کد خبر 1686727
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
نان

رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به مصرف نان تیره توسط ایرانی‌ها تأکید کرد.

به گزارش مشرق، زهره پوراحمد رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو به اهمیت پیگیری و نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی تأکید کرد و گفت: رعایت استاندارد ۱۰۳ در فرآیند سبوس‌گیری آرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در تمام مراحل تولید و توزیع آرد مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه بیان کرد: این اقدام نه‌تنها بر کیفیت آرد تأثیرگذار است بلکه ارتباط مستقیم با سلامت عمومی جامعه دارد.

پوراحمد به مشکلات و چالش‌های موجود در حوزه تولید و توزیع آرد اشاره کرده و گفت: برای رفع این مشکلات نیاز به همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های مختلف است.

وی در ادامه تأکید کرد: بازدیدهای مستمر از کارخانجات تولید آرد و نمونه‌برداری از محصولات، به‌طور مرتب انجام می‌شود تا از رعایت استانداردها اطمینان حاصل کنیم.

پور احمد با اشاره به ضرورت افزایش فرهنگ‌سازی در خصوص استفاده از نان تیره و آرد کامل، افزود: این فرهنگ‌سازی باید در دستور کار قرار گیرد تا مردم به مصرف آردهای کامل و نان‌های سالم‌تر تشویق شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    5 0
    فعلا که هرچیزی را بجای نان بخورد ما میدن!!!!!!!!!
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    0 0
    منظور نان با گندم کامل سبوس گیری نشده است اشتباها نان برشته برداشت نشود که مضر است.
  • IR ۱۳:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    0 0
    همه متفق القول از نان با سبوس دفاع میکنند ولی در عمل نان سنگگ از لواش سفیدتر تولید میشود. این استاندارد کاملا علمی که از آن دم میزنید چرا تنیجه عکس دارد ؟ چرا در ایام ماضی که خبری از علم امروزتان نبود نان سنگک لذیذ بود و تافتون برشته و خوش مزه؟ داد از بی سبوسی و فریاد از دزدی نانوایان!!!!
    • IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      0 0
      اب تهران زرد و قهوه ای رنگ است باید تصفیه شود برای نانوایی . با این اب هر آردی خراب میشود . قدیم ها اب تهران مثل ابمعدنی بود .نان باید در کارخانه تولید شود که اب تصفیه شود .
  • سعید IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    0 0
    واقعا خسته نباشید با این برنامه ای که برای آرد و نان ترتیب دادید : نان سنگ با آرد تافتون و به وزن کم پخته میشود و لواش به اندازه کاغذ A4 بعبارتی اکثرا شاطرها روی دزدان رو سفید کردند .
  • حمید IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۷
    1 0
    واقعا خسته نباشید با این برنامه ای که برای آرد و نان ترتیب دادید : نان سنگ با آرد تافتون و به وزن کم پخته میشود و لواش به اندازه کاغذ A4 بعبارتی اکثرا شاطرها روی دزدان رو سفید کردند .
    • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      0 0
      اب تهران تعریفی ندارد . نانوایی ها میتوانند از اب اشامیذنی تصفیه شده استفاده کنند .
    • IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      0 0
      اب تهران تعریفی ندارد . نانوایی ها میتوانند از اب اشامیذنی تصفیه شده استفاده کنند .
    • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      0 0
      نان لواش یک بسته پیدا کردم در کوچه . خیلی هم خوب بود . من خودم نون جو میخرم که خیلی گران است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس