برخی امام حسین(ع)- العیاذ بالله را نیز افراطی می دانند. حضرت امام خمینی(ره)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و بسیاری از انسان‌های متدین را هم آنها افراطی می‌دانند.

به گزارش مشرق، خوشرویی، آرامش و معنویت از جمله صفاتی است که ذهن را به سوی آیت‌الله محمدکاظم صدیقی‌هدایت می‌کند. فرقی هم نمی‌کند که فردی را که با وی مواجه می‌شود، بشناسد یا نه. در برخورد اول طوری خوش و بش می‌کند که گویی از قبل او را می‌شناسد. اوج لذت در مواجهه با خطیب موقت جمعه تهران لحظه‌ای بود که خود را معرفی کردم و گفتم از وطن امروز مزاحمتان می‌شوم، خوشرویی ایشان با من دوچندان که نه، چندین برابر شد و بی‌مقدمه حال و احوال برخی دوستان وطنی را پرسیدند که این روزها ناملایمتی‌ها دیده‌اند.

گفتم به لطف خدا همه خوبند اما خب! کار سخت شده است. برخی دوست ندارند ما در این عرصه قلم بزنیم، هنوز صحبتم که لحنی گلایه‌آمیز داشت تمام نشده بود که آیت‌الله گفت نه! تازه اول کار شماست نباید خسته شوید باید خود را برای یک مبارزه سخت آماده کنید. این نصایح از زبان یک عالم دینی، حکم انرژی زایدالوصفی داشت که غیرقابل توصیف است.

برخی‌ امام حسین(ع) را هم افراطی می‌دانند/ رئیس‌جمهور درمقابل اهانت به مقدسات واکنش نشان دهد

در ادامه گفت‌وگوی وطن امروز با آیت‌الله محمدکاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران درباره این روزهای منتقدان دولت و برخورد دولت با آنها را می‌خوانید:

***
  این روزها شاهد برخوردهای خاصی از سوی دولت با منتقدان هستیم. این برخوردها در حالی است که دولت بارها بویژه از زبان رئیس‌جمهور اعلام کرده که از نقد استقبال می‌کند. توصیه شما به دولت آقای روحانی برای مواجهه با منتقدان چیست؟

توصیه من به دولت همان توصیه مقام معظم رهبری است. یکی اینکه شرح صدر نشان بدهند. دوم آنکه واقع‌بینانه مشکلات و ایرادات را رفع کنند که این انتقادات وارد نشود. اینکه بنشینیم و کارهایی انجام دهیم که منجر به انتقاد شود و بعد هم همان راه را ادامه دهیم، این نشانه رشد نیست. انسان متوجه و پیروز از ایراداتی که در آیینه کلام دیگران می‌بیند استفاده می‌کند و با استفاده از آنها خود را اصلاح می‌کند. آنچه مسلم است همه امور باید در مسیر اسلام باشد.

  یکی از انتقاداتی که به دولت مطرح می‌کنند این است که چرا عنوان «اعتدال» تعریف و تشریح نمی‌شود. به نظر شما منادیان اعتدال چه کسانی هستند؟ آیا لازم نیست دولت این مفهوم را تعریف کند تا موجب سوءاستفاده برخی نشود؟

اگر بخواهم به طور اجمالی توضیح دهم باید بگویم اعتدال جزو کلمات متشابه است. از این عنوان هم می‌توان سوءاستفاده کرد و هم برداشت صحیح و منطقی در راستای اسلام و انقلاب داشت. برخی سوءاستفاده‌ها از این عنوان در برخی مکاتب بشری قابل مشاهده است. برخی از این مکاتب غربگرا خروج از دین را اعتدال می‌دانستند. از دیدگاه آنها امام حسین(ع)- العیاذ بالله افراطی است.

حضرت امام خمینی(ره)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و بسیاری از انسان‌های متدین را هم آنها افراطی می‌دانند.

خب! اگر منظور از اعتدال این دیدگاه باشد، بسیار خطرناک است اما اگر منظور این باشد که اعتدال یعنی امت وسط یعنی نه یهودی و نه نصارا بلکه راه وسط اسلام است، در اسلام هم اشداء علی‌الکفار آن اعتدال است و هم رحماء بینهم آن اعتدال است. خب اگر اعتدال به این معنی باشد که مفهوم واقعی اسلام است خیلی خوب و قابل تحسین است.

  درباره سوال قبل اگر بخواهم به طور مصداقی توضیح دهم اخیرا هفته‌نامه‌ای که مدیرانش از عوامل اصلی رسانه‌ای فتنه 88 بودند با مساعدت دولت تبدیل به روزنامه شد. خب اینها آمدند و گفتند باید از دولت حمایت کرد و اعلام کردند آمده‌ایم اعتدال را تعریف کنیم. این رسانه منتقدان دولت را افراطی خطاب می‌کرد اما به بهانه حمایت از اعتدال به مقدسات و نص صریح قرآن درباره قصاص توهین کرد. خب! علت این رفتار را چه می‌دانید؟ آیا اعتدال یعنی توهین به قرآن کریم؟ آیا آقای روحانی نباید به فکر این موضوعات و سوءاستفاده‌هایی که دارد می‌شود، باشد؟

توقع از یک رئیس‌جمهوری که روحانی است این است که قطعا باید نسبت به این موضوعات حساسیت نشان دهد. انتظار است که آقای رئیس‌جمهور با این فسادها و انحراف‌ها مقابله کند و به مردم نشان دهد که واقعا عالم دینی و مرزبان دین است.

 امام صادق(ع) فرمودند علماء شیعتنا مرابطون‌ فی‌ الثغر، علمای شیعه از احکام دین دفاع می‌کنند. آقای روحانی نشان دهد در خط امام(ره) است. حضرت امام(ره) وقتی جبهه ملی قانون قرآنی قصاص را زیر سوال بردند آنها را مرتد اعلام کردند. لذا آقای روحانی هم درباره موضوعاتی که به مقدسات دینی توهین می‌شود باید حساسیت نشان دهند.

  پس شما برخوردی که با روزنامه آسمان به خاطر توهین به نص قرآن کریم درباره آیه قصاص صورت گرفت را درست می‌دانید؟

بله، برخورد درستی بود.

  با این توصیفات سوالی که ایجاد می‌شود این است که آیا فتنه 88 برای نظام خطرناک است یا نقد توافق ژنو؟ الان حامیان نظام در برابر فتنه، به خاطر نقد توافق ژنو از طرف دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی دادگاهی شده‌اند اما حامیان و عوامل فتنه 88 به بهانه حمایت از توافق ژنو در حال توهین به مقدسات و زمینه‌سازی برای آزادی سران فتنه هستند. خب کدام‌یک از این 2 موضوع برای امنیت ملی خطرناک است؟ فتنه 88 یا منتقدان توافق ژنو؟

ببینید! من در مقام مقایسه نیستم به هر حال کشور باید کشوری باشد که خفقان زده نباشد. باید بتوان بر کار دولت نظارت کرد و آن جایی که ایراداتی به نظر می‌رسد گفته شود. این برای خود دولت خوب است.


نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • بیسوادم ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    تبیررررررررر و امیییییییییییییید دیگه
  • ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    یا اباعبدالله الحسین علیه السلام ادرکنی
  • reza ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 0
    اعتدال یعنی اشداء علی الکفار و رحماء بینهم. اگر اعتدال آقای رئیس جمهور این معنا است که عالی است والا، پناه می بریم به خدا
  • tejarat ۱۰:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    0 0
    لعنت بر شیطان لعنت بر یزید لعنت بر شمر بشمار برو جلوووووو....

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس