به گزارش مشرق ، حسن قدمی با بیان اینکه بارش برف و بسیاری از حوادث این چنینی اجتنابناپذیر است، افزود: مهم این است که بتوانیم پس از بارش برف یا وقوع حوادث، در مدت زمان کمتری اقدام به ارائه خدمات کرده و وضعیت را به شرایط عادی بازگردانیم؛ وگرنه مواردی نظیر قطعی برق در پی بارش برف و ... در همه جای دنیا رخ میدهد.
وی با اشاره به وضعیت امدادرسانی به برفزدگان دو استان گیلان و مازندران، خاطرنشان کرد: وضعیت در شهرستان چالوس بهتر شده اما در برخی شهرها نظیر تنکابن مشکلاتی وجود دارد که در هماهنگیهایی که با مدیریت بحران استانهای تهران، البرز، سمنان، گلستان و قزوین انجام دادیم، بنا شد تا این استانها دستگاههای برف روب خود را به مدت یک هفته به استانهای گیلان و مازندران منتقل کنند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از هماهنگی مدیریت بحران با سپاه پاسداران برای در اختیار قرار گرفتن تجهیزات و دستگاههای این نهاد برای امدادرسانی به برفروبی در استانهای برفگیر و برفزده به ویژه مازندران و گیلان خبر داد و افزود: با شهرداری تهران نیز برای ارسال دستگاههای برفروب به ویژه بابکت که قابل برفروبی در معابر فرعی را دارد، صحبت کردهایم و بنا شده امکانات این نهاد نیز در اختیار قرار بگیرد.
قدمی با اشاره به سکونت حدود چهار تا پنج هزار خانوار در مناطق برفزده مازندران و گیلان، تصریح کرد: بنابر آخرین گزارشاتی که تا دوشنبه شب واصل شده، مورد کشته و مصدومی در پی بارش شدید برف در این دو استان نداشتیم.
وی باز کردن معابر و جادههای اصلی را امری راحتتر از باز کردن معابر و راههای فرعی برشمرد و افزود: مشکلی که داریم، عمدتا در بازگشایی معابر فرعی است؛ چرا که نمیتوان یک لودر را به کوچه و خیابان انداخت و برفها را کنار زد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از پخت نان در مراکز استانها و انتقال و توزیع نان و آب معدنی در میان ساکنان مناطق برفزده خبر داد و افزود: تعدادی ژنراتور نیز به استانها فرستاده شده تا نانواییهایشان فعالیت خود را از سر بگیرند.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از هماهنگی با سپاه برای در اختیار قرار دادن تجهیزاتش برای برفروبی و ارائه خدمات در مناطق برفزده به ویژه گیلان و مازندران خبر داد.
منبع: ایسنا