به گزارش مشرق، لیلا رضازاده گفت: در ماه رمضان دستگاه گوارش افراد برای مدت 30 روز در شرایط تقریبا استراحت قرار داشته و فعالیت کمی داشته و نباید بلافاصله بعد از ماه رمضان پرخوری و مصرف وعده های غذایی سنگین را آغاز کرد.
وی چاقی و اضافه وزن را مهمترین پیامد شیوه های تغذیه ای نادرست بعد از ماه رمضان دانست و افزود: توصیه می شود افراد بعد از ماه رمضان وعده های غذایی را سبک انتخاب کنند و به جای غذاهای سرخ کردنی و غذاهای چرب از مایعات و غذاهای نرم بیشتر استفاده کنند تا دستگاه گوارش آنها کم کم عادت کند.
به گفته این کارشناس تغذیه، در برخی از افراد که در ماه رمضان پرخوری داشته اند و یا بلافاصله بعد از صرف سحری روی آن خوابیده اند نیز ممکن است دستگاه گوارش با مشکلاتی مواجه شده باشد.
وی افزود: بهتر است افراد بعد از ماه رمضان مصرف دو میان وعده را که شامل لبنیات، میوه و سبزیجات است را حتما در برنامه خود جای دهند و از مصرف تنقلات، انواع کیک و نان شیرینی خودداری کنند البته مصرف میوه فراوان نیز به دلیل بالا بدن قند امکان اضافه وزن را فراهم می کند و نباید در خوردن آن زیاده روی کرد.
رضازاده بر لزوم استفاده از همه پنج گروه موادغذایی بعد از ماه رمضان تاکید کرد تا افراد دچار کمبود مواد غذایی، املاح و ویتامین ها نشوند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه افزود:بهتر است غذهای سرخ کردنی با غذاهای آب پز جایگزین شوند.
یک کارشناس تغذیه معتقد است مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنی بعد از ماه رمضان اضافه وزن به همراه میآورد.
منبع: ایسنا