به گزارش مشرق، ایرج خسرونیا، به چالشهای پیش روی برنامه سلامت خانواده اشاره کرد و گفت: برنامههای وزارت بهداشت روی کاغذ خوب است، اما عملاً اتفاقی نمیافتد.
وی با اشاره به هزینههای بالای اجرای برنامههای وزارت بهداشت، افزود: در برنامه سلامت خانواده، باید حدود خدمت پزشکان و پرستاران مشخص شود.
خسرونیا ادامه داد: متأسفانه در این قبیل برنامهها، تکلیف پزشک عمومی و متخصص داخلی مشخص نیست و همین چالشها، باعث عدم پیشرفت برنامههای حوزه سلامت شده است.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران تاکید کرد: موفقیت برنامههای وزارت بهداشت، در گرو داشتن پول و سطح بندی است که هیچ کدام را ندارد. وقتی اجرای برنامههای وزارت بهداشت سطح بندی شود و پول هم باشد، تکلیف روشن میشود.
خسرونیا افزود: نبود سطح بندی در اجرای برنامهها، منتج به این میشود که هموطن روستایی مستقیم نزد فوق تخصص می زود و این کار درست نیست.
وی با گلایه از عملکرد بیمههای پایه که در پرداخت مطالبات پزشکان، داروخانهها و…، تأخیر دارند، گفت: البته بیمه سلامت نسبت به تأمین اجتماعی بهتر عمل میکند.
خسرونیا افزود: اینکه میگویند بودجه و منابع برای اجرای برنامههای وزارت بهداشت وجود دارد، درست نیست و مشکل اصلی هم، پول است.