به گزارش مشرق به نقل از نامه، عصر روز گذشته نمایندگان مجلس در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال 92 کل کشور وزارت نفت را مکلف کردند نسبت به نوسازی و توسعه شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام و میعانات گازی اقدام و منابع مورد نیاز را از محل افزایش 5 درصد قیمت هر لیتر فرآوردههای نفتی تامین کند.
بر همین اساس با تصویب مجلس شورای اسلامی علاوه بر افزایش 38 درصدی قیمت فراوردههای نفتی در مرحله دوم هدفمندی یارانهها، باز هم نرخ سوخت مایع افزایش مییابد.
طبق تصویب نمایندگان مجلس قیمت هر لیتر فرآوردههای نفتی برای توسعه شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام و فراوردههای نفتی و تامین منابع مالی برای توسعه پالایشگاهها - علاوه بر افزایش 38درصدی نرخ سوخت در مرحله دوم هدفمندی یارانهها- 5 درصد افزایش خواهد داشت.
پیش از این نیز نمایندگان در جریان بررسی موضوع فاز دوم هدفمندی یارانه ها در لایحه بودجه سال 92 کل کشور افزایش 38 درصدی قیمت حامل های انرژی را تصویب کرده بودند که بر اساس آن مصوبه قیمت بنزین دولتی از 400 تومان به 550 و بنزین آزاد از 700 تومان به 950 تومان افزایش می یابد.
اما با مصوبه روز گذشته مجلس سناریو جدیدی درباره قیمت بنزین در سال جاری مطرح شده است و بر همین اساس در صورت اجرای مصوبات مجلس قیمت بنزین سهمیه ای 570 تومان و آزاد نیز 1000 تومان خواهد شد.
جعفر قادری سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 92 کل کشور در گفت و گو با نامه در تشریح مصوبات لایحه بودجه گفت: نمایندگان در جریان بررسی لایحه بودجه سال جاری کل کشور میزان درآمدهای هدفمندی یارانه ها را 50 هزار میلیارد تومان تصویب کردند که بر همین اساس دولت می تواند در سال جاری قیمت حامل های انرژی را 38 درصد افزایش دهد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین نمایندگان روز گذشته وزارت نفت را مکلف کردند نسبت به نوسازی و توسعه شبکه خطوط لوله انتقال نفت خام و میعانات گازی اقدام و منابع مورد نیاز را از محل افزایش 5 درصد قیمت هر لیتر فرآوردههای نفتی تامین کند.
وی با اشاره به مصوبه های مجلس درباره قیمت بنزین تاکید کرد: بر همین اساس قیمت بنزین در سال 92 حداکثر 43 درصد افزایش می یابد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره زمان اجرایی شدن مصوبه های مجلس تصریح کرد: نمایندگان در سال 91 بودجه 3 دوازدهم را برای 3 ماه نخست سال 92 تصویب کردند و قیمت بنزین در 3 ماه نخست سال جاری مشخص است.
قادری تاکید کرد: مصوبه های مجلس درباره افزایش قیمت حامل های انرژی از تیرماه می تواند اجرا شود و این موضوع به تصمیم دولت مبنی بر اجرای این مصوبه دارد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه افزود: دولت می تواند مصوبه افزایش 38 درصدی قیمت حامل های انرژی را اجرا نکند و این موضوع را به دولت آینده موکول کند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 92 می گوید مصوبه های مجلس درباره افزایش قیمت حامل های انرژی از تیرماه می تواند اجرا شود و این موضوع به تصمیم دولت مبنی بر اجرای این مصوبه دارد.