عباس عبدی

اصلاح طلبان به بهانه بررسی کابینه پیشنهادی در مجلس می‌کوشند تا ذات و ماهیت خود مبنی بر تولید تنش سیاسی را دوباره به نمایش بگذارند.

سرویس سیاست مشرق- بررسی اظهارات برخی چهره‌ها و رسانه‌های جریان اصلاح طلب بیانگر آن است که آنان با شروع بررسی وزرای پیشنهادی کابینه چهاردهم فشارهای سنگین سیاسی و رسانه‌ای خود را علیه مجلس شورای اسلامی آغاز کرده اند.

در شرایطی رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت همدلی و وفاق برای شکل دهی به یک کابینه قوی برای حل مشکلات مردم و لزوم حمایت از دولت جدید تاکید کرده اند، برخی از چهره های رسانه های جریان اصلاح طلب در حال القای این گزاره هستند که وفاق در شرایط کنونی یعنی رای کامل به تمامی وزرای پیشنهادی!.

در همین رابطه عباس عبدی طی یادداشتی در روزنامه اعتماد، کوشید تا مخالفت برخی نمایندگان با بعضی از وزرای پیشنهادی را به عنوان کلیت مجلس فاکتور کرده و بدون در نظر گرفتن حق مخالفت و انتقاد از سوی وکلای ملت نوشت:

شواهد نشان می‌دهد که برخلاف انتظار، بخشی از نمایندگان به جای پرداختن به کارایی و صلاحیت حرفه‌ای وزرای پیشنهادی، به صورت جناحی و آن هم در قالب ضد وفاق رای داده‌اند. چرا چنین ادعایی می‌شود؟ چون برخی وزرای پیشنهادی که در کمیسیون‌های مجلس آرای کمتری از دیگران آورده‌اند، به لحاظ حرفه‌ای و صلاحیت عمومی از خبره‌ترین افراد در کار خود هستند و اگر قرار بود که از منظر کارایی ارزیابی شوند، آنان قطعا در بالای فهرست آرای داده شده قرار می‌گرفتند. در حالی که اغلب کارشناسان به توانایی‌های آنان اذعان دارند و در حوزه خود صاحب سبک و نظر و اعتبار هستند، ولی اکنون در بخشی از مجلس با عدم اقبال مواجه شده‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اما در ادامه با بیان اینکه واکنش مجلس به شعار مورد تایید مردم و نیاز جامعه، یعنی وفاق منفی بوده است، تصریح کرد، در صورتی که مجلس بخواهد برخلاف صلاحیت‌های حرفه‌ای وارد مسائل خطی و سیاسی شود، ایده وفاق شکست یا حداقل ترک خورده تلقی می‌شود و مسوولیت آن با مجلس و نمایندگان است. مجلس و زعمای آن به ویژه ریاست محترم مجلس باید به رای و شعار ملت احترام بگذارند.

گفتنی است این مطالب در حالی از سوی اصلاح طلبان مطرح می شود که باید گفت؛

۱- رادیکال‌های جریان اصلاحات این روزها در شرایطی از وفاق و لزوم تن دادن به آن سخن به میان می آورند که آنان طیفی بودند که در اولین گام تلاش داشته و دارند که دولت پزشکیان را مصادره کرده و کوشیدند تا طی سهم خواهی ترکیب کابینه را ۱۰۰ درصد تشکیلاتی و اصولا اصلاح طلب چینش کنند. رفتاری که اصولا نه تنها ضدوفاق بوده که کاملا بر اساس تمامیت خواهی می باشد

- اصلاح‌طلبان رادیکال بدون هیچ گونه اشاره ای به اظهارات رئیس مجلس مبنی بر لزوم حمایت از دولت می کوشند تا هر گونه مخالفت با وزرای پیشنهادی را مخالف وفاق تعریف و تفسیر کنند. این اقدام در حالی است که اصلاح طلبان در حالی وفاق سخن می گویند که گویا افکارعمومی سهم خواهی ها و تمامیت خواهی های آنان را در خصوص کابینه فراموش نکرده است.

