کد خبر 326235
تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶

برخی شهروندان در این ایام برای تهیه بلیت هواپیما و قطار به اینترنت مراجعه می‌کنند و در هنگام انجام این کار باید به منظور پرداخت بهای بلیت خود اطلاعات مالی نظیر شماره حساب، رمز دوم و نظایر آن را در سایت‌های ارائه‌کننده خدمات وارد کنند که لازم است در هنگام خرید مراقب کلاهبرداران و افراد سودجو باشند.

به گزارش مشرق - رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به آغاز مسافرت‌های تابستانی و استفاده بیشتر از خدمات الکترونیکی به مردم این استان هشدار داد. مهدی مختاری نسب اظهار کرد: با توجه به آغاز مسافرت‌های مردم در فصل تابستان، استفاده آنان از خدمات الکترونیک، دستگاه‌های کارت‌خوان و پرداخت‌های غیرحضوری در مسافرت‌ها افزایش یافته است.

وی افزود: برخی شهروندان در این ایام برای تهیه بلیت هواپیما و قطار به اینترنت مراجعه می‌کنند و در هنگام انجام این کار باید به منظور پرداخت بهای بلیت خود اطلاعات مالی نظیر شماره حساب، رمز دوم و نظایر آن را در سایت‌های ارائه‌کننده خدمات وارد کنند که لازم است در هنگام خرید مراقب کلاهبرداران و افراد سودجو باشند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود به منظور پیشگیری از این گونه جرایم اینترنتی هنگام خرید از طریق اینترنت از سایت‌های معتبر استفاده کنند.

مختاری نسب تصریح کرد: شهروندان باید به این نکته توجه داشته باشند که مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت بازرگانی با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در راستای افزایش امنیت خدمات تجارت الکترونیک، برنامه اعطای نماد اعتماد الکترونیکی را اجرا کرده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین خاطرنشان کرد: به این ترتیب خریداران به راحتی و با آسودگی خاطر، خرید خود را انجام می‌دهند و لازم است مردم برای امنیت بیشتر، ترجیحاً از فروشگاه‌هایی خرید خود را انجام دهند که دارای این نماد هستند. وی با اشاره به افزایش خریدهای اینترنتی از شهروندان خواست در خریدهای اینترنتی برای وارد کردن اطلاعات حساب خود از کیبورد مجازی استفاده کنند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین در خصوص استفاده از دستگاه‌های عابربانک عنوان کرد: هر چیز غیرعادی و مشکوک در مورد خودپرداز می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که خودپرداز دستکاری شده است.

مختاری نسب اضافه کرد: اگر به نظر می‌رسد چیزی به محل قرار دادن کارت یا صفحه کلید اضافه شده یا دستورالعمل‌های غیرمعمول در صفحه نمایش ظاهر می‌شود، مردم نباید از آن دستگاه استفاده کنند؛ بلکه باید بانک مربوطه را از موضوع مطلع کنند.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان قزوین یادآور شد: شهروندان در صورت مراجعه به فروشگاه‌ها و هنگام استفاده از دستگاه پی.اُ.اس تا حد امکان به شخصه نسبت به وارد کردن رمز عابربانک خود اقدام و وضعیت حساب و صورتحساب‌های بانکی خود را به طور منظم بررسی کنند؛ ضمن اینکه هر گونه اشتباه احتمالی را به سرعت به بانک مربوطه گزارش دهند.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۰
    1 0
    این خبر تو یک خط تموم میشد اینهمه کش ندید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس