به گزارش مشرق به نقل از فارس، غلامعلی حدادعادل در همایش «فرشته های سوسنگرد» که با حضور شماری از نمایندگان مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، معاون ادبیات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، بخشدار مرکزی تهران، برخی دیگر از مسئولان محلی و جمع کثیری از مردم در مسجد حضرت امام رضا(ع) جاجرود برگزار شد، اظهار داشت: همه کسانی که در جریان مبارزه برای پیروزی انقلاب اسلامی به مقام شامخ شهادت نائل آمدند، از اصحاب امام حسین(ع) هستند.
وی ادامه داد: شهدای واقعه 15 خرداد سال 1342 نیز مصداق یاران اباعبداللهالحسین(ع) محسوب میشوند.
حدادعادل اضافه کرد: جوانانی که در جبهههای حق علیه باطل در عرصه هشت سال دفاع مقدس به شهادت رسیدند، در ردیف یاران صدیق آن حضرت قرار میگیرند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز همه مساجد در ایران اسلامی به تمثال شهدا و عطر دلانگیز این عزیزان مزین است و امام راحل(ره) از همان روزی که مسیر انقلاب شکوهمند اسلامی را آغاز کردند، در مسیر سیدالشهدا(ع) حرکت میکردند.
حدادعادل اضافه کرد: امام حسین(ع) علیه حکومت یزید زمان خود قیام کردند و امام راحل(ره) نیز به عنوان شاگرد درسآموخته مکتب آن حضرت، مقابل یزید زمان خود ایستادند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: حرف این دو بزرگوار یکی بود؛ همانطور که امام حسین(ع) به یزید میگفت «تو صلاحیت حکومت بر مسلمانان را نداری»، امام راحل(ره) نیز به شاه گفت که «تو صلاحیت حکومت بر این کشور را نداری».
وی ادامه داد: یزید ملعون و شاه ستمگر هر دو فاسد بودند و امام عظیمالشأن(ره) فرزند بزرگوار سید و سالار شهیدان بود که توانست چنین انقلاب بزرگی به راه بیندازد.
تأثیرات شگرف واقعه عاشورا بر انقلاب اسلامی ایران
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی به تأثیرات شگرف واقعه عاشورا بر انقلاب اسلامی ایران اشاره و تصریح کرد: دو روز قبل از 15 خرداد سال 1342 به لحاظ تقویمی، روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) بود.
وی اضافه کرد: روز عاشورای سال 42 با طراحی و دستور امام راحل(ره) دستههای سینهزنی تهران بر خلاف سالهای گذشته نسبت به تجمع در یک مکان و آغاز حرکت از آن نقطه تصمیمگیری کردند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: این دستههای عزاداری با هماهنگی قبلی مقابل مسجد «حاج ابوالفتح» در میدان قیام کنونی اجتماع کردند.
حدادعادل ادامه داد: صبح روز عاشورا جمعیتی بالغ بر 100 هزار نفر گرد هم آمدند؛ تهران از زمان قبل از کودتای 28 مرداد و نزدیک به یک دهه چنین اجتماع سیاسی عظیمی به خود ندیده بود.
وی اضافه کرد: من توفیق حضور در آن جمعیت بزرگ را تا بعد از ظهر داشتم و یکی از شعارهای آن روز مردم، «نهضت ما حسینی / رهبر ما خمینی» بود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: این انقلاب به نام سیدالشهدا(ع) آغاز شد و ادامه یافت و در دو مقطع زمانی 1342 تا 1357 با نام عاشورا اوج گرفت.
حدادعادل ادامه داد: در سال 57 عمّال کابینه نظامی حکومت به خیال خود و با اعلام حکومت نظامی در تفکر از بین بردن انقلاب اسلامی بودند.
وی اضافه کرد: در آن سال، یکباره از روی بامها فریاد «الله اکبر» شنیده شد و بعد از مدت زمان کوتاه چند دقیقهای همه شهر تهران با طنین «الله اکبر» خروشان شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: شب تاریکی بود و کسی در خیابانها دیده نمیشد؛ اما با شعله بانگ الله اکبر گویی شهر تهران دچار حریقی بزرگ شده بود.
حدادعادل ادامه داد: صدای آن شب مردم به کاخ شاه، سفارتخانههای کشورهای جهان و ژنرالهای حامی نظام ستمگر طاغوتی رسید و پشت همه آنها از ترس لرزید.
وی اضافه کرد: در برخی محلات تهران، همان شب و در همه نقاط این شهر فردای آن روز مردم به خیابانها آمدند و حماسه شهدای محله سرچشمه تهران خلق شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: در آن روز به نام امام حسین(ع)، پرده حکومت نظامی پاره شد و ابهت شاه فرو ریخت.
حدادعادل ادامه داد: تا آنجا که دولت دو روز مانده به عاشورا طبق اعلامیهای مجبور به لغو حکومت نظامی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی(ع) شد.
وی اضافه کرد: یک سر جمعیت روز عاشورای سال 57 تهران در میدان امام حسین(ع) کنونی و سر دیگر آن در میدان آزادی بود و حکومت شاهنشاهی به واقع در همان دو روز تاسوعا و عاشورای سال 57 ساقط شد.