کد خبر 310023
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹

سازمان جهانی بهداشت در گزارش سال 2014 خود، ایتالیا را در مکان سوم جهان از نظر طول عمر قرار داد.

به گزارش مشرق، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ایتالیایی ها با سن متوسط 82.6 سال پس از سوییس (82.9 سال) و سنگاپور (82.65) در مکان سوم جدول از نظر طول عمر قرار دارند.

بر اساس این گزارش یک نوزاد دختر که در سال 2012 در ایتالیا متولد شده است تا سن 85 سالگی عمر می کند درحالی که طول عمر یک نوزاد پسر که در همان سال متولد شده است به 80.2 سال خواهد رسید.

این در حالی است که طول عمر یک نوزاد پسر در ایسلند به 81.2 سال و در سوییس به 80.7 سال می رسد اما بیشترین طول عمر میان نوزدان دختر به ژاپن تعلق دارد که تا سن 87 سالگی و به دنبال آن کشورهای اسپانیا، سوییس و سنگاپور به سن 85.1 سال می رسند.

ˈمارگارت چانˈ مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: در سطح جهانی طول عمر متوسط زنان 73 سال و مردان 68 سال است که البته تفاوت عمده ای میان کشورهای ثروتمند و فقیر وجود دارد. یک کودک متولد شده در کشوری ثروتمند بطور متوسط تا 76 سال عمر می کند درحالی که در کشورهای فقیر به 60 سال می رسد.

به عقیده این سازمان طول عمر کل ساکنین کره زمین بطور متوسط نسبت به سال 1990 میلادی، شش سال افزایش یافته است.

خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا) اخیرا اعلام کرده که شمار سالمندان بالای 80 سال در 10 سال آینده در ایتالیا 90 برابر و تعداد افراد بالای 100 سال نیز 150 برابر خواهد شد.

گفتنی است که جمعیت افراد بالای 80 سال در ایتالیا به سه میلیون و 600 هزار نفر و تعداد افراد بالای یکصد سال نیز به 16 هزار و 145 نفر می رسد که از این تعداد 80.8 درصد زن و 19.2 درصد مرد هستند.

ˈجوزپه پائولیسوˈ رییس جامعه ˈپیر شناسیˈ و متخصص امراض سالمندان ایتالیا در این خصوص گفت: ایتالیا که دومین کشور پیر جهان محسوب می شود در حال سبقت گیری از ژاپن (نخستین کشور پیر جهان) است.

از نظر زیست شناسی، 90 سالگی عمر طولانی بشمار می رود بنابراین فرق زیادی میان افراد بالای 90 سال و بالای 100 سال وجود ندارد و به گفته یک استاد دانشگاه شهر ناپل، باید توجه داشت که میراث ژنتیکی هر فرد تنها 25 درصد در طول عمر وی تاثیر دارد در حالی که تغذیه سالم و ورزش 75 درصد در طول عمر انسان تاثیر می گذارد.

مطالعات نشان می دهد که غذای مدیترانه ای که شامل نان، پاستا، ماهی، میوه، سبزیجات و روغن زیتون می شود، یکی از عوامل اصلی در طول عمر انسان است.
منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • علی رسولی ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
    0 0
    با سلام- این اظهاراتی که در مورد طول عمر در کشورهای به اصطلاح توسعه یافته و اروپایی می شود در تضاد با شرایطی است که کارگزاران اقتصاد و صنعت و علم همین کشورها برای مردم جهان قرار داده اند ، آنها انبوه عوامل آسیب رسان به سلامت و بیماریزا شامل عوامل سرطانزا ، فضولات و زباله های صنعتی ، زباله های اتمی ، مواد غذایی ناسالم و بیماریزا ، داروهای بدنسازی و لاغری و غیره ، مواد مخدر ، سیگار ، مشروبات الکلی ، مجالس و مهمانیهای مخرب ، شیوع گرایش به عیاشی و فساد، موسیقی های مخرب و تند ، تخریب بنیان خانواده ، زندگی تنها و مجردی ، دوری از اعتقاد به خدا و دین ، آلودگی هوا و محیط زیست و دیگر عوامل ناسالم و مخرب را در زندگی مردم خود و دیگر کشورها قرار داده و رایج کرده اند و این آدمهای پیر که اکنون ذکر می کنند مربوط به تولد در زمان حاضر نیستند ، بلکه مربوط به 80 یا بیش از 80 سال پیش هستند و باید منتظر بمانیم ببینیم نسل فعلی با این شرایط چقدر عمر می کنند.بعلاوه عمر و زندگی از نظر ما مسلمانان تنها برای بهره وری دنیایی نیست و مهم رضای خداوند و عاقبت در آخرت است ، درحالی که برای کشورهای غربی عمر فقط برای بهره بیشتر از دنیا بدون فکر کردن به آخرت است و به این دلیل آنها از مرگ وحشت دارند و می خواهند تا می توانند بیشتر در دنیا بمانند و از لذتها و کامیابی های دنیا استفاده کنند. اگر ما هم بخواهیم مثل آنها فکر کنیم ، عمر بیشتر به چه کار می آید ، اگر هدف رضای خدا و عاقبت خیر در آخرت نباشد؟
  • ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۷
    0 0
    به نظر من اصلا اينجوري خوب نيست. جوامعي كه سالمندان زيادي داشته باشه در واقع حقوق بازنشستگي بگيرهاي زيادي داره. البته در اروپا تا 65 سالگي بايد كار كنن و بعد از 65 سالگي بازنشست ميشن.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس