کد خبر 1563832
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۴:۳۰
کودکم را چه زمانی نزد روانپزشک ببرم؟

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان درباره اینکه چه زمانی کودکان دارای برخی رفتارها را نزد روان‌پزشک ببریم،توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش مشرق، ‌مهدی تهرانی‌دوست، فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران، گفت: واقعیت این است که ناسازگاری کودکان نیاز به بررسی دارد؛ ناسازگاری اگر به این معنا باشد که کودکان با والدین مخالفت‌جویی و لجبازی می‌کنند و تحریک‌پذیر و پرخاشگر هستند، ممکن است معمولاً این نوع ناسازگاری‌ها توأم با بیش‌فعالی و پرتحرکی باشد.

وی ادامه داد: بخشی از این حالت‌ها در سنین پایین‌ می‌تواند طبیعی تلقی شود و در سنین ۴-۳ سالگی مقداری بیقراری دارند و ممکن است ناسازگاری را تجربه کنند، اما اگر بیش از حد معمول باشد و برای خانواده و اطرافیان ناراحت‌کننده باشد، نیاز به یک مداخله درمانی دارد.

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان ابراز کرد: پزشکان عمومی می‌توانند این موارد را بررسی کنند، اما جزئیات این موارد نیاز به مداخلات تخصصی‌تر دارد؛ در نتیجه به همین دلیل نیاز است اگر پزشکان عمومی در قالب پزشک خانواده قرار است این بررسی‌ها را انجام دهند، باید حتما در دوره‌های مخصوص آموزش‌های لازم را ببینند که این موضوع در برنامه آموزش پزشک خانواده گنجانده شده است تا با رفتارها و مداخلات لازم با این کودکان آشنا شوند.

تهرانی‌دوست اضافه کرد: همچنین با نوع مداخله و احیانا داروهایی که استفاده می‌شود، آشنا شوند. البته ما به عنوان داروی آرام بخش از این داروها نام نمی‌بریم، بلکه داروهای خاصی است که می‌تواند رفتار را کنترل کرده و در حد معمول و معقول باشد؛ ضمن اینکه در مواردی که پزشک خانواده نتواند چنین حالت‌هایی را کنترل کند باید حتما به روانپزشک کودک ارجاع دهد تا مداخلات تخصصی صورت گیرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • پریسا متفکر IR ۰۵:۱۷ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
    0 0
    کودکتان را هرگز پیش روان پزشک نبرید چون این داروهای اعصاب فرزندتان را از هستی ساقط می کنند
  • US ۰۸:۰۱ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۰
    2 0
    هیچوقت، تمامی داروهای ضد افسردگی و ضد اضطراب .... ، منجر به افسردگی بیشتر و بالا رفتن احتمال خودکشی میشن. این داروها چیزی رو درمان نمیکنن،‌ بیمار رو منگ میکنن تا از وجود و گسترش بیماریش بی‌خبر بشه، تا جاییکه دیگه خیلی دیره. وابستگی به این داروها به حدی شدید میشه که در صورت قطع مصرف، عوارض روانی چند برابر بیشتر از قبل شروع مصرف بروز میکنن، و مریض رو بناچار یا به انتحار یا به قتل کسی، یا به مصرف مجدد دارو وادار میکنن. برای بچه هاتون وقت بزارید، باهاشون بازی کنید، به طبیعت ببرید، خوش اخلاق باشید، زندگی جمعی شلوغ داشته باشید نه انفرادی، حریم خصوصی بلای جان روح بچه س و موجب بروز او سی دی، نارسیسیسم، و انارشیسم، ... و تشدید اوتیزم میشه. ترکیبات پروبایوتیک و پرو بیوتیک بدید تا باکتری‌های روده که حالات روحی و قسمت‌هایی از مغز رو تنظیم‌ ممکنن فعال بشن، از آنتی بیوتیک تا جای ممکن خودداری کنید، چون این باکتری‌ها رو میکشن، سزارین نکنید چون احتمال ابتلا به اوتیسم بچه رو بالا میبره، از بخورهای گیاهی و بخصوص عصاره لیمو و پرتقال که در رفع افسردگی و احساس شادی موثرن استفاده کنید، عرقیات گیاهی مثل بیدمشک، گل گاو زبان،... استفاده کنید، ویتامین‌های ب۱ و ب۳ و ب۶ و ب۱۲ و روی یا زینک و منیزیم رو همیشه به بچه بدید تا سیستم عصبی قوی داشته باشن، از پودر بچه و عرقگیر حاوی آلومينيوم و سایر خشک کننده ها که باعث خشکی مغز و ایجاد واکنش‌های غیر طبیعی در مغز میشن خودداری کنید، فشار خونشون رو چک کنید، از غذاهایی که فشار خون رو بالا میبرن و رگهای مغز رو تنگ میکنن خودداری کنید، شربت‌های گیاهی خنک به بچه ها بدید، مثل سکنجبین... فیلم و اخبار سياسی نگاه نکنید، تعصبات شدید سیاسی‌ و مذهبی و قومی موجب بروز بدتر شدن اوتیزم میشن.... از نور سفید و کم خودداری کنید،‌بچه باید نور طبیعی یا مصنوعی با حرارت ۵۶۰۰‌ کلوین(نزدیک به نر خورشید) رو چندین‌ ساعت در روز ببینه، نور کم و سفید باعث بیخوابی و افسردگی میشه. انرژی بچه رو با فعالیت بدنی خالی کنید نه فکری، بچه فعالیت بدنی میخواد نه زبانهای خارجی و کامپیوتر و موسیقی،... (البته در صورت داشتن فعالیت بدنی کافی، اونهم در خانه بد نیستن، ولی کلاس بیرون بچه رو از خانواده دور و تنها، و تک رو میکنه که ممکنه به ناکجا آباد ختم بشه)، قول میدم بچه هاتون مشکل روحی پیدا نکنن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس