حرف آخر قالیباف به هاشمی؛در شهرداری میمانم
بر اساس گزارش کیهان، قالیباف با آسوده کردن خاطر محسن هاشمی به وی گفته که درشهرداری میماند.سایت آینده آنلاین که به خانواده هاشمی و اصلاحطلبان نزدیک است از ملاقات محسن هاشمی با قالیباف خبر داد و از قول منابع آگاه نوشت: این دیدار در ارتباط با موضوع انتخاب شهردار بوده و قالیباف طی آن به هاشمی گفته که قصد دارد در شهرداری بماند.آینده میافزاید: پیش از این حسن روحانی، رئيسجمهوری دولت یازدهم به قالیباف پیشنهاد کرده بود ریاست سازمان حفاظت محیط زیست را بپذیرد قالیباف اما این پیشنهاد روحانی را رد کرده و در پاسخ گفته «در شهرداری تهران میتوانیم در خدمت شما باشیم.»
بنا بر برخی گزارشهای دیگر شهردار تهران از رئيسجمهور خواسته سنت سابق در زمینه حضور شهردار تهران در جلسات کابینه را برای خدماترسانی بهتر به پایتخت احیا کند. گفته میشود با قطعی شدن تصمیم قالیباف برای ادامه خدمتگزاری در شهرداری تهران، تعداد آرای وی که 17 رای برآورد میشد افزایش پیدا کرده است.در همین حال محسن پیرهادی منتخب چهارمین انتخابات شورای شهر تهران اعلام کرد قالیباف رای حداکثری را در میان اعضای شورا دارد اما عدهای علاقمند به سیاسی بازی هستند.
وی به فارس گفت: از عوامل انتخاب قالیباف به عنوان شهردار تهران، این است که رای حداکثری و اتفاق آرای اعضای شورای شهر را دارد، تعدادی از اصلاحطلبان شورای شهر به دلیل کارآمدی قالیباف به وی رای میدهند و تنها گزینهای است که میتواند تعامل خوبی را برقرار کند.پیرهادی بیان داشت: برای انتخاب شهردار براساس شاخصها حرکت میکنیم و قائل بر این هستیم که با نظر جمع 31 نفر اعضای شورا شهر، شهردار جدید تهران را انتخاب کنیم.
وی با بیان اینکه در شورای شهر اصولگرا و اصلاحطلب نداریم گفت: عدهای علاقه دارند فضا را سیاسی کنند.صلاحیت محسن هاشمی در انتخابات شورای شهر از سوی هیئتهای اجرایی و نظارت رد شد و هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها نیز بر همین حکم پافشاری کرد.
دستور دولت براي امحاء فرم ارزشيابي کارکنان
خراسان در ویژههای خود نوشت: بر اساس مصوبه شوراي اسناد ملي که طي هفته هاي اخير به همه وزارتخانه ها و دستگاههاي دولتي ابلاغ شده، مقرر است دستگاههاي اجرايي، 2 سال پس از ابلاغ نتيجه به مستخدمان دولتي، نسبت به امحاء فرم ارزشيابي کارکنان به جز نسخه کارگزيني اقدام کنند. همچنين بر اساس اين مصوبه، فرم نظرسنجي از ارباب رجوع نيز يکسال پس از جمع بندي و ارسال گزارش به مديران امحا خواهد شد.
انتقال پول از نهاد ریاستجمهوری به دانشگاه ایرانیان در روز تحلیف
روزنامه بهار نوشت: گرچه این روزها خبر از استقرار محمود احمدینژاد و یارانش در «دفتر سابق رییسجمهوری» در ساختمان لادن جلب توجه ميكند اما اخبار منتشرشده نشان میدهد که رییس دولت «سابق» همزمان با استقرار در آن دفتر تازهتاسیس، موضوع دانشگاه بینالمللی ایرانیان را پیگیری میکند و به گفته وزیر سابق نیرو «آقای احمدینژاد به صورت شبانهروزی برای دانشگاه خود فعالیت میکند.»
شنبه گذشته خبرگزاریها گزارش دادند که رییسجمهوری پیشین ایران، در احکامی جداگانه مسئولیت بخشهای دیگری از دانشگاه ایرانیان را نیز منصوب کرده است. همزمان روزنامه جمهوریاسلامی خبر داد مبلغ 160میلیارد ریال در آخرین روز دولت گذشته از حساب ریاستجمهوری برداشت شده است. مسئولان جدید نهاد در جریان پیگیری این اقدام به سرنخهایی رسیدهاند که ممکن است در روزهای آینده به اطلاع عموم برسد.
در همین حال، دیروز یک منبع آگاه با در اختیار قرار دادن سندی ادعا کرد که در روز مراسم تحلیف حسن روحانی در مجلس، یعنی 13 مرداد 1392، یک فقره چک به مبلغ 160میلیارد ریال از ذیحسابی نهاد ریاستجمهوری به حساب کوتاهمدت بانک ملت به شماره 4701686495 به نام دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی جامع بینالمللی ایرانیان(يعني همان حسابي كه شماره آن براي اطلاع عمومي منتشر شد) واریز شده است. اين خبر هنوز از سوي دانشگاه مورد تاييد يا تكذيب قرار نگرفته و پيگيريهاي بهار نيز براي دريافت تاييد يا تكذيب آن نتيجهاي دربر نداشته است. با این حال آنطور که این منبع آگاه خبر داده مبلغ 16میلیارد تومان از ذیحسابی رییسجمهوری در فردای آن روز، یعنی همزمان با برگزاری مراسم تحلیف در مجلس، به شبعه بانک ملت واریز شده است. این در حالی است که یک روز قبل مراسم تنفیذ دکتر روحانی در حسینیه امامخمینی در بیت رهبری برگزار شد و از آن روز 12/5/92 روحانی، رییسجمهوری ایران بود.
پس از آنکه محمود احمدینژاد رسما خبر تاسیس یک دانشگاه و گرفتن مجوز آن را از شورایعالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد، رییس دولت دهم با اعلام یک شماره حساب در برنامه گفتوگوی ویژه خطاب به مردم گفت راهاندازی دانشگاه خرج دارد و از مردم خواست به شماره حساب اعلامشده پول واریز کنند.
آنقدر آرامشبخش بود که نگو و نپرس!
کیهان نوشت: سخنگوی حزب کارگزاران که حزب متبوع وی بیشترین سهم را در کابینه جدید دارد میگوید جای یک اقتصاددان برجسته در تیم اقتصادی دولت خالی است.حسین مرعشی در مصاحبه با مجله آسمان گفته است: جای یک اقتصاددان برجسته در تیم اقتصادی دولت خالی است. در واقع از این جهت علیرغم احترامی که برای سه بزرگوار (نوبخت سازمان برنامه و بودجه، طیبنیا وزیر اقتصاد و احتمالا آقای سیف به عنوان رئیس کل بانک مرکزی) قائل هستم اما در تیم اقتصادی دو مسئله از نظر من مهم است؛ یکی اینکه این تیم فاقد یک عنصر برجسته از اقتصاددانان کشور است.
دوم اینکه این ستاد نسبت به برنامه اجرایی دولت و به تناسب آن قوی نیست.وی میافزاید: ستاد اقتصادی دولت تناسبش با بدنه ضعیف است.یادآور میشود هماکنون معاون اول رئیسجمهور (جهانگیری)، رئیس کل بانک مرکزی، وزرای صنعت و معدن، نفت، راه و شهرسازی و جهاد کشاورزی از نزدیکان حزب کارگزاران به شمار میروند و محمدعلی نجفی نیز هرچند برای وزارت آموزش و پرورش رأی نیاورد اما به سمت معاونت رئیسجمهور و ریاست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شد.
مرعشی در ادامه این مصاحبه به قضاوت ناطق پس از نمازجمعه 26 تیر 1388 - که دمیدن در آتش فتنه بود - پرداخته و میگوید: آقای ناطق گفت همین طور که جمله به جمله آقای هاشمی را گوش میکردم، میگفتم شیرمادر حلالت، خدا خیرت بدهد، بارکا...، احسنت. میگفت آقای هاشمی با این خطبه معجزه کرد. ببینید نتیجه آن خطبه آرامبخش، متین، رسا، راهگشا و کارساز این شد که آقای هاشمی دیگر نیاید خطبه بخواند.برخلاف ادعای مرعشی همان خطبه تحریککننده فتنهگران برای فتنهگریهای بزرگتر در نماز جمعه روز قدس (27 شهریور)، 13 آبان، 16 آذر و 6 دی (روز عاشورا) بود. برخی حاضران در نماز جمعه 26 تیر فتنهگرانی بود که با کفش و اختلاط زن و مرد در صف نماز جمعه ایستادند و پس از این تظاهر اقدام به آشوبگری و فحاشی علیه نظام کردند.
مرعشی در پایان این مصاحبه از احتمال برخی ریزشها در دولت جدید خبر داده و درباره نقش خود مینویسد: من ته صف دولت جدید را جمع میکنم. بالاخره قطاری که راه افتاده یکسری ریزش خواهد داشت، من آخرین نفری هستم که ته صف را جمع میکنم و کمک میکنم. در واقع بدون اینکه سمتی از آقای روحانی انتظار داشته باشم و سمتی را بخواهم از آقای روحانی قبول کنم، ته صف را جمع میکنم هر کسی نتوانست هدفش را پیش ببرد و کنار ماند و رنجید همه اینها را ته صف دوباره جمع میکنم و توی صف میآورم.
غیبت احمدینژاد در جلسات مجمع تشخیص استمرار مییابد
روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت: غیبت احمدینژاد در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام از دیگر حاشیههای رییس دولتهای نهم و دهم است. بعد از تنفیذ رییسجمهور دولت یازدهم، محمود احمدینژاد با حکمی از سوی رهبری به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد اما تاکنون وی حاضر نشده در مجمعی حضور داشته باشد که ریاست آن را آیتالله هاشمیرفسنجانی بر عهده دارد.
پیش از این هم علیاکبر جوانفکر، مشاور رسانهیی احمدینژاد در دولتش طی گفتوگویی با «اعتماد» این مساله را پیشبینی کرده و گفته بود حتی در صورتی که احمدینژاد به عضویت در مجمع تشخیص منصوب شود بعید میداند او حاضر به قرار گرفتن در کنار افرادی باشد که آنها را شایسته آن جایگاه نمیداند. پیشبینی جوانفکر درست از آب درآمد و ظاهرا احمدینژاد بنا ندارد روزهای شنبه از ساختمان لادن به ساختمان مرمر برود. وقتی نخستین جلسه مجمع تشخیص بعد از تنفیذ رییسجمهور جدید بدون حضور احمدینژاد تشکیل شد برخی رسانههای اصولگرا علت آن را سفر یا خستگی احمدینژاد عنوان کردند اما با تکرار غیبت او در جلسات مجمعی که اعضای آن توسط رهبری تعیین شدهاند این توجیه رسانهیی کارکرد خود را از دست داد. به ویژه که خود احمدینژاد هم در حاشیه مراسم ختم پدر محصولی در جواب به سوال خبرنگاری که از او درباره غیبتش در جلسات مجمع تشخیص پرسیده بود، گفت: «شما خبرنگاران اینجا چه کار میکنید؟»
هنوز دو ماه از پایان عمر احمدینژاد در مقام ریاستجمهوری نگذشته و پاسخهای گنگ و مبهم او به سوالهای صریح و شفاف را از یاد نبردهایم و خوب میدانیم که معنای پاسخ اخیر او به سوال مطرح شده استمرار غیبتش در جلسات مجمع تشخیص مصلحت است.
۳ گزینه ریاست بنیاد شهید چه کسانی هستند؟
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که عضو فراکسیون ایثارگران مجلس گفت: حسین مظفر معاون نظارت مجلس، محسن انصاری قائممقام فعلی بنیاد شهید و مرتضی بختیاری وزیر دادگستری دولت دهم از گزینههای مطرح برای تصدی ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند. حسین گروسی درباره انتخاب رئیس جدید بنیاد شهید افزود: تاکنون بحثهای زیادی درباره انتخاب رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مطرح شده اما به نتیجه نرسیده است. وی افزود: ما امیدواریم فردی که سابقه خوبی در موضوع ایثارگری دارد، انتخاب شود و همانند وزرای فعلی فردی با تدبیر معرفی شود لذا در همین زمینه فراکسیون ایثارگران دیدگاههای خود در زمینه ریاست بنیاد شهید را به دولت منتقل کرده است.
روزنامه شرق نوشت: «اسحاق جهانگیری» معاوناول رییسجمهور در آخرین مطلب ارسالی خود در صفحه فیسبوکش نوشت: «این اولین بار است که در مسوولیت جدید فرصت میکنم مطلبی بنویسم. نکات و حاشیههای زیادی را در این ایام شاهد بودم که فعلا فرصت طرح آنها نیست.
زیباکلام: مجلس به تصادفی فتنه رأی نمیدهد!
به گزارش کیهان، صادق زیباکلام آب پاکی را روی دست فتنهگران و اصلاحطلبان ریخت و گفت مجلس به توفیقی در صورت معرفی وی برای وزارت علوم رأی نخواهد داد.وی در مصاحبه با «آریا» به رغم دفاع از توفیقی گفت: بنده شک دارم مجلس به توفیقی رأی اعتماد بدهد زیرا به همان دلیلی که نمایندگان به میلیمنفرد رأی اعتماد ندادند به همان دلیل به توفیقی هم رأی نخواهند داد. در واقع اگر میلیمنفرد مقصر شناخته شود جرم دکتر توفیقی خیلی بیشتر از ایشان است.وی تأکید کرد: وقتی مجلس معتقد بود میلیمنفرد در حالی که از کنار فتنه رد میشده باد فتنه وی را گرفته است آقای توفیقی شرایط بدتری دارد.
در واقع نه تنها باد فتنه دکتر توفیقی را گرفته بلکه رو در رو و شاخ به شاخ با فتنه تصادم و تصادف کرد از این جهت فکر میکنم مجلس به هیچ وجه به وی رأی اعتماد ندهد اما با توجه به مصیبتهایی که در 4 سال اخیر به دانشگاههای کشور وارد شده است بنده به دکتر روحانی پیشنهاد میکنم آقای توفیقی را فعلاً برای اخذ رأی اعتماد به مجلس معرفی نکند و از سه ماه مهلت قانونی که دارد استفاده کند و دکتر توفیقی به عنوان سرپرست به وظایف خود عمل کند و اساتید اخراج شده و دانشجویان ستارهدار به دانشگاهها بازگردانده شوند و پس از سه ماه فردی که کمتر در مظان اتهام فتنه قرار دارد به مجلس معرفی شود تا بتواند رأی اعتماد را به دست آورد.
همزمان عطاءالله سلطانی عضو کمیسیون آموزش مجلس به فارس گفت: معرفی توفیقی به مجلس یک اشتباه بزرگ است. میلی منفرد که از مجلس رأی اعتماد نگرفت، وضعش از آقای توفیقی بهتر بود. فتنه برای نمایندگان یک شاخص است. درست است نظام بزرگواری کرده و با فتنهگران برخوردی نکرده اما نمایندگان در احراز صلاحیت برای وزارتخانهها این موضوع را مد نظر قرار میدهند زیرا افراد فعال در فتنه و حامیان آنها در مواقع خطر کشور را تنها میگذارند.سلطانی با اشاره به اظهارات جعفر توفیقی که به تازگی فیلم آن از سوی رسانهها منتشر شده است، گفت: آقای توفیقی حرف نگفته نگذاشت و این جای تأسف دارد.