به گزارش مشرق، نخل عزای هیئات عزاداران حسینی محله کوشک اردستان عصر دچار آتشسوزی شد. فرمانده انتظامی شهرستان اردستانِ اصفهان گفت: «حریق عمدی نخل با قدمت ۳۰۰ ساله در محله کوشک و اهانت به اعتقادات مردم موجب جریحهدارشدن دل عزاداران حسینی گردید.»
اگرچه ماموران نیروی انتظامی در کمتر از ۵ ساعت ۲ متهم را شناسایی کردند اما این اولین باری نیست که به نمادهای فرهنگی و مذهبی مردم ایران حمله و اهانت میشود.
نخل سوخته اردستان
عزاداری مردم اردستان و سنت نخل گردانی (سال ۱۴۰۱)
فتنه ۸۸ و بازشدن باب اهانت به عزاداری سید الشهداء
۵ و ۶ دی ماه سال ۸۸ مصادف با تاسوعا و عاشورای حسینی کشور درگیر آشوب بود. این افراد اگرچه با رهبری سران فتنه در ابتدا به بهانه تغلب در انتخابات به میدان آمدند اما در این دو روز واقعیت درونی خود را آشکار کردند و به خیمه و پرچم عزاداری سیدالشهدا (ع) اهانت کردند. اتفاقی که خشم مردم را برانگیخت تا در حماسه ۹ دی علیه آشوب ها به پا خیزند. البته قبح شکنی آشوبگران بعدا تاحدودی اثر خود را گذاشت.
گزارش صداوسیما از ماجرای جسارت به مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در عاشورا سال ۸۸
اهانت به عزاداری سید الشهدا توسط اغتشاشگران در سال ۸۸
آتش زدن مسجد لولاگر در سال ۸۸
اغتشاشگران بی هویت
سال ۹۶ تهران و تعداد معدودی از شهرهای ایران صحنه اعتراضات اقتصادی مردم شد اما این اعتراضات با دخالت ضدانقلاب به آشوب کشیده شد. رسانههایی همچون آمد نیوز در سال ۹۶ به عنوان لیدر عمل میکردند. در این اغتشاشات آشوبگران عبایی از آتش زدن پرچم ایران نداشتند.
آتش زدن پرچم ایران توسط آشوبگران
در یکی دیگر از اقدامات اغتشاشگران به امامزادگان استان مازندران در شهرهای سوادکوه شمالی و قائمشهر حمله کردند . مدیرکل اوقاف مازندران در این باره گفته بود: در حمله این اغتشاشگران در ساعات اولیه سهشنبه دوازدهم دی ماه، امامزاده عبدالله (ع) در روستای کشکا، امامزاده سیدگل عمو و سیده سکینه معروف به دو سید در سوادکوه شمالی و امامزاده محمد (ع) در روستای کتیلته را بهطور کامل آتش زدند. با وجود اینکه اغتشاشگران در آخرین امامزاده یعنی امامزاده محمد (ع) کتیلته ناکام ماندند اما قرآنها و کتابهای ادعیه در این سه امامزاده سوخت.» این تنها یکی از اقدامات اغتشاشگران در سال ۹۶ است.
آتش زدن امامزادگان استان مازندران در اغتشاشات ۹۶
آتش زدن امامزادگان استان مازندران در اغتشاشات ۹۶
آتش اغتشاشگران بر پرچم ایران
اغتشاشات ۹۸ با نقش آفرینی ارازل و اوباش و دخالت سرویسهای خارجی کشور به آشوب کشیده شد. این اغتشاشات که با سوء استفاده از مطالبه مردم بوجود آمده بود، طولی نکشید که چهره واقعی خود را نشان داد. به آتش کشیدن پرچم ایران، آرامگاه امامزادگان، مساجد و حوزه های علمیه به عنوان نمادهای ملی و مذهبی تصویری از بی هویتی این افراد نسبت به ایران بود.
آتش زدن پرچم ایران و اهانت به آن
آتش زدن فاطمیه و حسینیه حضرت زهرا در کمالشهر توسط اغتشاشگران
اغتشاشگران ززآ و اهانت و جسارت به عقاید مردم
اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ تلاش دیگر دشمن برای رسیدن به آرمان براندازیاش بود. برخی افراد با حرکت در پازل دشمن سعی داشتند نقش پیاده نظام را برای دشمن داشته باشند؛ اما هر چه جلوتر رفت بی هویتی این افراد نسبت به ایران و فرهنگ و مذهب آن، آشکارتر شد.
یکی از کارویژههای دشمن دیوارنویسی بود. اما افرادی که درپازل دشمن فعالیت میکردند حتی تفاوت آثار باستانی و دیوار را نمیشناختند و آسیب های زیادی به آثار باستانی کشور وارد شد.
شعارنویسی حامیان اغتشاشات زن زندگی آزادی روی بافت تاریخی یزد
نصب بنر بر روی یک بنای تاریخی یزد توسط اغتشاشگران
شعار نویسی اغتشاشگران بر روی دیوار موزه تاریخی قصر
برخی از اغتشاشگران زن زندگی آزادی به مجسمههای شعرا و فلاسفه حمله کردند و تندیسهای مشاهیر بزرگ ایران را رنگی کردند.
رنگی کردن مجسمه مشاهیر توسط اغتشاشگران
رنگی کردن مجسمه مشاهیر توسط اغتشاشگران
چندی پیش برخی از افراد طرفدار اغتشاشات زن زندگی آزادی با کشف حجاب در کنار هیات عزاداری سیدالشهدا، به دستگاه عزاداری اباعبدالله اهانت کردند.
کشف حجاب مقابل هیات عزاداری اباعبدالله (ع)
پس از ماجرای نخل اردستان برخی افراد در اصفهان نیز کتل عای عزاداری را به آتش کشیدند.
حمله افراد ناشناس و آتش زدن علم های هیاتی در اصفهان
اخیرا انتشار تصاویری از توزیع و فروش لباس های مشکی توهین آمیز در فضای مجازی خبرساز شد.البته پلیس تعداد ۱۲ نفر متهم شناسایی و دستگیر کرد. از انبارهای متعلق به این افراد چندین هزار انواع البسه نامتعارف کشف و ضبط شد.
لباس های مشکی با تصاویر توهین آمیز به عزاداری محرم
حمله به نماد های ملی از جمله نماد های فرهنگی و مذهبی و... ایران یکی از نشانه های بیهویت بودن افرادی است که در داخل کشور دست به اغتشاش میزنند.