۳- در شرایطی اصلاح طلبان از قانون سخن می گویند که انتظار دارند مجلس از وظایف قانونی خود پرهیز کرده و کاملا به وزاری پیشنهادی رای بدون قید و شرط دهد ج- در حالی که بسیاری از اصلاح طلبان از برخی وزرای پیشنهادی انتقاد کرده و حتی برخی مطالب از داخل خود دولت مبنی بر عدم شایستگی یکی دو نفر از وزرای پیشنهادی مطرح شده، مشخص نیست چرا بیان دیدگاه درباره برخی از وزرا به معنای یک اقدام ضد دولت تعریف می شود.

به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان به بهانه بررسی کابینه پیشنهادی در مجلس می‌کوشند تا ذات و ماهیت خود مبنی بر تولید تنش سیاسی را دوباره به نمایش بگذارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سید IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    9 21
    اصلاح طلبان تهوع آور یا سرمایه های اسرائیل در ایران در شرایط کنونی سعی دارند با تنش آفرینی در داخل به بهانه تشکیل دولت اذهان را از انتقام علیه صهیونی ها دور کنند !!!
    • IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
      0 3
      باشه! حرص نخور می افتی زمین عروسی به تاخیر می افتد.
  • IR ۰۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    11 20
    حمایت از عباس عبدی از برخی افراد باعث بدنام شدن آن افراد میشود
  • IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    10 16
    عبدی و ظریف و رییسشان و دارو دسته شان متاسفانه حتی نمی توانند برنامه ای به مجلس ارائه دهند چون تخصص و سواد و دانش میخواهد که ندارند
  • IR ۱۶:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    0 0
    پر درآمد ترین شغل مال عباس عبدی بوده است می گیید نه از کیهان بپرسید
  • بهنام IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۸
    0 2
    یکی از مشکلات از اول انقلاب تا کنون. وجود افرادی در نظامی هست که گذشت زمان ثابت کرد چه بعنوان تند رو و میانه رو عامل نفوذی دشمنان کشور بوده اند مثل بنی سعد، یزدی ، قطب زاده که هر سه نفر نماینده نفوذ امریکا و انگلیس و فرانسه بوده اند ، و در اینده هم ادمایی مثل عبدی هم مشخص میشه نفوذی کدوم کشوره این یعنی ضعف عظیم سیستم اطلاعاتی کشور
  • عبدالعظیم رحیمی IR ۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۹
    3 0
    از واژه ی وفاق دارد استفاده ابزاری میشود، مجلس مستقل است و باید بر اساس قانون عمل کند، دولتی که برنامه ندارد و میگوید برنامه دولت همان برنامه هفتم است، آیا نمیداند ب۷ اهداف کلی و هدف گزاری را تعیین کرده و یک برنامه بالادستی و چشم انداز است و برای رسین به آن باید راهکار و برنامه ی مشخص از طرف رئیس جمهور و به تفکیک و مشخصاً از طرف وزران ارائه شود، یکی از شاخص های وزرا برای گرفتن رأی اعتماد مجلس ارائه برنامه است، انسان برای ایجاد یک مزرعه ی سیب زمین هم اهداف نهایی دارد و هم برنامه ریزی تاکتیکی و تکنیکی در فازهای مختلف، یک کشور را نمیشود بدون برنامه اداره کرد. البته طیف رادکال اصلاح طلب و حتی گنده گویان پر ادعایی چون عباس عبدی با حقوق نجومی و کارکرد صفر هم استفاده ی ابزاری از واژه ی وفاق برای رأی گیری و هم تمامیت خواهی، هم جنگ و جدال سیاسی، هم عدم مسئولیت پذیری و در عین حال اپوزسیون بودن را یک جا با هم اعمال میکنند که این سجیّه ی میراث اسلاف پیشین آنهاست ، این جماعت نسبتشان با انقلاب،کشور و به طریق اولیٰ اسلام محمدی « جامه به جای جان سوختن بوده و هست»، تا جایی که امکان بهرمندی با همین روش را دارند کنشکری میکنند تا جایی که در فتنه ها دم خروس شان بیرون میزند کله گنده هایشان به ساحل امن لندن، پاریس و برلین میخزند و جیره بگیران خورده پا هم فتنه های سریالی را پیدا و پنهان میدان داری میکنند. ✓ داوری دقیق در مورد آقای پزشکیان که البته نداشتن برنامه ضعف بزرگ دولت ایشان است به آینده موکول میشود اظهار وفاداری به انقلاب و کشور امتیاز مثبت ایشان است ان شاءالله با همه ی جوانب توفیق خدمت داشته باشند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس