کد خبر 1559549
تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۳

به گزارش مشرق، تولید شکر محلی مازندران که با نام لَلِه شیرین یا شکر قرمز معروف است زمانی نه چندان دور بنا به دلایلی از جمله سختی در کشت و بازار فروش نداشتن می رفت که رو به فراموشی رود اما اقدامات مسوولان در روستای ریکنده قائمشهر که از جمله مهمترین نقاط در تولید این محصول به شمار می رود باعث شده تا میزان کشت و تولید این محصول افزایش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس