به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، جدیدترین نسخه جریان حاشیهساز برای
سینما، خبر پیگیری حجاب بازیگران سینما در خارج از کشور از طریق اینترپل
است که روز گذشته(سه شنبه) از زبان معاون اجتماعی ناجا اعلام شد.
ماجرای این حاشیه سازی از انتشار عکسهای منتسب به یکی از بازیگران سینما در فضای مجازی آغاز شد، اتفاقی به سرعت از سوی این بازیگر تکذیب شد.
اظهارات این مقام انتظامی با واکنش گسترده سینماگران و فعالان عرصه هنر هفتم روبرو شد، که در پی میآید:
تلاش پلیس برای برخورد با بازیگران سینما تمسخرآمیز است
عضو شورای عالی سینما گفت: اظهارنظر معاون اجتماعی نیروی انتظامی درباره پیگیری بدحجابی بازیگران سینما از طریق اینترپل، تمسخر غربی ها را بدنبال دارد.
احمد نجفی افزود: بازیگران مانند اقشار دیگر جامعه، زندگی اجتماعی و خصوصی دارند و آنها همواره از زندگی خصوصی خود مراقبت می کنند.
وی ادامه داد: نباید زندگی خصوصی بازیگران دستمایه برخی اظهارنظرها و بازی ها شود زیرا اثرات این اتفاق، برای فضای فرهنگی کشور مناسب نخواهد بود.
بازیگر مجموعه تلویزیونی ˈکارگاه علویˈ افزود: وقتی یک مقام مسوول همچون معاون اجتماعی ناجا درباره سینما و بدحجابی سخنوری می کند، مردم دیگر به این هنر اعتماد نمی کنند و مسوولان بجای تعجیل در برخی اظهار نظرها، باید جلوی برخی سندسازی های دروغین در اینترنت را بگیرند.
نجفی ادامه داد: عده ای تلاش می کنند همواره فضا را برای سینما آلوده کرده و عده ای نیز بی تحقیق درباره فضای سینما اظهارنظرهای عجیب و غریب می کنند که این جای تاسف است.
عضو شورای عالی سینما تاکید کرد که معاون اجتماعی ناجا لطف کرده به جای تهدید، تهمت هایی که به اهالی سینما نسبت داده می شود را پیگیری و به نوعی اعاده حیثیت از آنها کنند.
بازیگر فیلم سینمایی ˈطوفان شنˈ گفت: مفهوم پیگیری بدحجابی از طریق اینترپل را نمی فهمم و تلاش برای اینکه بازیگران که در خارج از کشور ممکن است بدحجاب باشند و ممنوع الخروج شوند، تمسخر آمیز است.
نجفی ادامه داد: بسیاری از مردم ممکن است پس از خروج از فرودگاه داخلی، حجاب خود را رعایت نکنند و جالب است که معاون اجتماعی نیروی انتظامی فقط به اهالی سینما حساس است.
وی توضیح داد: نیروی انتظامی از بازیگران باید حمایت کند نه اینکه با برخی اظهارنظرهای کارشناسی نشده، اهالی سینما را مورد هجمه قرار دهد.
بازیگر مجموعه تلویزیونی ˈولایت عشقˈ افزود: خیلی بد است که هنرمندان کشور از سوی یک مقام مسوول در نیروی انتظامی زیر سووال بروند. اینترپل ارتباطی با حجاب ندارد و از این اظهارنظر تعجب می کنم.
نجفی گفت: اینترپل یک سازمان ضد جرم است و نیروی انتظامی بهتر است برای دستگیری مجرمان فراری بین المللی تلاش کند و به بازیگران تهمت نزند.
وی ادامه داد: این نوع اظهارنظر ها برای نظام هزینه دارد و معتقدم مسوولان باید با دقت بیشتری سخن بگویند.
بازیگر فیلم ˈتاواریشˈ تاکید کرد که به اظهارات معاون اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی به شدت اعتراض دارم زیرا غرب و مغرضان بیرونی به چنین اظهارات و برخوردهایی با تمسخر لبخند می زنند.
