کد خبر 204901
تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶

بی بی سی به وصفی معجزه گونه از شراب می پردازد که در آن پیرمردی مبتلا به سرطان شفا پیدا می کند و در حال حاضر نیز با وجود اینکه چهل و پنچ سال از سرطانش می گذرد هنوز زنده است.

مشرق؛ در حد فاصل 1930-1920، در آمریکا دورانی پدید آمد تحت عنوان "دهه ممنوعیت الکل".با ممنوعیت الکل، توزیع و پخش آن به دست گروه های مافیای "آل کوپنه" و "ایناک تامپسون" افتاد، مافیای الکل در ابتدا سعی کرد با ارتشاء و تشکیل شبکه های قاچاق عنکبوتی و.... دست به توزیع الکل بزند، که به پیروزی هایی نیز رسید اما با ورود بحث مبارزه با الکل به تشکل های اجتماعی و انجمن های مردمی همچون تشکل زنان آمریکا، قاچاقچیان الکل با بحرانی بزرگ مواجه شدند. مافیا برای عبور از این بحران، این بار دست به یک سلسله عملیات فرهنگی زد، در حقیقت مدافعان مصرف الکل سعی کردند با توجیه پزشکی الکل و پخش مشروب در مراسم عشای ربانی کلیسا ها، قبح مصرف الکل را بشکنند، هدفی که به آن رسیدند و توانستند ممنوعیت الکل را بعد از یک دهه لغو نمایند.

قدم های مافیا برای لغو ممنوعیت مصرف الکل، بعدها تبدیل شد به یک الگو برای غرب در صحنه سیاست خارجی اش، در حقیقت از آن زمان به بعد غرب هرگاه بخواد حکومتی ایدئولوژیک را ساقط کند سعی می کند ایدئولوژی آن را از اعتبار بیاندازد. شاید مهم ترین مثال موفق آن، اتحاد جماهیر شوروی باشد، که غرب با صادر کردن فرهنگ سرمایه داری و مصرف گرایی خود موجب پیدایش طبقه ای سرمایه دار مسلک بنام "نومان کلاتورا"در قلب نظام مدافع پرولتاریا شد. پیدایشی که کم کم دایره شمول آن جامعه شوروی را در برگفت و پس از اندک زمانی کمونیسم را در آن کشور از اعتبار انداخت و موجب تجزیه اتحاد جماهیر شوروی شد.

حال غرب بدنبال آن است که مبانی عقیدتی حکومت اسلامی که راس الخیمه آن دین اسلام است را به گمان خود از اعتبار بیاندازد.


 

بررسی رفتار غرب برای صدمه زدن به مبانی عقدیتی حکومت اسلامی
غرب به وسیله بازوهای فرهنگی و روانی خود، که راس آن شبکه های ماهواره ای از جمله شبکه بی بی سی فارسی است، بطور نظام مند بدنبال ضربه زدن به مبانی عقیدتی نظام جمهوری اسلامی است.

بدلیل ظهور شبکه های اجتماعی و تعدد کانال های فارسی زبان در چند سال اخیر شاهد اوج گرفتن این حملات هستیم. در ایام اخیر غرب با تاسیس شبکه هایی همچون "فارسی وان"و ... سعی بر تخریب روابط خانوادگی و طبیعی جلوه دادن خیانت و ارتباط بی قید جنسی است که تمام این مسائل از خطوط قرمز شرع اسلام عزیز است. از سوی دیگر غرب با راه اندازی شبکه هایی همچون"پارس تی وی" و "شبکه ایران آریایی" فضایی را برای افراد معلوم الحالی همچون"مشیری" ایجاد کرده است که بتوانند به توهین و فحاشی علیه اسلام و شیعه بپردازند و در آخر نیز این اعمال قبیح خود را با عباراتی همچون"روشنفکری" توجیه نمایند.


 
بطور کلی غرب با پیشتازی انگلیس و آمریکا بدنبال این است که جنگ نرم خود با ایران در فازی استراتژیک با هدف بی اعتقاد کردن مردم به مبانی شرعی به پیش  برد. زیرا درخت هرچند هم تنومند باشد اما اگر ریشه آن خشک شده باشد، به راحتی می توان آن را سرنگون کرد، غرب هم بدنبال بی اعتبار کردن اسلام است تا با انداختن آن از چشم مردم، نظامی را که به نام اسلام بلند شده است را نیز از داشتن پایگاه اجتماعی بیاندازد.

بررسی اهداف بی بی سی از تبلیغ شراب خواری با مفید دانستن
بی بی سی فارسی، شاید در حال حاضر یکی از قدرتمند ترین بازوهای روباه پیر در جنگ نرم علیه ایران باشد، بی بی سی برخلاف شبکه های متعلق به آمریکا و اپوزیسیون ایرانی داخل آمریکا که وقیحانه به اسلام می تازند، بسیار زیرکانه و زیر بنایی عمل می کند.

شبکه بی بی سی بر خلاف صدای آمریکا هیچ گاه مستقیم به مبانی عقیدتی نظام حمله نکرده، بلکه سعی می کند در قالب عناوینی همچون"برنامه های پزشکی"، "مستند های تاریخی"، "پوشش اخبار زنان و ظلم به آنان در کشور های منطقه" و برنامه-هایی همچون"نوبت شما"، به مبانی عقیدتی نظام اسلامی حمله کند.

در حقیقت بی بی سی برخلاف صدای آمریکا هیچ وقت فردی همچون مشیری را به روی آنتن نمی آورد، بلکه سعی می کند در قالب اخباری جذاب همچون گزارش از کشورهای جهان به طرح افکار خود بپردازد.

در بحث تبلیغ شراب خواری، بی بی سی به طور مستقیم به قواعد فقهی اشاره نمی کند، چرا که می داند با اینکار مخاطب را به خود بدبین خواهد کرد، بلکه با زیرکی تمام به کشوری می پردازد که مردمانش از نظر وضعیت معیشتی تقریباً نزدیک به بخشی از جامعه ایران اند. بی بی سی به وصفی معجزه گونه از شراب می پردازد که در آن پیرمردی مبتلا به سرطان شفا پیدا می کند و در حال حاضر نیز با وجود اینکه چهل و پنچ سال از سرطانش می گذرد هنوز زنده است.
 

پیرمرد یونانی که دلیل عمر طولانی اش، شراب خوردن با خانواده و دوستان عنوان می شود.


این عمل بی بی سی در ذهن مخاطب واکنش "پس چرا شراب حرام است؟" را به وجود می آورد. مخاطب ناآگاه به این فکر مشغول می شود که چرا چیزی که برای مردم اثرات مفیدی به همراه دارد، قران و فقه آن را حرام اعلام کرده است؟

از سوی دیگر با شبیه سازی وضعیت اقتصادی آن منطقه به شرایطی که بخشی از جامعه به آن مبتلا است سعی می کند که شراب خواری را راه فرار نشان دهد، راه فراری که فایده جسمی هم دارد اما از نظر اسلام حرام است.

در حقیقت بی بی سی بدنبال این است که در مرحله اول این مسئله را در ذهن مخاطب بیاندازید که چرا اسلام، موردی با فایده را حرام اعلام کرده و در مرحله بعدی این مسئله را به تمام تفکر اسلامی تعمیم دهد و با زیر ضرب بردن تفکر اسلامی، مبانی عقیدتی نظام را نیز زیر سوال ببرد.

از آنجا که هر حمله ای، پاتک مخصوص به خود را دارد، عملیات های روانی و فرهنگی غرب نیز ضد حمله خاص خود را دارند، در حقیقت در جواب فرهنگ سازی های غرب باید به فرهنگ سازی دست زد که در ذیل به پاره ای از موارد اشاره می شود.

دانلود

1.ذکر و یادآوری مصائب آنچه که در اسلام تحریم شده است.
هر آن چه خداوند متعال حرام فرموده است، از دید علم امروز نیز دارای اثرات سوء است، در مورد همین مصرف الکل علم امروز به این نتیجه رسیده است که الکل و مشروبات الکلی تاثیرات مخربی بر معده و فیزیک انسان می گذارد و بسیاری از بیماری ها همچون"آلزایمر"از نتایج مصرف این ماده شیطانی است.
 



2.تاکید بر معضلاتی که موارد تحریمی در جوامع غربی و جامعه ایران ایجاد کرده است.
مشروبات الکلی در جوامع بشری هر سال باعث اعتیاد زیادی از مصرف کنندگان و حتی مرگ پاره ای از آنان می شود، نباید فراموش کنیم که این اعتیاد باعث فروپاشی خانواده ها و ناامنی های اجتماعی می گردد.

این نابهنجاری ها موضوع بسیاری از فیلم های خارجی است، می توان به پخش مجدد این فیلم ها دست زد یا به ساخت فیلم و سریال های مشغول شد که یکی از موضوعات آن فرد الکلی و اثرات مخرب الکل بر زندگی او و اطرافیان اوست.
 



3.فرهنگ سازی در دوران دوران کودکی
خیلی از عادات بد انسانی از دوران کودکی شکل می گیرد، می توان به عادات مخرب استعمال دخانیات اشاره کرد که کودک در تمام فیلم های جنایی خارجی یا حتی داخلی و رفتار های اطرافیان خود می بیند، استعمال آن از دید او یکی از علائم ورود به بزرگسالی است. این مسئله باعث نهفته شدن جذابیت های مسائل منفی در ذهن او می شود.



در نهایت باید متذکر شد، که در صورتی که به اثرات مخرب این قبیل از مواد بپردازیم ، ذهن مخاطب به سمت این می رود که "اینها همان چیز های هستند که در اسلام حرام شدند"و با این کار می توان از عملیات های فرهنگی غرب جلوگیری کرد.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 31
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 1
    عکس اخری مربوط میشه به بازیگر فیلم هری پاتر ؟
  • ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    در ویکیپدیا آمده است: گرچه تلاش گورباچف به نوعی برای زنده کردن سوسیالیسم در شوروی بود، اما دموکراتیزاسیون اتحاد شوروی و اروپای شرقی عملاً قدرت حزب کمونیست و حتی خود گورباچف را زیر سوال برد. عدم سانسور و تلاش گورباچف برای ایجاد فضای باز سیاسی بدون این‌که خود او بخواهد باعث نفوذ انواع جنبش‌های ناسیونالیستی قومی و گاهی ضد روسی در جمهوری‌های شوروی شد. بسیاری از این جمهوری‌ها خواهان استقلال عمل بیشتری از مسکو شدند. بخصوص در جمهوری‌های بالتیک یعنی استونی، لیتوانی و لاتویا که در ۱۹۴۰ و توسط استالین به خاک شوروی پیوند زده شده بودند. همچنین جنبش‌های ناسیونالیستی در جمهوری‌های شوروی از جمله گرجستان، اوکراین، ارمنستان و آذربایجان فعال شدند. گورباچف سهواً باعث آزاد شدن نیرویی شده بود که نهایتاً اتحاد شوروی را نابود کرد.
  • ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    نوشیدنی نجس و کثیفی است
  • علی ۱۸:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    آقای ناشناس اگه داری فرهنگ کمونیستی روکه برخاسته ازتفکر نظریه پرداز هایی مثل لنین ومارکس هست رو بادین آسمانی اسلام مقایسه میکنی واقعا کارت شرم آوره... بااینکه کارهای فرهنگی مادرسالهای اخیربه شدت روبه انفعال رفته بود ولی ببینید گرایش به اسلام تو اروپاچقدره... وبرعکس، بااینهمه سرمایه گذاریهای دشمن، هنوز هم نتونسته به اهدافش درایران وخاورمیانه برسه... حالاخودت مقایسه کن! کدوم فرهنگ داره براون یکی غلبه کنه؟ فرهنگ مادی گرایی وپوچ غربی، یافرهنگ اسلامی که سعادت دنیاوآخرت انسان روتضمین میکنه؟ ............ مرگ بر انگلیس وبنگاه دروغ پراکنیش(بی بی سی)
  • reza ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    che rabti dasht
  • ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    که چي؟
  • ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    آقای علی حالا که خودتو به اون راه می زنی واضح می گم! منظورم این بود که مراقب باشم روحانی گورباچف نشود! با اون وعده های انتخاباتی قومی قبیله ای..
  • ۱۹:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    ضمنا آقای علی! خودتی! بله! مرگ بر روباه پیر خبیث ، انگلیس خواهان تجزیه ی ایران و مزدوران و جاده صاف کن های داخلیش
  • حجت ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    yesssss
  • حسين ۲۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    بايد قبول كنيم از لحاظ تكنيكهاى رسانه اى ضعف شديد داريم و سعى ميكنيم ارزشها و ضد ارزشها را با تكنيكهاى رسانه اى ٤٠ سال پيش جا بندازيم كه امروزه تاثيرگذارى اونهابسيار ضعيف هست. يك عده مثلاكارسناس جمع كرديم در رسانه ها بخصوص رسانه ملى و دل خوش كرديم به مداركشون و دكترى هايى كه دارند كه تاثير اون از نقش روى كاغذ فراتر نرفته و كار تاثيرگذارى نكردن،كار رسانه اى متخص ارتباطات خبره و روانشناس اجتماعى قوى ميخواد كه در ايران هستند ولى مهجور ماندند. اينكه رسانه هاى انگليسى انقدر مانور ميدن صرفا از قدرتشون نيست بلكه از ضعف ما هست كه ميان اين ضعف را با كارايى خودشون و به نغع تفكر و منافعشون پر ميكنن،هنوزم كه هنوزه بااينكه وضعيت را ميبينيم شيوه قبل را ادامه ميديم و...
  • ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    ثار شراب 1 - كوتاه شدن عمر . 2- عوارض منفى در كودكان. مخصوصاً اگر آميزشى درحال مستى صورت گيرد. 3- گسترش فساد اخلاقى و بالا رفتن آمار جنايات از قبيل: سرقت،ضرب و جرح،جرائم جنسى وافزايش خطرات وحوادث رانندگى. 4- از يكى از دانشمندان نقل شده است كه اگر دولت‏ها نيمى از شراب فروشى‏ها راببندند،ما نيمى از بيمارستان‏ها و تيمارستان‏ها را مى‏بنديم.(6)
  • مهدی ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    ویکیپدیا یه مجموعه از نظرات ادمای مختلف کره زمینه که البته سرشار از راست و دروغ,درست وغلط و... که هیچگونه ارزش علمی و تاریخی و سیاسی و فرهنگی و ... ندارد و البته محض اطلاعت هر کس که عشقش بکشه می تونه بره ومطالبش رو هر جور حال کرد عوض کنه! میگی نه, بر. امتحان کن!
  • ۲۲:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    آره
  • علی ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    شراب فوایدی دارد و ضررهایی .در مجموع ضررهای آن بیشتر از فواید آنست .وقتی بصورت ناقص معارف مطرح شود نتیجه اش جذابیت طرح اینگونه محرمات میشود .
  • احمق ۲۳:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    حالا چیکار کنیم جایزه بدیم حسین اقا به هری پاتر
  • خروس ۲۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    چه ربطی داشت
  • ۲۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    متاسفانه مسؤلان ما فقط می گویند تقصیر از بی بی سی است.تقصیر از ما است که به۰اسم اسلام عزیز با پارتی بازی و ارتباط و... و تفسیر به رای خود در ادارات و نهادها حتی درب نانوایی ها مردم را از اسلام دور می کنیم/اگر کسی دزدی را ساعت ۲ شب در منزلش دستگیر نماید تا ثابت نماید دزد بوده باید هفت خوان رستم را بگذراند/مواد مخدر درکشور موج می زند/در دادگاه/شهر داری /کلانتری به کسی که پارتی ندارد ظلم می شود /این موارد از هزاریان بی بی سی بدترند /
  • محمد ۲۳:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    البته توجه کنید که ما نه به خاطر مضر بودن شراب، بلکه به خاطر حکم الهی است که آن را حرام می‌دانیم. فرق ما با سکولارها همین است که به جای منافع دنیوی، به رضای الهی فکر می‌کنیم. نکتهٔ جالب این است که خود قرآن کریم در آیهٔ تحریم شراب و قمار (۲۱۹ بقره) به این تمایز اشاره می‌کند: «يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ‌ وَالْمَيْسِرِ‌ ۖ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ‌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَكْبَرُ‌ مِن نَّفْعِهِمَا» که یعنی «درباره‌ی باده و قمار از تو سؤال می‌کنند. بگو: در آنها گناه بزرگی است و منافعی هم برای مردم دربر دارند، ولی گناه آنها بیش از نفع آنها است.» جالب است که این آیهٔ شریفه نمی‌گوید قمار و شراب ضرر دنیوی دارند، بلکه حتی می‌گوید که برای مردم منفعت دارند! ولی در نهایت آنچه مهم است، «گناه» آن‌هاست نه «ضرر دنیوی» آن‌ها برای انسان‌ها. این خیلی نکتهٔ ظریفی است که خیلی‌ها به آن توجه نمی‌کنند و اسلام را اشتباه می‌فهمند؛ «اسلام» یعنی تسلیم خدا بودن نه تسلیم منافع دنیوی بودن. اگر قرار بود ما فقط به سود و زیان چیزها برای سلامتی و اجتماع و ... نگاه کنیم پس فرقمان با سکولارها چه بود؟
  • مصطفی ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    در قدیم انگلیس با حمله با کشتیهایش و نیروی نظامی به کشور های مختلف در فکر از بین بردن قومهای مختلف بشری بود مثل قاره امریکا و افریقای جنوبی و استرالیا و کانادا البته در این کشور های نام برده اهدافش را پیش برده. ولی در چین و ژاپن و ایران ناموفق بوده بویژه در فلسطین که تا کنون گریبان گیرشان می باشد با توجه به اینکه با وارد کردن مواد مخدر به ویژه تریاک و جلوه دادن این مواد افیونی که دارو میباشد و برای تن درستی مفید تا شاید بتواند به مردم حاکم شود که نتوانست که در ایران با حیله دیگری جلو امد که هرکسی تریاک بکشد سخته ان را به دو برابر می خریم . و این کار بازتابش این متادان فعلی می باشد. شرش به خودش برگرداند.
  • خودم ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    0 0
    البته این سلاح شیطان (شراب) دیگه قدیمی شده... شیاطین امروز از سلاح های جدید و پیشرفته تری استفاده میکنند سلاحهایی که به هیچکس رحم نمیکنند : رسانه ها!
  • وحید برزگر ۰۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    مرگ بر انگلیس
  • ۰۰:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    علی آقا یا شما خوابی,یا خودتو به خواب زدی....با چشم باز به جامعه (مثلا دانشگاه ها..!!) نگاه کن,نه چیزی که تو تلویزیون نشون می دن....بعد می فهمی فرهنگ شما رو غرب تاثیر گذاشته,یا فرهنگ غرب رو شما...
  • ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    خدا هم در قرآن گفته : منافعی هم دارد ولی زیانش بیشتر است .
  • ۰۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    ای ناقلا حتما بی بی سی رو خونه همسایتون می بینی ما که ماهواره نداریم تو از کجا می دونی چی تبلیغ می کنه
  • حسین ص ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    در مورد همجنس بازی هم دارن یه همچین برنامه ای پیاده میکنن.
  • ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    مرسی عزیز ناشناس...حرف دلمونو زدی....
  • ندا ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    این همه نوشیدنی مفید هست چرا باید دنبال شراب فقط باشن؟ اینقدر بخورن تا بمیرن....
  • عماد ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۹
    0 0
    تردید ندارم استراتژی غربیها نسبت به ایران بزرگ با نقشه صلیبیها برای فتح اندلس پس از هفتصد سال تفاوتی نداره. ترویج 1- سکس و زنبارگی 2- شراب خواری
  • ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    0 0
    هرمیون؟
  • محمد ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۵
    0 0
    منفعتی که قرآن به اون اشاره داره ,سود مادی(اقتصادی) هست که در اثر خرید و فروش نصیب تجار و عده ای می شده . درباره مضرات شراب هم می تونید روایات اهل بیت(ع) و تحقیقات دانشمندان رو نگاهی بیندازید.
  • داوود ۱۱:۰۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۷
    0 0
    خیلی عالی بود این مطالب رو بیشتر کنید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس