*در جلسه هفته گذشته هیات دولت، تعدادی از وزرا از عملکرد صدا و سیما در سفر رئیس جمهور به نیویورک انتقاد کرده و معتقد بودند نباید ادعاهای سوزان رایس درباره تماس تلفنی و همچنین سخنان اوباما در دیدار با نتانیاهو در بخش های خبری سیما پخش می شد. ضرغامی در دفاع از عملکرد صدا و سیما گزارش مشروحی از اقدامات این سازمان را ارائه و یادآور شده به منظور حمایت از تحرک دیپلماسی دولت، هنوز یک صدای مخالف را به برنامه های سازمان نیاورده ایم.اخباری هم که از اوباما و رایس پخش کردیم واقعیت های خبری بوده و نمی شود سانسور کرد.گفته می شود روحانی در پایان جلسه از عملکرد صدا و سیما ابراز رضایت کرده است.
*شنیده ایم زندانیان فتنه 88 که اخیرا آزاد شده اند دارای سه ویژگی بوده اند:1- برخی از آنها بیمار و دچار مشکلات جسمی بوده اند.2- برخی در دوران محکومیت رفتار مثبت از خود نشان داده بودند.3- عده ای دیگر نیز دوران محکومیت شان به پایان رسیده است.
*محمد جواد ظریف در دیدار با برخی اهالی رسانه اعلام کرده است: " سخنان من در دیدار وزرای خارجه1+5 ، انقلابی تر از گفتمان احمدی نژاد بوده به گونه ای که وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد اگر قرار بود این سخنان را بشنویم آقای جلیلی را برای مذاکره می فرستادید."
* منبع استنادات نتانیاهو مبنی بر ممنوعیت پوشیدن شلوار جین در ایران ، گزارش یک روزنامه و خبرگزاری دولتی بوده است.این دو رسانه حدود شش ماه قبل گزارشی از ممنوعیت پوشیدن شلوار جین در صدا و سیما منتشر کرده بودند.
*شنیده ایم یکی از وزرای دولت احمدی نژاد برخی تجربیات خود را درباره چگونگی جمع آوری پول و تامین یارانه هدفمندی را در اختیار دولت یازدهم گذاشته است. این تجربیات از جمع آوری پول جایگاه های بنزین در شب های منتهی به واریز یارانه نقدی تا سفر به کشورهای آسیایی و بازگشت پول حاصل از فروش نفت و دیگر محصولات صادراتی به صورت چمدانی بوده است.
*شنیده ایم که حسن روحانی در سفر به نیویورک تمایلی برای پاسخ دادن به تماس تلفنی اوباما نداشته است اما بر اساس نظر کارشناسی برخی همراهان اقدام به پاسخ گویی به این تماس کرده است.
در عین حال اطرافیان روحانی از اقتدار وی در تماس تلفنی با اوباما سخن می گویند و محورهای مکالمه روحانی را در این سه بخش خلاصه می کنند:1-آمریکا در براندازی حکومت ایران با شکست مواجه شد.2-در اعمال تحریم های فلج کننده ناکام ماند3-در تعلیق غنی سازی 20 درصد هم به بن بست رسید بنابراین باید در مواجهه با ایران از در همکاری و تعامل و احترام متقابل وارد شود.
*روز چهارشنبه با استقرار تیم های سازمان انتقال خون در حاشیه جلسه هیات دولت، از اعضای کابینه خون گرفته شد. شنیده ایم سه تن از اعضای کابینه که یکی از آنها حسین فریدون بوده خون خود را اهدا کرده اند . سازمان انتقال خون سالی دوبار به دولت و مجلس می رود و از اعضای کمتر از 60 سال به صورت داوطلبانه خون می گیرد.
* مقامات عمانی در سفر به تهران گفته اند این کشور آمادگی دارد برای وصول طلب دو و نیم میلیاردی ایران از شرکت انگلیسی شل پیگیری و وساطت های لازم را انجام دهد. برخی خبرها از سفر مدیران دهها شرکت تجاری انگلیسی به تهران حکایت دارد.
*شنیده ایم محمود احمدی نژاد در جلسه مجمع تشخیص مصلحت و در واکنش به امکان پاسخگویی به انتقاد هایی که توسط دو تن از اعضا علیه دولت دهم گفته شد، تاکید کرده :" شما وقت بدهید اما برای شش ماه دیگر، انشاالله آن موقع پاسخ می دهم."
*در عملیات نیروهای سپاه پاسداران علیه بزرگترین باند همجنس بازی و شیطان پرستی در غرب کشور، بیش از 60 نفر از شیطان پرستان همجنس باز که در میان آنها چند تبعه خارجی از کشورهای همسایه حضور داشتند دستگیر شدند. هشت تن از همجنس بازان شیطان پرست اقدام به ازدواج با یکدیگر کرده بودند. این عملیات پس از یک عملیات چند ماهه امنیتی انجام شد.
*شنیده ایم در طی سفر هاشمی رفسنجانی به کرمانشاه ممکن است تعدادی از وزرای دولت یازدهم وی را در این سفر همراهی کنند. دانشگاه آزاد میزبان هاشمی رفسنجانی در سفر به کرمانشاه خواهد بود. همچنین گزارش های متعددی از بازگشت عکس هاشمی رفسنجانی به اتاق مدیران این دانشگاه حکایت دارد.
*شنیده ایم یکی از مدیران فرهنگی که متهم به اختلاس 27 میلیارد تومانی است در صدد عقد قرارداد ساخت یک سریال با صدا و سیما است. شنیده ایم به دلیل برخی تخلفات وی از هیات اسلامی هنرمندان نیز اخراج شده است.
*وزیر ارشاد طی جلسه ای با مدیران برخی رسانه ها نسبت به پوشش ضعیف سفر رئیس جمهور و هیات همراه به نیویورک گلایه کرده و گفته است این سفر بزرگ با کم توجهی رسانه های ما مواجه شده است.
*طرحی در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال رسیدگی است که بر اساس آن اموال روسای قوای سه گانه، وزیران، معاونان وزرا، نمایندگان مجلس، قضات، شهرداران، استانداران،مقام های ارشد نظامی، معاونان استاندار و مدیران کل، مشمول رسیدگی در قبل و بعد از مسوولیت خواهد شد. این طرح که در مجلس هفتم به تصویب رسیده تاکنون در چرخه بررسی قرار دارد!
*چند تشکل اصولگرای دانشجویی با ارسال نامه هایی خطاب به سید حسن خمینی خواستار پاسخگویی دفتر حفظ و نشر آثار امام خمینی(ره) درباره ادعاهایی شده اند که این روزها در قالب خاطره به ایشان نسبت داده می شود.
*جریان فتنه همراه با طیف افراطی اصلاح طلبان در صددند اقدام به تشکیل پارلمان اصلاحات در سطح دانشگاه ها، آموزش و پرورش، تشکل های کارگری، کارمندی، استان ها، شهرستان ها و مناطق نمایند. سعید حجاریان که از مبتکران این طرح است درباره آن گفته است:" پارلمان اصلاحات ايده خوبي است. ايده اي است که ميخواهد از پايين شکل بگيرد؛ از سطح مناطق، شهرستانها، استانها و مرکز. هرمي باشد که افراد، درون آن سازمان مييابند. پارلمان اصلاحات چند خوبي دارد. اول اينکه موانع کنوني بر سر فعاليت احزاب پيش روي فعاليت پارلمان قرار ندارد. دوم آنکه پارلمان محيطي شبيه به پلاسما را بوجود ميآورد که احزاب بتوانند داخل آن عضوگيري کنند. ثالثا، در مواقع انتخابات پارلمان قدرت بسيج کنندگي براي جمع آوري آرا را دارد. منتهي مشکل پارلمان اين است که قرار باشد جاي احزاب را بگيرد. در حاليکه پارلمان يعني قوه مقننه. مادامي که نگوييم قوه مجريه پارلمان چيست و کيست؛ اين طرح ابتر خواهد بود. بايد نشان داد بازوي اجرايي پارلمان چيست؟ مصوبات پارلمان اصلاحات را قرار است چه کسي اجرايي کند؟ آيا قرار است پارلمان اصلاحات جايگزين دفتر سياسي احزاب شود که محال است. يا آنکه ميخواهد مستقلا بازوي اجرايي بسازد که خلاف قانون احزاب است و قانون خاص ميخواهد."
حجاريان در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به مشکلات فراروی پارلمان اصلاحات، پيشنهاد جبهه ملي اصلاح طلبان را داده و گفته است:"به نظرم، الگوي جبهه ملي مناسب است. به هر حال، ايده اي بود که مدتي کار کرد. اما باز برميگردم به همان حرف اول. ميتوان راههاي مختلفي را رفت؛ اما هيچ چيز جاي حزب را نمي گيرد. بايد موانع پيشروي فعاليت احزاب را برداشت. احزاب را بايد از حصر نجات داد. مشکل کنوني، حصر احزاب است."
کد خبر 255295
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۷
- ۸۴ نظر
- چاپ
خبرنگاران مشرق در جریان پیگیریهای خبری به "زمزمه"هایی برمیخورند که ميهمانکردن مخاطبان به این شنیدهها خالی از لطف نیست.