اظهارنظرهای نسجیده درباره حجاب سینماگران برای کشور هزینه دارد
کارگردان فیلم سینمایی ˈزن ها شگفت انگیزندˈ نیز گفت: برخی اظهارنظرهای نسجیده درباره پیگیری حجاب بازیگران سینما از طریق اینترپل در سطح جهانی برای کشور هزینه دارد.
ˈمهرداد فریدˈ افزود: اینترپل با دیدن چنین اظهارنظرهایی از سوی یک مقام مسوول در نیروی انتظامی، بطور قطع آنها را به باد تمسخر می گیرد.
وی یادآور شد: بدحجابی از منظر اینترپل اتهام نیست که بخواهد آن را پیگیری کند و چنین اظهارنظرهایی برای کشور هزینه دارد.
کارگردان فیلم سینمایی ˈبیتابی بیتاˈ، پیگیری حجاب سینماگران از طریق اینترپل را خنده دار توصیف کرد و افزود: البته این اظهارنظرهای هزینه زا فقط درباره بدحجابی بازیگران نیست و متاسفانه حوزه های دیگر را نیز شامل می شود.
فرید ادامه داد: پیگیری وضعیت حجاب سینماگران از طریق اینترپل از لحاظ حقوقی امکانپذیر نیست، زیرا مساله حجاب موضوعی منطقه ای و مذهبی است و بی حجابی در دنیا اساسا جرم نیست.
این کارگردان سینما گفت: بطور دقیق نمی دانم معاون اجتماعی نیروی انتظامی بر اساس کدام قانون این اظهارنظر را کرده است.
فرید تاکید کرد: معاون اجتماعی نیروی انتظامی می تواند در داخل این موضوع را پیگیری کند اما باید پذیرفت نیروی انتظامی در این زمینه موفق نبوده زیرا ماهیت این مساله فرهنگی است و برخورد سلبی با مسایل فرهنگی در نهایت نتیجه ای دربر ندارد.
پلیس بجای پیگرد سینماگران برای دستگیری مجرمان تلاش کند
تهیه کننده فیلم سینمایی ˈصداهاˈ گفت: نیروی انتظامی بجای پیگرد حجاب هنرمندان و سینماگران از طریق اینترپل، برای دستگیری مجرمان اقتصادی فراری تلاش کند.
ˈمنیژه حکمتˈ افزود: شان هنرمندان و بازیگران بالاتر از ان است که برخی از هر فرصتی برای ضربه زدن به این قشر از جامعه استفاده می کنند.
وی یادآور شد: هر هنرمند و سینماگر به درستی به کاری که انجام می دهد احاطه داشته و از شرایط اجتماعی و فرهنگی کشور مطلع است.
تهیه کننده فیلم سینمایی ˈورود آقایان ممنوعˈ تاکید کرد: تهدید امنیتی برای هنرمند به هیچ عنوان صورت خوشی ندارد و متاسفم از سخنان معاون اجتماعی نیروی انتظامی که اعلام کرده بدحجابی سینماگران از طریق اینترپل پیگیری می شود.
حکمت ادامه داد: نیروی انتظامی و دیگر مسوولانی که دائما هنرمندان را تهدید می کنند، در سال های اخیر برای تشویق سینمای ایران که پرچم کشور را در دنیا برافراشته کرده چه اقدامی انجام داده اند؟
وی توضیح داد: بابت هنرمندان سالمند که سالیان طولانی برای این فرهنگ زحمت کشیدند چه کرده اید که دائما سینماگران را برای کارهایی که نکرده اند تهدید می کنید؟
تهیه کننده فیلم ˈسه زنˈ با یادآوری اینکه بسیاری از افرادی که در زمینه سینما اظهارنظر می کنند از این هنر و هنرمندان فعال در این عرصه چیزی نمی دانند، افزود: اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و تهدید آمیز در برابر سینما از حوزه هنری آغاز شد و سال گذشته این نهاد بلایی خانمان سوز را بر سر سینمای مستقل و اهالی سینما آورد.
وی تاکید کرد: هرکسی امروز به خود اجازه می دهد درباره سینما اظهار نظر کند درصورتیکه در تمام دنیا سینماگر جایگاه و تعریف ویژه ای دارد.
حکمت افزود: هنرمندان کشور درصد کوچکی هستند که برای غنی کردن فرهنگ ایرانی تلاش کرده اند و بخش هایی همچون نیروی انتظامی دائما آنان را تهدید می کنند، آن هم بابت کارهایی که نکرده اند و بابت همه کارهای کرده نیز تشویق نمی شوند.
پلیس به جای تهدید از حریم خصوصی سینماگران صیانت کند
بازیگر فیلم سینمایی ˈاخراجی هاˈ نیز گفت: نیروی انتظامی به جای برخورد با بازیگران سینما حفظ حریم خصوصی آنها را در دستور کار قرار دهد.
ˈنگار فروزندهˈ ادامه داد: هر فردی در اجتماع خارج از حرفه و موقعیت حریم خصوصی و شخصی برای خود دارد که هرگز دوست ندارد مورد تهدید قرار گیرد.
وی با بیان اینکه متاسفانه این موضوع در حرفه بازیگران سینما و تلویزیون به هیچوجه رعایت نمی شود، افزود: نباید فراموش کرد که به هر حال بسیاری از این بازیگران در ایران جایگاه هنری و طرفداران خاص خود را داشته و این درست نیست که مثل مجرمان از پیگیری آنها سخن گفته شود.
بازیگر فیلم ˈکافه ستارهˈ با بیان اینکه اظهارنظر در خصوص پیگیری حجاب بازیگران در خارج از کشور از طریق پلیس بین الملل بسیار عجیب است، تاکید کرد: اگر نوع پوشش یکی از بازیگران در خارج از مرزهای ایران متفاوت بوده، این کار نقض قوانین هیچ کشوری نبوده و اگر هم چنین باشد کشور متبوع خود پیگیر این موضوع می شود.
فروزنده توضیح داد: همانطور که وقتی یک فرد خارجی وارد خاک ایران می شود باید به قوانین این کشور مثل پوشش احترام بگذارد، تا وقتی که بازیگری در ایران است این مقررات را رعایت می کند، اما در خارج از مرزها افراد زندگی شخصی خود را داشته و نمی توان آنها را بابت این موضوع محکوم کرد. رعایت شئونات بر همگان مفروض است.
این بازیگر سینما به اظهارات ˈفرج الله سلحشورˈ درباره انتشار تصاویر بازیگر زن سینما و تلویزیون در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: طبق معمول بعد از هر اتقاقی این کارگردان اظهار نظر می کند و بسیار راحت افراد دیگر را محکوم و در مورد آنها قضاوت می کند. قصد ندارم با وی وارد بحث شوم زیرا معتقدم سلحشور همیشه درباره موضوعاتی که تخصص ندارد، حرف می زند.
فروزنده یادآورشد که علاوه براین در موارد بسیاری شاهد انتشار تصاویر شخصی بازیگران در فضای عمومی و اینترنت هستیم که به نظر می رسد نیروی انتظامی باید تمام همت خود را برای برخورد با عوامل این کار به کار بندد.
وی ادامه داد: همه باید یاد بگیریم که در زندگی دیگران دخالت نکنیم و از نظر دادن در حیطه های غیرتخصصی خودداری کنیم.
مساله حجاب سینماگران مهمتر از مقابله با معضلات اجتماعی برای پلیس شده است
رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان فیلم گفت: مساله حجاب برخی سینماگران در خارج از کشور، ظاهرا برای نیروی انتظامی از مقابله با برخی معضلات مهم اجتماعی همچون اعتیاد و قاچاق موادمخدر مهمتر شده است.
ˈسیدضیاء هاشمیˈ افزود: پرسش اصلی این است، آیا مشکل روزمره مردم برطرف شده که معاون اجتماعی نیروی انتظامی بدنبال پیگرد هنرمندان کشور از طریق اینترپل است.
وی گفت: نیروی انتظامی ظاهرا هیچ کار دیگری در دستور کار ندارد و در موقعیت حساس نزدیک به انتخابات در تلاش برای تهدید اهالی سینما و هنرمندان است.
هاشمی ادامه داد: در شرایطی که باید هنرمندان بیش از پیش قدر ببینند، متاسفانه آنها تهدید می شوند که این موضوع مورد تایید هیچ عقل سلیمی نیست.
این تهیه کننده سینما افزود: معتقدم اظهارنظر اخیر معاون اجتماعی نیروی انتظامی یک پیام خاص دارد و تصور می کنم دست اندرکاران نیروی انتظامی با این تهدید، بدنبال هشدار به سینماگران برای دوری از فضای انتخابات هستند.
رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان فیلم گفت: اظهارات تمسخرآمیزی همچون پیگرد بازیگران از طریق اینترپل اثرات منفی دارد و این تهدیدها موجب ناامنی و یاس در میان مردم می شود.
پلیس در کنار هنرمندان است
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه پلیس همواره در کنار هنرمندان است گفت: همراهی هنرمندان موجب تسریع ماموریتهای پیشگیرانه پلیس میشود.
سردار سعید منتظرالمهدی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که برخی هنرمندان بدون مجوز وزارت ارشاد در جشنوارههای بین المللی شرکت میکنند گفت: چه هنرمندان و سایر افراد اگر اعمال آنها در خارج مورد هتک حیثیت ملی شود بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون، گذرنامه آنها تحت پیگیرد قرار میگیرد.
وی در مورد نقش پلیس اینترپل نیز گفت: پلیس اینترپل تنها در موارد جنایی بر اساس درخواست کشور دخالت میکند.
منتظرالمهدی در مورد اینکه نشست سینماگران با رئیس پلیس کشور چه زمانی برگزار میشود، با اعلام اینکه این نشست در اردیبهشت ماه برگزار میشود افزود: سینماگران مطرح کشور در این نشست حاضر میشوند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی در مورد رابطه پلیس و هنرمندان با اشاره به اینکه سینماگران، فرهیختگان متعهد و پایبند به اصول انقلاب اسلامی هستند که همراهی و همنوایی آنها با پلیس موجب تسریع در انجام ماموریتهای پلیس و اقدامات پیشگیرانه می شود گفت: نیروی انتظامی بدنبال نقاط مشترک بین خود و سینماگران است و همواره در کنار هنرمندان است.
ماجرای این حاشیه سازی از انتشار عکسهای منتسب به یکی از بازیگران سینما در فضای مجازی آغاز شد، اتفاقی به سرعت از سوی این بازیگر تکذیب شد.
اظهارات این مقام انتظامی با واکنش گسترده سینماگران و فعالان عرصه هنر هفتم روبرو شد، که در پی میآید:
تلاش پلیس برای برخورد با بازیگران سینما تمسخرآمیز است
عضو شورای عالی سینما گفت: اظهارنظر معاون اجتماعی نیروی انتظامی درباره پیگیری بدحجابی بازیگران سینما از طریق اینترپل، تمسخر غربی ها را بدنبال دارد.
احمد نجفی افزود: بازیگران مانند اقشار دیگر جامعه، زندگی اجتماعی و خصوصی دارند و آنها همواره از زندگی خصوصی خود مراقبت می کنند.
وی ادامه داد: نباید زندگی خصوصی بازیگران دستمایه برخی اظهارنظرها و بازی ها شود زیرا اثرات این اتفاق، برای فضای فرهنگی کشور مناسب نخواهد بود.
بازیگر مجموعه تلویزیونی ˈکارگاه علویˈ افزود: وقتی یک مقام مسوول همچون معاون اجتماعی ناجا درباره سینما و بدحجابی سخنوری می کند، مردم دیگر به این هنر اعتماد نمی کنند و مسوولان بجای تعجیل در برخی اظهار نظرها، باید جلوی برخی سندسازی های دروغین در اینترنت را بگیرند.
نجفی ادامه داد: عده ای تلاش می کنند همواره فضا را برای سینما آلوده کرده و عده ای نیز بی تحقیق درباره فضای سینما اظهارنظرهای عجیب و غریب می کنند که این جای تاسف است.
عضو شورای عالی سینما تاکید کرد که معاون اجتماعی ناجا لطف کرده به جای تهدید، تهمت هایی که به اهالی سینما نسبت داده می شود را پیگیری و به نوعی اعاده حیثیت از آنها کنند.
بازیگر فیلم سینمایی ˈطوفان شنˈ گفت: مفهوم پیگیری بدحجابی از طریق اینترپل را نمی فهمم و تلاش برای اینکه بازیگران که در خارج از کشور ممکن است بدحجاب باشند و ممنوع الخروج شوند، تمسخر آمیز است.
نجفی ادامه داد: بسیاری از مردم ممکن است پس از خروج از فرودگاه داخلی، حجاب خود را رعایت نکنند و جالب است که معاون اجتماعی نیروی انتظامی فقط به اهالی سینما حساس است.
وی توضیح داد: نیروی انتظامی از بازیگران باید حمایت کند نه اینکه با برخی اظهارنظرهای کارشناسی نشده، اهالی سینما را مورد هجمه قرار دهد.
بازیگر مجموعه تلویزیونی ˈولایت عشقˈ افزود: خیلی بد است که هنرمندان کشور از سوی یک مقام مسوول در نیروی انتظامی زیر سووال بروند. اینترپل ارتباطی با حجاب ندارد و از این اظهارنظر تعجب می کنم.
نجفی گفت: اینترپل یک سازمان ضد جرم است و نیروی انتظامی بهتر است برای دستگیری مجرمان فراری بین المللی تلاش کند و به بازیگران تهمت نزند.
وی ادامه داد: این نوع اظهارنظر ها برای نظام هزینه دارد و معتقدم مسوولان باید با دقت بیشتری سخن بگویند.
بازیگر فیلم ˈتاواریشˈ تاکید کرد که به اظهارات معاون اجتماعی فرمانده نیروی انتظامی به شدت اعتراض دارم زیرا غرب و مغرضان بیرونی به چنین اظهارات و برخوردهایی با تمسخر لبخند می زنند.
اظهارنظرهای نسجیده درباره حجاب سینماگران برای کشور هزینه دارد
کارگردان فیلم سینمایی ˈزن ها شگفت انگیزندˈ نیز گفت: برخی اظهارنظرهای نسجیده درباره پیگیری حجاب بازیگران سینما از طریق اینترپل در سطح جهانی برای کشور هزینه دارد.
ˈمهرداد فریدˈ افزود: اینترپل با دیدن چنین اظهارنظرهایی از سوی یک مقام مسوول در نیروی انتظامی، بطور قطع آنها را به باد تمسخر می گیرد.
وی یادآور شد: بدحجابی از منظر اینترپل اتهام نیست که بخواهد آن را پیگیری کند و چنین اظهارنظرهایی برای کشور هزینه دارد.
کارگردان فیلم سینمایی ˈبیتابی بیتاˈ، پیگیری حجاب سینماگران از طریق اینترپل را خنده دار توصیف کرد و افزود: البته این اظهارنظرهای هزینه زا فقط درباره بدحجابی بازیگران نیست و متاسفانه حوزه های دیگر را نیز شامل می شود.
فرید ادامه داد: پیگیری وضعیت حجاب سینماگران از طریق اینترپل از لحاظ حقوقی امکانپذیر نیست، زیرا مساله حجاب موضوعی منطقه ای و مذهبی است و بی حجابی در دنیا اساسا جرم نیست.
این کارگردان سینما گفت: بطور دقیق نمی دانم معاون اجتماعی نیروی انتظامی بر اساس کدام قانون این اظهارنظر را کرده است.
فرید تاکید کرد: معاون اجتماعی نیروی انتظامی می تواند در داخل این موضوع را پیگیری کند اما باید پذیرفت نیروی انتظامی در این زمینه موفق نبوده زیرا ماهیت این مساله فرهنگی است و برخورد سلبی با مسایل فرهنگی در نهایت نتیجه ای دربر ندارد.
پلیس بجای پیگرد سینماگران برای دستگیری مجرمان تلاش کند
تهیه کننده فیلم سینمایی ˈصداهاˈ گفت: نیروی انتظامی بجای پیگرد حجاب هنرمندان و سینماگران از طریق اینترپل، برای دستگیری مجرمان اقتصادی فراری تلاش کند.
ˈمنیژه حکمتˈ افزود: شان هنرمندان و بازیگران بالاتر از ان است که برخی از هر فرصتی برای ضربه زدن به این قشر از جامعه استفاده می کنند.
وی یادآور شد: هر هنرمند و سینماگر به درستی به کاری که انجام می دهد احاطه داشته و از شرایط اجتماعی و فرهنگی کشور مطلع است.
تهیه کننده فیلم سینمایی ˈورود آقایان ممنوعˈ تاکید کرد: تهدید امنیتی برای هنرمند به هیچ عنوان صورت خوشی ندارد و متاسفم از سخنان معاون اجتماعی نیروی انتظامی که اعلام کرده بدحجابی سینماگران از طریق اینترپل پیگیری می شود.
حکمت ادامه داد: نیروی انتظامی و دیگر مسوولانی که دائما هنرمندان را تهدید می کنند، در سال های اخیر برای تشویق سینمای ایران که پرچم کشور را در دنیا برافراشته کرده چه اقدامی انجام داده اند؟
وی توضیح داد: بابت هنرمندان سالمند که سالیان طولانی برای این فرهنگ زحمت کشیدند چه کرده اید که دائما سینماگران را برای کارهایی که نکرده اند تهدید می کنید؟
تهیه کننده فیلم ˈسه زنˈ با یادآوری اینکه بسیاری از افرادی که در زمینه سینما اظهارنظر می کنند از این هنر و هنرمندان فعال در این عرصه چیزی نمی دانند، افزود: اظهارنظرهای غیر کارشناسانه و تهدید آمیز در برابر سینما از حوزه هنری آغاز شد و سال گذشته این نهاد بلایی خانمان سوز را بر سر سینمای مستقل و اهالی سینما آورد.
وی تاکید کرد: هرکسی امروز به خود اجازه می دهد درباره سینما اظهار نظر کند درصورتیکه در تمام دنیا سینماگر جایگاه و تعریف ویژه ای دارد.
حکمت افزود: هنرمندان کشور درصد کوچکی هستند که برای غنی کردن فرهنگ ایرانی تلاش کرده اند و بخش هایی همچون نیروی انتظامی دائما آنان را تهدید می کنند، آن هم بابت کارهایی که نکرده اند و بابت همه کارهای کرده نیز تشویق نمی شوند.
پلیس به جای تهدید از حریم خصوصی سینماگران صیانت کند
بازیگر فیلم سینمایی ˈاخراجی هاˈ نیز گفت: نیروی انتظامی به جای برخورد با بازیگران سینما حفظ حریم خصوصی آنها را در دستور کار قرار دهد.
ˈنگار فروزندهˈ ادامه داد: هر فردی در اجتماع خارج از حرفه و موقعیت حریم خصوصی و شخصی برای خود دارد که هرگز دوست ندارد مورد تهدید قرار گیرد.
وی با بیان اینکه متاسفانه این موضوع در حرفه بازیگران سینما و تلویزیون به هیچوجه رعایت نمی شود، افزود: نباید فراموش کرد که به هر حال بسیاری از این بازیگران در ایران جایگاه هنری و طرفداران خاص خود را داشته و این درست نیست که مثل مجرمان از پیگیری آنها سخن گفته شود.
بازیگر فیلم ˈکافه ستارهˈ با بیان اینکه اظهارنظر در خصوص پیگیری حجاب بازیگران در خارج از کشور از طریق پلیس بین الملل بسیار عجیب است، تاکید کرد: اگر نوع پوشش یکی از بازیگران در خارج از مرزهای ایران متفاوت بوده، این کار نقض قوانین هیچ کشوری نبوده و اگر هم چنین باشد کشور متبوع خود پیگیر این موضوع می شود.
فروزنده توضیح داد: همانطور که وقتی یک فرد خارجی وارد خاک ایران می شود باید به قوانین این کشور مثل پوشش احترام بگذارد، تا وقتی که بازیگری در ایران است این مقررات را رعایت می کند، اما در خارج از مرزها افراد زندگی شخصی خود را داشته و نمی توان آنها را بابت این موضوع محکوم کرد. رعایت شئونات بر همگان مفروض است.
این بازیگر سینما به اظهارات ˈفرج الله سلحشورˈ درباره انتشار تصاویر بازیگر زن سینما و تلویزیون در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: طبق معمول بعد از هر اتقاقی این کارگردان اظهار نظر می کند و بسیار راحت افراد دیگر را محکوم و در مورد آنها قضاوت می کند. قصد ندارم با وی وارد بحث شوم زیرا معتقدم سلحشور همیشه درباره موضوعاتی که تخصص ندارد، حرف می زند.
فروزنده یادآورشد که علاوه براین در موارد بسیاری شاهد انتشار تصاویر شخصی بازیگران در فضای عمومی و اینترنت هستیم که به نظر می رسد نیروی انتظامی باید تمام همت خود را برای برخورد با عوامل این کار به کار بندد.
وی ادامه داد: همه باید یاد بگیریم که در زندگی دیگران دخالت نکنیم و از نظر دادن در حیطه های غیرتخصصی خودداری کنیم.
مساله حجاب سینماگران مهمتر از مقابله با معضلات اجتماعی برای پلیس شده است
رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان فیلم گفت: مساله حجاب برخی سینماگران در خارج از کشور، ظاهرا برای نیروی انتظامی از مقابله با برخی معضلات مهم اجتماعی همچون اعتیاد و قاچاق موادمخدر مهمتر شده است.
ˈسیدضیاء هاشمیˈ افزود: پرسش اصلی این است، آیا مشکل روزمره مردم برطرف شده که معاون اجتماعی نیروی انتظامی بدنبال پیگرد هنرمندان کشور از طریق اینترپل است.
وی گفت: نیروی انتظامی ظاهرا هیچ کار دیگری در دستور کار ندارد و در موقعیت حساس نزدیک به انتخابات در تلاش برای تهدید اهالی سینما و هنرمندان است.
هاشمی ادامه داد: در شرایطی که باید هنرمندان بیش از پیش قدر ببینند، متاسفانه آنها تهدید می شوند که این موضوع مورد تایید هیچ عقل سلیمی نیست.
این تهیه کننده سینما افزود: معتقدم اظهارنظر اخیر معاون اجتماعی نیروی انتظامی یک پیام خاص دارد و تصور می کنم دست اندرکاران نیروی انتظامی با این تهدید، بدنبال هشدار به سینماگران برای دوری از فضای انتخابات هستند.
رییس جامعه صنفی تهیه کنندگان فیلم گفت: اظهارات تمسخرآمیزی همچون پیگرد بازیگران از طریق اینترپل اثرات منفی دارد و این تهدیدها موجب ناامنی و یاس در میان مردم می شود.
پلیس در کنار هنرمندان است
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با بیان اینکه پلیس همواره در کنار هنرمندان است گفت: همراهی هنرمندان موجب تسریع ماموریتهای پیشگیرانه پلیس میشود.
سردار سعید منتظرالمهدی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که برخی هنرمندان بدون مجوز وزارت ارشاد در جشنوارههای بین المللی شرکت میکنند گفت: چه هنرمندان و سایر افراد اگر اعمال آنها در خارج مورد هتک حیثیت ملی شود بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۶ قانون، گذرنامه آنها تحت پیگیرد قرار میگیرد.
وی در مورد نقش پلیس اینترپل نیز گفت: پلیس اینترپل تنها در موارد جنایی بر اساس درخواست کشور دخالت میکند.
منتظرالمهدی در مورد اینکه نشست سینماگران با رئیس پلیس کشور چه زمانی برگزار میشود، با اعلام اینکه این نشست در اردیبهشت ماه برگزار میشود افزود: سینماگران مطرح کشور در این نشست حاضر میشوند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی در مورد رابطه پلیس و هنرمندان با اشاره به اینکه سینماگران، فرهیختگان متعهد و پایبند به اصول انقلاب اسلامی هستند که همراهی و همنوایی آنها با پلیس موجب تسریع در انجام ماموریتهای پلیس و اقدامات پیشگیرانه می شود گفت: نیروی انتظامی بدنبال نقاط مشترک بین خود و سینماگران است و همواره در کنار هنرمندان است.