادران عرض کنم.

اولین تاکید بنده،‌ درخواست بنده،‌ یادآوری بنده،‌ حفظ وحدت است،‌ توجه داشته باشید اسم ما شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی است، ما یک حزبی نیستیم در عرض بقیه احزاب، یک تشکلی نیستیم که بخواهیم با بقیه احزاب رقابت کنیم، ما تلاشمان این است که در این شرایط خاص که شما شاهد فشارهای بین المللی و مشکلات داخلی هستید،‌ با منطق، با محبت، با جدیت، با استناد به قرآن، با ارجاع به نهج البلاغه، با ارجاع به تاریخ، با ارجاع به تاریخ انقلاب، با استفاده از صحبت‌های امام و رهبری، ما کاری کنیم که نیروهای انقلابی همدیگر را تضعیف و تخریب نکنند. بارها گفتیم که یک جاهایی که نیروهای انقلابی اکثریت داشته اند، به دلیل همینکه ائتلاف نکرده اند، شکست خورده اند، یک اقلیتی توانسته است در مجلس یا شورای شهر پیروز شود.

شورای ائتلاف باید محور وحدت باشد

بعضی وقت ها در صحبت های بعضی از آقایان، یک بی مهری، بی لطفی، طعنه،‌ تهمت و سرزنشی میشود، ما هم برای حفظ وحدت ضرورتی نمیبینیم که پاسخگویی کنیم و درواقع مجادله راه بیندازیم، هم اینکه ما باورمان این است که آن برادرها فکر میکنند ما به عنوان یک حزب آمده ایم که یک کار حزبی، یک کار آن شکلی انجام دهیم، خیر، ما خودمان هیچ اشخاصی را برای اینکه در مجلس یا درشورا راه پیدا کنند، از قبل آماده نکرده ایم که سهم خواهی کنیم، ما میخواهیم با یک سازوکارهای عقلانی و واقع بینانه کاری کنیم که نیروهای انقلاب هم افزا باشند، هم افزایی داشته باشند، این یک مسئله راهبردی است که اگر در هرنوبت سخنرانی ماهانه تکرار شود، عیبی ندارد و جا دارد.

ایجاد هیئت اجرایی برای معاونت بانوان شورا

ما در ادامه توجه به حضور سیاسی و مشارکت سیاسی خانم ها، در همین بیست روزی که بعد از تعطیلات عید بود، توانستیم هم یک هیئت اجرایی برای معاونت بانوان شورای ائتلاف تعیین کنیم، این هیئت دو جلسه داشت که هم بنده و هم جناب آقای داوری، دبیر محترم شورای ائتلاف در هر دو جلسه شرکت کردیم و هم اینکه توانستیم روز بیست نهم فرودین، ما جلسه ای داشته باشیم با حضور بیش از سیصد خانم فعال در امور سیاسی و اجتماعی، دعوتی کردیم و استقبال بسیار خوبی شد، دلگرم کننده و امیدوار کننده بود، مجلس بسیار منظمی برگزار شد، بنده عرایضی داشتم، جناب آقای دکتر قالیباف، رئیس محترم مجلس نیز سخنرانی مبسوطی کردند، آقای دکتر محمدی عضو شورای مرکزی ائتلاف یک تحلیلی از شرایط فعلی کشور به دست دادند و سرکار خانم دکتر یاوری که رئیس سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان کشور را برعهده دارند و این فعالیت های المپیادی ها که دختران و پسران ما در صحنه های بین المللی افتخار آفرینی میکنند زیر نظر ایشان است و خود خانم دکتر یاوری هم یک دانش آموز المپیادی بودند که در بهترین دانشگاه های داخل و خارج در رشته ریاضی تحصیل کردند و بسیار متدین و انقلابی هستند،‌ ایشان هم یکی از بانوان عضو شورای مرکزی ائتلاف هستند و دیشب سخنرانی درباره سرمایه اجتماعی ایراد کردند.

تشکر حدادعادل از شورای ائتلاف استان‌ها

یک تشکر هم بنده دارم از شورای ائتلاف استان هایی که به مناسبت روز قدس،‌ پیام های بسیار خوبی فرستادند، بنده بسیاری از پیام ها را خودم خواندم، تشکر میکنم، مطالب تحلیلی و آگاهی بخشی در آنها بود و این را الان مقایسه کنید با چند سال پیش، ببینید چه طور فعالیت سیاسی به برکت کارهای شما دوستان و شورای ائتلاف دارد در سراسر کشور دارد نهادینه میشود که هر استانی نیروهایش دور هم جمع میشوند و بیانیه میدهند به مناسبت های مهم و این جای خوشبختی دارد.

چندین فعالیت هم در استان ها بوده است که ما از مرکز مشارکتی داشتیم، یک برگزاری مراسم مربوط به شهید سلگی بود که ایشان یک سردار دلاور و جانباز فدارکار جنگ تحمیلی بودند که اولین ریاست شورای ائتلاف همدان را برعهده داشتند و در سالگرد شهادت ایشان در همدان مراسمی برپا شد، بنده پیامی فرستادم به آن مراسم.

اعضای شورای ائتلاف استان کردستان هم که ماه‌های نسبتا سختی را در پاییز گذرانده بودند،‌ الحمدالله با حفظ وحدت و حضور نماینده ولی فقیه و روحانیون ارجمند و استاندار محترم، همه در یک ضیافت افطاری خداپسندانه‌ای بودند، به بنده هم فرمودند عرایضی داشته باشم،‌ از تهران ارتباط تصویری بر قرار کردیم،‌ از همه تشکر می کنم.

وبگاه خبری شورای ائتلاف روزبروز پیشرفت می‌کند

الحمدالله کار اطلاع رسانی ما با این وبگاه خبری که شورای ائتلاف دارد، روز به روز دارد پیشرفت بیشتری می‌کند و بعضی از سخنرانی ها هم که ازجمله عرایض خود من در شب بیست یکم ماه رمضان هم جزو آنها بود، در همین وبگاه خبری در اختیار دوستان قرار می گیرد.

