محسنی بندپی با اشاره به طرح پوشش بیمه همگانی و اجباری رایگان گفت: دولت از منابع فاز دوم هدفمندی یارانه ها 800 میلیارد تومان را برای این کار در نظر گرفته است.

به گزارش مشرق، «انوشیروان محسنی بندپی» شامگاه یکشنبه در برنامه گفت وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: دولت در نظر دارد در راستای اجرای سیاست های ابلاغی ازسوی مقام معظم رهبری، تمامی کسانی که در کشور از بیمه بهره نمی برند را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهد.

محسنی بندپی افزود: آمار تعداد کسانی که در کشور از هیچ بیمه ای بهره نمی برند، شفاف نیست اما ما بر اساس بررسی های میدانی پیش بینی می کنیم که حدود هفت تا هشت میلیون نفر بیمه نباشند.

وی افزود: براساس تحقیقات میدانی انجام شده تقریبا سه درصد جمعیت 23 میلیونی روستاها و حدود 22 درصد جمعیت حاشیه کلان شهرها و حدود یک میلیون نفر از جمعیت شهرهای زیر 20 هزار نفر دفترچه بیمه ندارند.

وی گفت: در نظر داریم در سال 93، حداقل پنج تا شش میلیون نفر از این افراد را بیمه سلامت کنیم و مابقی را در سال 94 پوشش دهیم.

محسنی بندپی اظهار داشت: ثبت نام ها از اردیبهشت ماه شروع می شود و ستاد هدفمندی یارانه ها نیز اجازه داده در صورتی که به پنج تا شش میلیون نفر رسیدیم، دو میلیون دیگر را هم در سال 93 ثبت نام کنیم و نگذاریم کار به سال 94 کشیده شود.

وی افزود: براساس این طرح افرادی که تحت پوشش هیچ یک از بیمه های پایه سلامت یا درمان نیستند بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش قرار می گیرند.

محسنی بندپی داشتن هویت ایرانی و نداشتن هرگونه بیمه سلامت را از مهم ترین شرط های مشمولان این طرح بیان کرد و گفت: نام نویسی از مشمولان این طرح از اول اردیبهشت آغاز می شود و آنها باید برای این منظور به سامانه اینترنتی سازمان بیمه سلامت ایران به نشانی www.bimehsalamat.ir مراجعه کنند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اعلام کرد: این بیمه پایه سلامت است و درمانی نیست، ما برای اولین بار به سمت بیمه های بهداشتی می رویم و پنج خدمت درمان پزشکی را که شورای عالی بیمه مصوب کرده، اجرا می کنیم و به سمت پیشگیری و آموزش می رویم و تلاش داریم نگاه سلامت محور را جایگزین نگاه درمان محور کنیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایرانیان با بیان اینکه دولت از منابع فاز دوم هدفمندی یارانه ها 800 میلیارد تومان را برای این کار در نظر گرفته است، گفت: با اجرای این طرح همه لوازم مصرفی مورد نیاز در بیمارستان های دولتی در دسترس بیماران قرار خواهد گرفت و حداکثر پرداختی بیمه شدگان در بخش بستری 10 درصد و در بخش سرپایی 30 درصد حق ویزیت است.

محسنی بندپی افزود: بیمه شدگان روستایی و حاشیه و شهرهای زیر 20 هزار نفر بیش از 5 درصد هزینه ها را در بخش بستری در بیمارستان های دولتی پرداخت نخواهند کرد.

وی با اشاره به برخی خدمات بیمه ای گفت: 60هزار نفر بیمار خاص در کشور داریم که اقلام مصرفی داروهای آنها صد درصد رایگان و تحت پوشش سازمان بیمه سلامت است.

محسنی بندپی افزود: سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امسال دو هزار میلیارد تومان یارانه دارو دارد.

وی گفت: در سال 92 پنجاه درصد هزینه های 9 قلم داروی نازایی و 70 تا 90 درصد هزینه های 270 قلم داروی صعب العلاج را تحت پوشش بیمه قرار دادیم.

محسنی بندپی همچنین گفت: سازمان بیمه سلامت ایرانیان تا پایان بهمن پارسال همه بدهی های خود را به بیمارستان های دولتی پرداخته کرده است و در 28 اسفند نیز مصوب شد 750 میلیارد تومان بابت مطالبات بیمارستان های دولتی در اختیار این سازمان قرار گیرد.

محسنی بندپی ابراز امیدواری کرد: بیمه سلامت شرایطی را فراهم کند که پرداخت هزینه های سلامت مشکلی بر دوش خانواده ها نگذارد.

وی در خصوص احتمال تجمیع صندوق های بیمه ای کشور در قالب سازمان بیمه سلامت گفت: تا امروز این اتفاق رخ نداده است و برای تحقق این مهم نیاز به یک عزم ملی و همکاری مجلس و دولت دارد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: دولت یازدهم تلاش کرده است، ادغام ساختاری و تمرکز در سیاست گذاری در اولویت کاری صندوق های بیمه ای قرار گیرد و در این راستا تمرکز در سیاست گذاری ها در دستور کار شورای عالی بیمه قرار گرفته است.

وی گفت: هم اکنون راهکارهای ادغام را یکی پس از دیگری پشت سر می گذاریم اما یکی از دلایل عدم پذیرش این امر توسط صندوق های بیمه ای در کشور تفاوت درآمد صندوق ها است که این موضوع نیز با ارایه پیشنهادهای مناسب به صندوق های مختلف برای ترغیب آنها به تجمیع قابل حل است.

محسنی بندپی اظهار داشت: پیشنهاد ما این بوده که در سال 94 تمام منابع عمومی برای سلامت تجمیع شود و یک بسته پایه خدمتی برای 77 میلیون نفر تعریف شود چرا که کار عادلانه ای است و باید به این سمت حرکت کنیم.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • مهدی90085 ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
    0 0
    در تمام کشور های پیشرفته دنیا مردم درمورد دو چیز دغدغه ندارند تحصیل و درمان متاًسفانه با تمام پیشرفت های ایران بزرگترین فکر قشر متوسط جامعه همین دوتاست از مدارس غیر انتفاعی ودانشگاه آزاد تا بیمارستانهای خصوصی که اغلب دکتر های خوب ترجیح میدهند آنجا کار کنند وبیمارستانهای دولتی دارد به آزمایشگاه دکتر های آینده جاهای خوب تبدیل میشود فکر نکنم اینکار از خیلی کارهای مهمی که ایران عزیز به آن دست یافته غیر از انتظار باشد .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس