به گزارش مشرق، سعید جلیلی عصر امروز در جمع مردم کرمان در تالار خانه شهر اظهار داشت: یکی از بحثهای بسیار اساسی که همیشه بین پیامبران الهی و دشمنان وجود داشته، دعوا بر سر این بوده که چه کسی باید درباره هدایت جامعه و اینکه مناسبت یک جامعه چگونه باشد، صحبت کند.
وی ادامه داد: قرآن میفرماید که اگر از مخالفان بپرسید که چه کسی آسمانها و زمین را آفریده هیچ دعوایی وجود ندارند، پس دعوا سر چیست که انبیای الهی با تمام مخالفان و دشمنان خود درگیر بودند، موضوع اصلی این بوده که چه کسی باید برای مناسبات انسان، جامعه، سیاست، اقتصاد و حکومت رب باشد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: دعوای مخالفان انبیای الهی نیز این بود و ادعای ربوبیت داشتند؛ نه خالقیت، نخستین سئوال فرعون هم از حضرت موسی و هارون (ع) این بود که چه کسی شما را هدایت میکند و ادعا داشت که ربوبیت دارد.
جلیلی افزود: امروز نیز ما همان دعوا را داریم، بسیاری از کسانی که امروز در برابر شما ایستادهاند و حتی به کلیسا میروند و مناسک عبادی انجام میدهند، میخواهند برای مناسبات دنیا تعریف کنند و بگویند که چه و چگونه انجام دهیم.
وی بیان داشت: گفتمان انقلاب اسلامی این بود که چه کسی باید پروردگار، سیاست و هدایت جامعه را داشته باشد. ملت ما در خردادماه از 50 سال پیش به رهبری مرجعیت و امام عظیمالشأن این پرچم را بلند کرد، اما فقط پرچم نبود، بلکه استقامت کرد و پایداری ورزید و این مسیر را ادامه داد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز تمام دعوای دنیا با ما این است که ما میگوییم چگونه باشد و یک ملت در برابر آنها ایستاده و بر مواضع خود پای میفشارد و این باور را دارد که اگر این مسیر را ادامه دهد، هیچ خوف و نگرانی ندارد.
جلیلی عنوان کرد: این وعده الهی است که اگر دعوت خدا و پیامبر(ص) را جواب بدهید یک حیات جدید میگیرید، ما این باور را در 34 سال گذشته تجربه کردیم و دیدیم هر میزان دعوت الهی را اجابت کردیم، یک حیات جدید گرفتیم.
وی ابراز داشت: روز به روز وعدههای الهی محقق شد و نشان دادیم آنهایی که ادعا میکنند باید رب باشند، میتوان در برابر آنها ایستاد و پیشرفت کرد.
این کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ملت ما در برابر شاه ایستاد، در برابر صدام ایستاد و در همه عرصهها این ظرفیت به وجود آمده است.
جلیلی اذعان داشت: به صراحت بر قدرت ایران اذعان و اعتراف دارند، 6 قدرت برتر جهان در مناسبات مادی یک چیز میگوید و گفتمان انقلاب اسلامی یک چیز میگوید، اگر ایران ضعیف باشد، چرا 6 قدرت باید با هم جمع شوند.
وی افزود: این ظرفیتی است که امام راحل در این کشور ایجاد کرد و مقام معظم رهبری با صلابت آن را ادامه دارد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: اما چرا این موفقیت حاصل شد؟ به دلیل همراهی و پشتیبانی مردم و امروز آنها از این مسئله نگران هستند.
جلیلی تأکید کرد: امروز ما در یک موقعیت قدرتمند هستیم، اگر این قدرت نباشد که آنها این همه حرف نمیزنند و تمام ظرفیت خود را به کار نمیگیرند.
وی خاطرنشان کرد: حیله امروز آنها را باید شناخت، زمانی میگفتند فشار از بیرون تغییر از درون، میخواستند با فشار بیرون تغییر را در ایران به وجود آورند که ناکام ماندند، امروز باید دید چه شعاری دنبال میکنند و هوشمندانه با آن مقابله کرد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: امروز شعار آنها تهدید از بیرون و تردید از درون است، شبهه در اینکه چرا ایستادهایم و آیا موفق بودهایم یا نه، کاری که دشمن با حمله نظامی، هشت سال جنگ، تحریم اقتصادی و بعضی از فشارهای روانی و اقتصادی نتوانست دنبال کند و به تردیدهایی از درون به اهداف خود برسد، این یک هوشیاری دقیق میخواهد.
جلیلی اذعان داشت: باید بدانیم در چه نقطهای هستیم، آیا در پشت خیمههای دشمن نیستم که عدهای با تردید میخواهند ما را به عقب برگردانند، امروز در شکوفایی و آستانه ورود به مسیر بعد انقلاب اسلامی هستیم که تمدنسازی اسلام است.
وی گفت: بعد از بیداری اسلامی ظرفیتی ایجاد شده که بسیاری دنبال این هستند که الگوی جمهوری اسلامی را بگیرند، امروز جمهوری اسلامی ایران تنها خودش نیست، نشان میدهد اگر بگوییم خداوند ما را یاری میکند، نگرانی نباید داشته باشیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: آنها میدانند که تنها در جنگ هشت ساله شکست نخوردند، این الگو تکثیر شد و با آزادی خرمشهر، جنوب لبنان نیز آزاد و پیروزیهای جنگ 33 روزه و 22 روزه نیز حاصل شد.
جلیلی اظهار داشت: افسانه ابرقدرتی آنها شکست، این باور ما است، اگر موفقیت و پیشرفتی داشتیم در پرتو این گفتمان بوده است.
وی اذعان داشت: در بررسی و ارزیابیها میبینیم همان نقطهای که زاویه میگیریم و فاصله از گفتمان مییابیم از همان جا پیشرفتها متوقف میشود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: این تعبیر بلند رهبری که ما امروز در موقعیت خیبر هستیم یک ارزیابی دقیق کارشناسی است، تهدیدهای دشمن برای ترس از این موقعیت و ایجاد تردیدها نیز به این دلیل است.
جلیلی عنوان کرد: چگونه این کار انجام شد و چرا این موفقیت و پیروزی حاصل شد، برای اینکه مردمی مومن این گفتمان را باور داشتند و حاضر بودند جان خود را برای آن نثار کنند.
وی خاطرنشان کرد: اگر علت موفقیت و ضعف خود را ندانیم در آینده دچار خطا میشویم، باید دلیل ضعف و قوت خودمان را بدانیم تا ادامه مسیر بهتر و پیشرفت حاصل شود.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نقطه قوت ما ابن بود که اندیشه دینی و الگوی ولایت فقیه هنری داشت که توانست ظرفیتهای مردم ما را آزاد کند.
جلیلی ابراز داشت: یک جوان 20 ساله فرماندهی جنگ را داشت و موفقیتهای بزرگ را رقم میزد، آیا این ظرفیتها را امروز نمیتوان آزاد کرد، آیا فقط رسالت ما در دفاع مقدس بود و در صنعت، اقتصاد، کشاورزی و معدن این ظرفیت آزاد و دوباره به آن اعتماد شود و بر یک مبنای دینی که عدالت توزیع منابع در رأس آن است دوباره پیروزی حاصل نمیشود.
وی عنوان کرد: این رسالت بزرگ دولتی است که منتخب مردم واقع میشود، هرکسی که این اعتماد را جلب کرد، باید این رسالت را داشته باشد که بتواند دوباره ظرفیت آحاد جامعه و جوانان را در عرصههای برای آزادسازی فراهم کند.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: جوان ما نباید دنبال کار باشد، جوان ما باید کارآفرین باشد، ظرفیتهای بزرگی در کشور داریم، هم نیروی انسانی خوب و هم منابع مادی و طبیعی خوب داریم، هنر دولت این است که این دو را به هم نزدیک کند.
وی بیان داشت: دولت به مثابه یک ماشین است که ویژگیهایی در عرصههای مختلف دارد و نباید مانع آزاد شدن ظرفیتها شود، جوان، کارآفرین و کشاورز نباید نگران عبور از سد دستگاه دولتی و عبور از هفت خان باشد، بلکه باید امیدوار باشد که دستگاهها او را تقویت و ظرفیتهای وی را آزاد میکند.
جلیل ابراز داشت: وظیفه مهم دولت این است که ماشین بزرگی که باید مردم را سوار کند و به اهدافشان برساند، راه بیندازد و باید قوی شود.
وی افزود: آن چه رهبری مطالبه کردند که بعد از انتخابات و حماسه اقتصادی ایجاد شود، آزاد شدن تمام ظرفیتهای انسانی، مادی، سختافزاری و نرمافزاری کشور است و آن زمان قدرتی حاصل میشود که قدرتهای هستهای در برابر آن هیچ هستند.
جلیلی بیان داشت: برای تحقق این کار چند گام اساسی باید انجام شود، آنچه رهبری در این سالها مطرح کردند همه باید امروز برنامهای و انجام شود.
وی عنوان کرد: امروز همه نگران گرانی و بیکاری هستند، تورم وقتی ایجاد میشود که نقدینگی بیشتر از کالا باشد، راه حل اساسی برای تورم این است که تولید را به گونهای داشته باشیم که کالا بیشتر از پول باشد، اما آیا ظرفیتهای تولیدی خود را به خوبی به کار گرفتیم.
جلیلی تصریح کرد: در کرمان که مهد معادن است و ظرفیتهای الهی دارد، چگونه تولید را بها دهیم که به دنبال آن اشتغال داشته وبه تورم فائق آییم.
وی خاطرنشان کرد: اول اینکه وقتی میتوانید کالایی را در داخل تولید کنید از خارج وارد نکنید، آن هم به شکل رسمی و مشخص، آیا وقتی فقط کرمان میتواند این همه ظرفیت تولید کشاورزی داشته باشد ما سالی 11 میلیارد دلار محصولات کشاورزی و دامی وارد کنیم.
جلیلی افزود: از سویی کالاهای غیرضروری وارد میکنیم و این امکان را میدهیم کالای خود را در برابر کالای ما تبلیغ کند، طبیعی است که تولیدگر شما نمیتواند حضور یابد.
وی گفت: نه تنها نباید این کارها را بکنیم، بلکه دولت باید از ابتدا کمک کند که انتهای تولید مشخص باشد که محصول را میتوان در بازار ایران و خارج به فروش برساند.
جلیلی ابراز داشت: البته فروش مواد نباید تنها به شکل خامفروشی باشد، حداکثر استفاده از مزیت های نسبی کشور و ارزش افزوده به کار برده شود.
وی تصریح کرد: خود ما تا جای ممکن روی محصول کار انجام دهیم، مطمئنا به دنبال آن تولید افزایش یافته و اشتغال بالا رفته و تورم از بین میرود.
جلیلی بیان داشت: اینکه سال گذشته رهبر عنوان حمایت از تولید و سرمایه ایرانی را مطرح کردند باید به عنوان گام حماسی جدی در دستور کار قرار گیرد.
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: اینگونه نیست که دولتها نمیخواستند این کارها نشود، اما چرا انجام نشد، اول شرط اینکه در مناسبات اقتصادی باید شفافیت کاملا مشخص داشته باشید.
وی اظهار داشت: وجود بانکهای اطلاعاتی اقتصادی این شفافیت را فراهم میکند، باید بدانیم اطلاعات اقتصادی کشور چسیت و مناسبات بین آنها چگونه تعریف میشود.
جلیلی افزود: پرونده فساد مالی 3 هزار میلیارد تومانی تهدید امنیت ملی بود، چرا سیستم باید به کسی اجازه دهد که از یک شعبه این میزان سوءاستفاده شود.
وی تصریح کرد: این حماسههایی که ما میگوییم گامهای حماسی نیاز دارد، هنر بزرگ امام این بود که به مردم اعتماد کرد، ظرفیت ملت ما را مبتنی بر اندیشه اسلام ناب آزاد کرد و برای ما موفقیتهای بزرگی رقم زد.
جلیلی خاطرنشان کرد: این خطاها هیچ کدام حرف دین نیست، دین ما به فساد، انحراف، اختلاس، تبعیض و دروغ اجازه نداده است، هر اندازه از مبانی دینی فاصله گرفته شود این مفاسد بروز میکند.
وی عنوان کرد: هنر دولت این است که ساز و کار دستگاههای اداری به گونهای شکل گیرد که آنها به سراغ مردم بروند، وزارت صنایع به سراغ صنعتگر بیاید و همه بر این فکر باشند که چگونه میتوان این ظرفیتهای خوب را در کشور آزاد کرد.
جلیلی افزود: ان شاءالله بتوانیم بعد از این حماسه سیاسی منتخب مردم هر که بود، یک حماسه بزرگ اقتصادی ایجاد کند و این با اصلاح ساختار دولت ممکن است.
وی خاطرنشان کرد: اول از همه دولت باید چند گام اساسی را تعریف، عملیاتی و اجرا کند و به دنبال آن میتوانیم مانند گذشته موفقیتهای بسیاری را داشته باشیم.
جلیلی گفت: تهدید را نه تنها ما را دچار تردید نمیکند، بلکه تهدیدها را به فرصت تبدیل میکنیم
وی عنوان کرد: این نگاه اگر به خوبی شکل گیرد و در دستگاههای دولتی عملیاتی شود آن طور که شایسته تمدن اسلامی است وارد میشویم و جمهوری اسلامی بیش از پیش الگو برای جهان میشود.
جلیلی خاطرنشان کرد: اگر میگویند، جمهوری اسلامی ایران قدرت منطقهای است که با قدرتهای بزرگ هماوردی میکند با شکوفایی در عرصههای مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ... ظرفیتهای بزرگتری خواهیم داشت و آنگونه که شایسته انقلاب است، الگویی به جهان نشان میدهیم.
کد خبر 220370
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۰
- ۰ نظر
- چاپ
کاندیدای یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت: ان شاءالله بتوانیم بعد از این حماسه سیاسی منتخب مردم هر که بود، یک حماسه بزرگ اقتصادی ایجاد کند و این با اصلاح ساختار دولت ممکن است.