به گزارش مشرق به نقل از فارس، شهرداري تهران مدتي است تصميم به تعويض تعدادي از ايستگاههاي اتوبوس گرفته است. در مسير خط 4 و 7 بي.آر.تي تعدادي نماد فراماسونري در اين ايستگاههاي تازه تاسيس نصب شده است.
چندي پيش نيز همين نماد در برخي از تابلوهاي متروي چهارراهوليعصر نصب شده بود که محسن هاشمي مدير عامل شرکت متروي تهران و حومه در اينباره گفته بود: نمادهاي فراماسونري را از ايستگاههاي مترو جمعآوري ميکنيم؛ البته اين نمادها جمعآوري شد.
به گزارش فارس، يک جريان مشکوک فرهنگي در سالهاي اخير در تکاپوي گسترش پديده شيطان پرستي برآمده است اما جريان ديگري که وابستگي آن به غرب مشهود است، به نام "فراماسونري " وجود دارد؛ فراماسونري يا "مترو " که داراي کانونهاي گستردهاي در جهان است اما داراي يک سيستم مديريت فراگير جهاني نيست ولي بر ارکان دولتهاي جهان و اکثر وجوه زندگي سياسي، اقتصادي و فرهنگي جوامع، سلطه يافته است و بسيار هم آزادانه عمل ميکند.
اين کانونها ريشهاي کهن در اروپاي غربي دارد؛ به افرادي که عضو آن باشند "ماسون " و ساختماني که مرکز فعاليت آنهاست "لژ " ميگويند. کلمه ماسون به معناي بنّا و فراماسون به معناي بنّاي آزاد است.
نحوه ايجاد فراماسونري مشخص نيست و در مورد آن اختلاف نظرهايي وجود دارد ولي قديميترين اسناد موجود مرتبط با آنها به سال 1390 ميلادي برميگردد و مدارکي موجود است که نشان ميدهد در اواخر قرن شانزده ميلادي لژهاي فراماسونري در اسکاتلند وجود داشتهاست.
فراماسونري معمولا به عنوان يک سازمان مخفي شناخته ميشود ولي فراماسونها معمولا اين تعريف را به چالش ميکشند و سازمان خود را بيشتر يک سازمان خصوصي مينامند که تنها بعضي جنبههاي آن مخفي است.
در کنار دانستن کلياتي از اين مکتب، دانستن برخي از اهداف اين مکتب نيز مهم به شمار ميآيد؛ نابودي تمام مظاهر توحيد و يکتاپرستي در جهان، به دست گرفتن حکومت و قدرت در تمام کشورهاي جهان از طريق شبکه گسترده ماسوني در تمام ممالک دنيا و تخريب مسجد الاقصي و کشف معبد سليمان و بازسازي آن در ابتداي قرن 21 از جمله اهدافي است که فراماسونريها براي خود تعريف کردهاند.
*فراماسونري در ايران
نخستين فراماسونري در ايران به دوران ناصر الدين شاه قاجار برميگردد ولي در دوره محمدرضا پهلوي به دليل گسترش روابط سياسي ايران با غرب به ويژه انگلستان لژهاي فراماسونري فراواني در ايران تأسيس شد و نفوذ فراماسونها در سياست ايران به شدت گسترش پيدا کرد، هرچند هيچ يک از افراد سرشناس خانواده پهلوي دست کم به طور رسمي عضو هيچ لژ فراماسونري نبودند ولي بسياري از رجال سياسي، نخست وزيران، وزيران، نمايندگان مجلسين و فعالان سياسي از فراماسونهاي سرشناس بودند.
فراموشخانه در ايران توسط گروههاي چپ گرا، مذهبي بنياد گرا و ملي گرايان ليبرال به عنوان مأمور مخفي انگليس و صهيونيسم و در نتيجه عامل تمام بدبختيهاي ايران معرفي ميشدند و اين باعث تعطيل شدن و تحت تعقيب گرفتن اعضاي اين انجمنها در بعد از انقلاب شد.
*نمادهاي فراماسونريها
"ستاره ي شش گوش " علامت و نماد بحث برانگيز فراماسونها است؛ اين علامت در افکار عمومي به عنوان نماد "يهودي ها " شناخته شده است و به آن " ستاره ي داوود " يا " مهر سليمان " هم ميگويند ولي در حقيقت اين نماد هم جزء نمادهاي الحادي بوده که بر اساس تفکرات الحادي مصر باستان ساخته شده است و نماد تعادل طبيعت بين زن و مرد، طبع سرد و گرم، الهههاي ماه و خورشيد و غيره است البته علامت مذکور در مکتب هاي الحادي ديگر، مانند هندوييسم و ديگر مکتب هاي شرقي نيز با مفاهيم مشابهي به کار ميرود.
نکته عجيبي که وجود دارد اين است که شيطان پرستان نيز علامت مذکور را قويترين علامت خود ميدانند و از آن در مراسم شيطاني خود استفاده ميکنند.
يکي از نمادهايي که در فراماسونري کاربرد فراوان دارد، علامت و نماد "چشم جهان بين " است که به صورت يک هرم و چشم در رأس آن است؛ اين نماد مربوط به يکي از خدايان مصر باستان بوده است و روي دلار آمريکا هم وجود دارد.
شکل استفاده در معماري کاربرد زيادي دارد و به شکل هرم با رأس جدا و يا هرم با رأس نوراني نشان داده ميشود.