ما جلسات خودمان را ان شاالله در هفته های آینده در سطوح مختلف کارگروه ها و هیئت های اجرایی و شورای مرکزی خواهیم داشت و ان شاالله همانطور که عرض کردم، به یک جمع بندی در مورد راهبرد های انتخاباتی هم خواهیم رسید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 66
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 21
  • IR ۲۲:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    متاسفانه رفراندوم شده ملعبه دست برخی اصلاح طلبان و اعتشاشگران برای سرپوشاندن نواقص و عیوب خودشان. الله اگر قبال هدایت هستن هدایتشان کنه به حق مهدی فاطمه
    • IR ۲۳:۰۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
      9 9
      آره ،الان که همه مملکت دست اصلاح‌طلباست، میخوان که گند کاریاشون را با رفراندوم مخفی کنن
    • IR ۰۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      7 8
      رفراندوم 12 فروردین 58 انجام شده
    • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      3 34
      از قوه قضاییه که حکمی برای این خائن ها ندیدیم منتظر عدل الهی هستیم
    • IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      0 23
      بله متاسفانه
    • مهندس نفت IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      4 1
      دوباره دیگ انتخابات شد و سروکله جمنا و شپنا و اینا و اونا پیدا شد.
  • ناشناس IR ۲۲:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    116 2
    آقای حداد عادل؛ آیا قانون اساسی درخصوص رفاه، آزادی بیان، آموزش رایگان، عدم سو استفاده از مقام و تهیه مسکن برای هم‌وطنان و حداقل رفاه به صراحت امده، رعایت شده؟
    • IR ۱۱:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      1 77
      اتفاقا انهایی که این چیز ها را دارن بیشتر علیه حکم خدا و احکام خدا و انقلاب اسلامی طغیان کردند و ادعادی رفراندم ( ازادی فحشا و رابطه با امریکا برا بهتر چریدن در دنیا ) دارند والا کیست که رفاه الان 85 میلیونی را با رفاه اول انقلاب 30 میلیونی مقایسه کند به رغم تحریم فلج کننده و خیانت نفوذی ها و ازهمه مهمتر توقعات هزار برابر شده مردم نسبت ان موقع
  • IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    94 14
    یه نگاهی به سوئیس بنداز بعد حرف بزن
    • IR ۰۱:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
      20 1
      اگر قرار بود به سوئیس نگاه کنه که کعبه آمالش کره شمالی نمی شد
  • IR ۲۳:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    4 5
    عقبه های داخلی و *خارجی* یعنی همنوا بحث رفراندوم را پیش کشیده و دنبال میکنند . جای تاسف و تعجب آنجاست از سوی عده ای هم دنبال میشود که خود را حقوقدان و اهل بحث و مجلس قانونگذاری و غیره میدانند . حتما بیسواد نیستند یعنی علقه ای دارند که بوی خیر از آن منتشر و بمشام نمیرسد .
  • IR ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    40 7
    این مبحث رفراندوم جناب روحانی ربطی به فرصت دانش آموختگی درجه دکتری حقوق در انگلیس ندارد
  • IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    4 1
    ما قبول نداریم
  • IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    96 4
    رفراندوم بذارید ببینیم چقدر طرفدار دارید
  • IR ۲۳:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    85 13
    #زن_زندگی_آزادی
  • IR ۲۳:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    2 6
    درود بر شما
  • IR ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    11 2
    بوی انتخابات میاد
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۱/۳۱
    11 1
    سال ۵۷ از روستاها و شهرها همه اقشار به جمهوری اسلامی رای دادن
    • IR ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      95 2
      از جمعیت واجد شرایط سال 58 تقریبا 8 میلیون الان زنده اند، و جمعیت کشور نزدیک 90 میلیونه
  • IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    10 1
    من مطالب مربوط به رفراندوم حدادعادل را خواندم اما قانع نشدم .یک جوانی سوال کرده بودکه اگر مردم قدرت تحلیل مسائل را ندارند چرا درابتدای انقلاب ازمردمی که قدرت تحلیل نداشتند رفراندوم برگزار کردید وتازه رفراندوم درقانون اساسی هم آمده هرچند من اعتقاد به برگزاری رفراندم درحال حاضر ندارم ولیکن امکان داره درآینده مسائلی پیش آید که به رفراندم محتاج باشیم پس هرگز آن را مردود اعلام نکنید .امیدوارم هیچگاه هم به رفراندوم نرسیم ومدیریت کلان بدرجه ایی ازفهم اجتماعی رسیده باشد که انتظارات قاطبه مردم را برآورده نموده باشد بنابرین مسائلی مثل برجام ویا اصل ۴۴ ویا موصوعات دیگری که درگذشته سخنهای فراوانی درباره آن شده وتوفیق های قابل ملاحظه ایی هم ازدید مردم بدست نیاورده چنین ذهنیتهایی را حاصل کرده است نتیجه اینکه مدیریت کلان صرفنظرازاینکه چه دولتی برسرکارست باید راه حل عملی واقناع عمومی را نسبت به تصمیمات خودشان داشته باشند والا بقول شما داستان انگلستان به شکل دیگری درکشورما اتفاق میافتد که خوشایند بنظرنمیرسد
  • IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    6 2
    البته اقای روحانی به هم تیمهای خودش پاس گل داده تا یواش یواش افتابی بشن اره داداش اینجوریه
  • IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 1
    البته اقای روحانی به هم تیمهای خودش پاس گل داده
  • IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    9 0
    برگشت عزت و‌شرافت‌به ایران
  • سوال علمی: IR ۰۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    5 76
    آأمی که به حکم خدا گردن نمیذاره با چه عقل و منطقی میخواد به حکم اکثریت گردن بذاره؟ یعنی اکثریت خلق از خدا مهم ترن؟؟؟!
  • IR ۰۲:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    5 1
    چی بگم
  • IR ۰۲:۲۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    6 79
    کسی نگفته مردم فهم ندارند. رفراندوم وضعیت مملکت رو از روند طبیعی خارج و موجب دوقطبی والتهاب میشه. اما انتخابات روند طبیعی و درون نظامی هست. و فوقش یه رقابت بین دو گروه و جناح هست. حتی سوئیس که دوستان مثال میزنند هر سال برای موجودیت خودش که رفراندوم نمیکند. البته اگر موضوعی بوجود آید که روند کشور و نظام را کلا از ریل خارج کند قطعا رهبری از این اصل استفاده کرده و رفراندوم هم برگزار میکنند. ولی فعلا چنین چیزی وجود خارجی ندارد
  • IR ۰۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    9 77
    درکشورهای غربی فقط وقتی رفراندوم به رسمیت شناخته میشود که از نتیجه اش کاملا مطمئن هستند. مثلا برای استقلال اسکاتلند رفراندوم برگزار کردند چون مطمئن بودند انبوه مهاجران و سربازان از ملی گرایان میترسند خود مردم اسکاتلند را هم با سیستم بانک و بیمه تحت فشار قرار دادند و از انرژی هسته ای منع کردند ولی در مورد استقلال کاتالونیا مخالفت کردند و از تمامیت ارضی اسپانیا حمایت کردند. آن ها حتی همه پرسی ۹۰ درصدی کریمه و جنوب و شرق اوکراین را به رسمیت نشناختند.
  • IR ۰۲:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    68 3
    نظرم اینست که برگزاری رفراندوم با کاروتلاش وایجاد رضایت عمومی بی معنی است اما این بدان معنی نیست که کلمه رفراندم درهیچ قانونی نیامده بلکه دراصول اساسی کشور که محور اداره کشوراست وجوددارد مثل اینست که نعوذباالله بگوییم قرآن را قبول داریم اما الان کسی مثلا فلان سوره را قرائت نکند قرآن حیاتبخش وروح حیات اجتماعی مسلمانان است پس نمیشود گفت بخشی ازقرآن تعطیل است .البته چیزی بذهن من نرسید مرا ببخشید ولی اصول اساسی کشور ازارکان کشورست وبمقتضای زمان برمحوراصول آن پیش میرود همانطوریکه که مثلا فلان اصل با گستردگی خاص تحولی درابعاد مالکیتهای دولتی عمومی وخصوصی پیاده شد البته ناقص -ولی فعلا رفراندم نباید بحث اجتماعی شود زیرا باهمیت تراز اینها هستند که برای رعایت حال مردم به آنها پرداخت
  • IR ۰۳:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    64 8
    فرهنگستان اینهمه بودجه گرفت. ۱۰ تا کلمه فارسی نتونست جابندازه
  • IR ۰۳:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    54 17
    در بحث حجاب باید مثل کشورهای دیگر باشید وگرنه مردم احساس تبعیض می کنند و تبعیض باعث سرکشی می شود
  • IR ۰۴:۲۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    37 5
    بهترین کشور واسه زندگی سوئیس هست چون حداقل سالی ده تا رفرندام برگزار میکنه
  • IR ۰۷:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    3 107
    مدعیان ضرورت رفراندوم حتی یک مورد مصداقی نمیتونند نام ببرید که لازم به رفراندوم باشه
    • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      87 2
      ده ها مورد وجود داره! هرچند در خصوص داشتن حداقل خواسته های انسانی نیاز به رفراندوم نیست...خوراک..پوشاک..مسکن...ورفاه اولیه جز حقوق انسانی هست
  • IR ۰۷:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    12 2
    پس روال عمومی متعارف برای اداره چی هست؟
    • IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      1 63
      انتخاباتی که در 44 سال گذشته و بعد از رفراندوم ملی دار برگزار میشه
  • مهدی IR ۰۷:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    3 81
    اصل ۵۹ قانون اساسی یک ملعبه هست دست اصلاح طلبان
  • محمدایوب IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    7 4
    ای کسانیکه نان انقلاب را به برکت خون شهدا خوردید خجالت بکشید به جای پاسکاری در رسانه ها وتشویش اذهان عمومی این مردک شیخ انگلیسی جاسوس پرور دوست گرمابه وگلستان جیسون رضاییان که به احتمال زیاد همانطور که در بحث برجام از او درس می‌گرفت واکنون نیز از او درس میگیرد را به مناظره دعوت کنید ابتدا اول خودش را مانند خانواده اولش که رها شدند وسپس چگونگی خودکشی پسرش. وبعد روال طی مراحل تحصیلیش ورفتن به انگلیس با کدام پول وبودجه از کجا بعد تحصیل در انگلیس در منظر عموم دو خط بدهید ترجمه کند بعد موضوع رساله دکترایش بعد نحوه بدست آوردن کاخ ولنجک ووو بعد بحث رفراندوم را اگر کسی نیست من هستم آن مردک نمکدان شکن چهل سال نان انقلاب خورده ادعای سیاستمداری دارد
  • CA ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    4 109
    فداییان انقلاب و اسلامیم
  • IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    10 3
    واقعا مردمو چی فک کردین
    • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
      1 30
      مردم عاقلند و گول اصلاحات را نخواند خورد
  • IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 2
    خیلی دلم می خواد ببینم آخر این بی حجابی چی میشه
