عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به اينکه هتک حرمت و توهين به عاشوراي حسيني ماهيت اصلي جريان فتنه را براي مردم آشکار کرد، گفت: در اعتراض به هتاکان، معاندان و مخالفان نظام، مردم حماسه 9 دي را به وجود آورده و ايستادگي خود در دفاع از ارزشها و ولايت فقيه را به نمايش گذاشتند.
حجتالاسلام موسي قرباني در گفت و گو با مشرق با تأکيد بر اينکه ريشه فتنه سال 88 از دوران اصلاحات نشأت گرفت، اظهار داشت: اصلاح قانون اساسي آن هم بخش مربوط به ولايت و اسلاميت نظام، خروج از حاکميت و تحصن در مجلس ششم، همگي زنجيرهاي از اقداماتي بود که در سال 88 منجر به فتنه عليه نظام و انقلاب اسلامي شد.
وي ادامه داد: شکستخوردگان در انتخابات رياست جمهوري هم زماني که عرصه را براي حضور خود تنگ ديدند، چارچوبهاي نظام را کنار گذاشته و دست به ساختارشکني زدند.
عضو کميسيون قضايي و حقوقي مجلس با بيان اين مطلب که معاندان نظام جمهوري اسلامي اين بار براي رسيدن به اهداف خود عبور از ارزشها و اعتقادات را هدف قرار دادند، تصريح کرد: هتک حرمت به عاشورا که از حدود 1400 سال پيش اعم از مسلمان و غيرمسلمان به آن باور و اعتقاد داشتند بيش از هميشه آبروي فتنهگران برد و باعث شد آنان اندک هواداران مردمي خود را نيز از دست دادند.
عضو مجمع نمايندگان روحاني مجلس با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپيمايي 9 دي 88 در دفاع از ارزشهاي انقلاب و جايگاه ولايت فقيه خاطرنشان کردک کساني که در مقابل ولايت فقيه ايستادند همان افرادي بودند که به عاشوراي حسيني هتک حرمت کردند.
وي با تأکيد بر اينکه 9 دي نشان داد تير فتنهگران در عبور از ولايت فقيه به سنگ خورده است، بيان داشت: مردم با خروش خودجوش در 9 دي، عشق به ولايت و رهبري را به نمايش گذاشتند.
نماينده قائنات با تأکيد بر اينکه در افشاگري عليه جريان فتنه مقام معظم رهبري نقش بيبديلي بر عهده داشت، افزود: اينکه رهبر انقلاب يکتنه به روشنگري عليه فتنهگران پرداخت نشانه اوج مظلوميت ايشان است و اينکه برخي خواص که بايد حکم بازوي رهبري را داشتند وظيفه خود در دفاع از انقلاب و آرمانهاي امام(ره) و شهدا به درستي عمل کردند.
قرباني اضافه کرد: همانطور که در دوران اصلاحات مقام معظم رهبري خود کشور را از بحران نجات دادند در فتنه سال 88 نيز يک تنه و با تدبير و افزايش آگاهي مردم فتنهي فتنهگران داخلي و خارجي را خنثي کردند.
وي با بيان اين مطلب که سکوت خواص در فتنه سال 88 شبيه به سکوت برخي صحابه و پيروان رسول اکرم و امام علي(ع) در مقابل قيام امام حسين(ع) است، گفت: بسياري از اين خواص مردود و مرعوب دنيا و ماديات شده و انگيزههاي غيرالهي آنان را از مسير اصلي منحرف کرد.
عضو کميسيون حقوق و قضايي مجلس ادامه داد: الگوي هتاکان به عاشوراي حسيني در 9 دي فشرده و از سوي ملت ايران خفه شدند.
قائم مقام مسئول معاونت تنقيح قوانين مجلس تصريح کرد: 9 دي در حقيقت به منزله تشييع جنازه فتنةگران و 22 بهمن به مانند مراسم چهلم آنان است.
وي افزود: از زماني که مردم پي به ماهيت و هويت فتنهگران بردند اجازه کوچکترين عرضاندامي را به آنان نميدهند به طور مثال فتنهگران در 16 آذر ماه قصد بهرهبرداري سياسي را داشتند که مردم و دانشجويان آنان را ناکام گذاشتند.