وی خاطرنشان کرد : خواص هویج ایرانی با هویج فرنگی در بسیاری جهات مشابهت دارد. مثل وجود ماده کاروتن که در بدن به ویتامین Aتبدیل می شود.اما میزان قند این نوع از هویج بیشتر از هویج فرنگی و آهن آن حدود سه برابر بیشتر است .
به گفته وی از این رو هویج ایرانی برای جلوگیری از کم خونی توصیه می شود .این نوع هویج به دلیل داشتن کلسیم و فسفر فراوان برای تحکیم استخوان ها بسیار مفید است.
وی اظهار داشت : متاسفانه در حال حاضر مصرف این نوع هویج در کشورمان بسیار محدود است و بیشتر به مصرف خوراک دام می رسد .این در حالی است که هویج ایرانی یا زردک به خصوص برای کودکان و نوزادان بسیار مفید است و می توان آن را به صورت رنده شده و یا پخته در طبخ غذاها استفاده کرد و یا آب این هویج را خورد .