  • IR ۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 84
    اگر انتخابات در کشوری نباشد آن کشور را دیکتاتوری مینامند . اما رفراندوم لازمه ی هر ساله ی یه نظام دموکراتیک نیست. دشمن و اصلاحطلبها دارند مغالطه میکنند
  • قلی IR ۱۰:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    50 1
    رفراندوم چه ایرادی داره؟
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    78 1
    نظرشان درباره کسانی که خودشان دم از حجاب می زنند ولی فرزندشان بی حجاب و عیاش است، چیست؟ یک بام و دو هوا؟ رطب خورده منع رطب کند، جواب نمی دهد!
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    3 54
    مغالطه کارهمیشگی اصلاحطلبهاست
  • کارشناس ارشد IR ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 71
    ما تابع نظر رهبری هستیم. هر وقت چنین چیزی لازم باشه یقین داریم که اعلام میکنند
  • IR ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 73
    اصلاح طلب ها جناح ورشكسته و عقب افتاده هيچ اعتقادى به رأى و نظر مردم ندارند جاش بیفته از همه دیکتاتورتر خواهند بود. مثل 88 که آشوب کردند و گردن به رای مردم ننهادند
  • IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    0 54
    باید از اصلاحطلب و اصولگرا عبور کرد. انقلابی یا غیر انقلابی. مسئله این است
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    1 72
    در هر حال برای حل مشکل مردم امروز رفراندوم نیاز نیست. چون مئله و راه حل مشخصه و فقط باید دولت با شکستن گردن لابیها و رانتخواران پول بودجه ها را به مصرف قشر مستضعف برساند
  • IR ۲۰:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    111 0
    ترس ازرفراندم رو دارید
  • حاجی از چوبشور قم واقعی IR ۲۰:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    0 109
    رفراندوم خود یک مغلطه است در برهه زمانی چرا که کسانی آنرا مطرح میکنند که در 34 سال حکمرانی در ولتهای سازندگی و اصلاحات و اعتدال هیچ کاری برای مردم نکرده اند و الان برای بازگشت به قدرت نقاب بر صورت زده اند و برای حواسپرت کردن مردم شعار رفراندوم را بر دست گرفته اند
  • IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    90 1
    کلیت نظام را هیچ کشوری به رفراندوم نمیگذاره درسته.. ولی بعضی امور را باید به رفراندوم بگذارید...
  • رضا IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۱
    2 18
    ای کاش استاد حداد عادل در سیاست ورود نمی کردند،تا به نیکی یاد می شدند،
  • محسن IR ۰۱:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    0 0
    مردم داری و مملکت داری و حکومت
  • US ۰۳:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    0 130
    اين دكان رفراندوم هم دكان ديگرى است كه غربگدايان براى اغفال مردم ناآگاه و فريب و شورش و اغتشاش درست كرده اند. در سال ٨٨ مردم نا آگاه را با ادعاى تقلب در انتخابات بخيابان ها ريختندو موجب مرگ چندين نفر و مضرات بسيارى براى كشور شدند و بعد معلوم شد تقلبى وجود نداشت. اكنون هم دكان رفراندوم را كه صد در صد حيله دشمنان داخلى و خارجى است بميان كشيده اند.بر فرض محال اگر رفراندومى هم بشود و نتيجه مطلوب و دلخواه دشمنان بر آورد نشود همان حيله تقلب را بميان آورده و موجب اغتشاش در كشور خواهند شد.
  • ناشناس IR ۰۵:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    108 0
    اونای که با تغییراتی منافع خودشون را از دست میدن حاضر به قبول تغییرات نیستن
  • IR ۰۶:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    48 7
    بس کنید این بحث رو. به زندگی مردم بدبخت برسید
  • IR ۰۷:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    17 16
    خسته شدیم از این بحثها. الان خونه و کار لازم داریم نه رفراندوم
  • GB ۰۹:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    116 0
    رفراندم قدیمی شده دنیا به دنبال راه حل های جدید و بهتری هست رفراندم درش امکان دخل و تصرف گروه های فشار هست
  • IR ۰۹:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    0 0
    خدایا بسه دیگه
  • IR ۱۰:۰۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    220 0
    رفراندم برگزاربشه که آیا برای مسایل مهم کشور رفراندم برگزاربشه یاه نه ضمنا این اختیارازمجلس گرفته بشه و به امضا صدهزار نفر تبدیل بشه این فکرمی‌کنم عادلانه ترین خواست مردمه
  • IR ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    119 0
    شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی
  • IR ۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    225 0
    رفراندوم حق طبیعی مردم است
  • IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۲
    220 0
    گوشت از کیلویی، نیم میلیون عبور کرده است. خرید خانه در شهرهای بزرگ به آرزویی ۱۰۰٪ محال تبدیل شده، خرید خودرو غیرممکن، ازدواج غیرممکن، یک زندگی عادی غیرممکن‌‌... چرا؟
    • وطن پرست DE ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۴
      0 7
      موقعی که تکرار می کردی بهاین چیزها فکر نمی کردی؟ وقتی از مسکن مهر پناه بردی به کنسرت باید منتظر این روز ها می موندی.
  • IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۳
    8 0
    یا خدا !!! چقدر از این کلمه ترسیدید!!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس