گروه بین الملل مشرق- تحولات میدانی جبهه «رقه»، نجات ارتشی ها توسط اهالی رقه، آغاز جنگ فرودگاهها در سوریه، تحولات میدانی جبهه حلب، عقب نشینی تروریستهای تکفیری جبهه النصره از شهرک «عرسال» به سمت «القلمون» سوریه، کمین حزب الله و ارتش سوریه علیه کاروان تروریستهای داعش و النصره، ماموریت ویژه داعش در لبنان و تروریست 28 ساله اسپانیایی؛ فرمانده گردانی در داعش، عناوین گزارش اختصاصی مشرق از جدیدترین تحولات سوریه و لبنان است. با ما همراه باشید.
تحولات میدانی جبهه «رقه»
500 نفر از نیروهای «تیپ 93 زرهی- صحرایی لشکر 17» ارتش سوریه (واقع در 60 کیلومتری شمال غرب رقه) پس از تخلیه پادگان مقر این تیپ و ورود تروریستهای داعش، به سمت فرودگاه نظامی طبقه، آخرین مرکز نظامی ارتش سوریه واقع در غرب شهر رقه عقب نشینی کردند و در حد امکان مقادیری از ادوات سنگین را هم با خود بردند. در طی دفاع از پادگان و حین عقب نشینی حدود 20 نفر از نیروهای شجاعی که در حال دفع حملات داعش بودند به شهادت رسیدند. آمار تلفات عناصر گروه تروریستی داعش از سوی منابع رسانه ای این گروه تنها 15 کشته اعلام گردیده، اما رصد رسانه های مستقل نشان دهنده تلفات صدها نفری این گروه است.
گروه تروریستی داعش با انتشار تصاویری از داخل مقر «تیپ 93» اخبار منتشرشده مبنی بر تصرف این مرکز نظامی را تایید کرد. تعداد 40 دستگاه تانک از انواع مختلف و حدودا به همین تعداد نفربر «بی ام پی» در این پادگان موجود بوده که اکثرشان به دست داعش افتاده است.
ناظران نظامی معتقدند که داعش، پس از تصرف مقر تیپ 93 لشکر 17 رقه به دنبال تصرف تنها مرکز باقیمانده ارتش سوریه در این شهر یعنی "فرودگاه نظامی طبقه" است.
بر همین اساس منابع رسانه ای وابسته به این گروه تروریستی از روز گذشته خبر اعزام واحدهای رزمی مسلح به سلاحهای سنگین را به سمت فرودگاه طبقه و وقوع درگیریهای شدید میان آنها و نیروهای ارتش سوریه مستقر در این فرودگاه را منتشر کرده اند. برخی رسانه های وابسته به ارتش سوریه نیز اعلام کردند که ارتش سوریه هم تعدادی از مراکز ایست و بازرسی جاده «سلمیه- رقه» را برچیده و نیروهای آنها را برای دفاع، به سوی فرودگاه نظامی طبقه منتقل کرده است.
امید می رود که ارتش سوریه بر خلاف تعلل ناموجهی که در امداد رسانی و پشتیبانی هوایی به مقر لشکر 17 و تیپ 93 داشت، این بار با آمادگی کامل با هجوم جدید داعش روبرو شود و با موشک باران و بمبارانهای شدید و دائمی مناطق اطراف فرودگاه و همچنین مسیر تردد کاروانهای عناصر داعش اجازه تحرک و لانه گزینی در اطراف فرودگاه طبقه و تکرار حوادث لشکر 17 و تیپ 93 را به عناصر گروه داعش ندهد.
"بلال جزراوی" اهل و ساکن عربستان سعودی یکی از فرماندهان برجسته میدانی داعش روز گذشته در درگیری های تیپ 93 عین عیسی (شهر رقه) به هلاکت رسید.
نجات ارتشی ها توسط اهالی رقه
تصویر زیر مربوط به گروهی از عناصر مدافع مقر 17 رقه است که بعد سقوط مقر لشکر 17 ارتش سوریه به دست گروه داعش و عقب نشینی از آن، ابتدا به کمک یکی از اهالی شهر رقه مخفی شدند. علی رغم اینکه یکی از آنها از ناحیه دست هدف اصابت گلوله قرار گرفته بود اما از ترس شناسایی هویت از سوی تروریستهای داعش- که بر بخش بزرگی از شهر رقه مسلط هستند- از رفتن به بیمارستان خودداری کرد.
در نهایت توسط همان شهروند سوری مقیم شهر رقه در خانه مراقبت و نگهداری شدند. در نهایت موفق شدند با ارتش سوریه ارتباط برقرار کنند و به وسیله چند نفر از اهالی با شرافت شهر رقه به فرودگاه «دیرالزور» و درنهایت به شهر «دمشق» منتقل گردیدند.
آغاز جنگ فرودگاهها در سوریه؟
ظاهرا جنگ فرودگاه ها بار دیگر در سوریه شروع شده است. ازسویی عناصر گروه تروریستی داعش به سمت فرودگاه طبقه در شهر رقه هجوم برده اند و از سوی دیگر هم گروه تروریستی ارتش اسلام به فرماندهی «زهران علوش» (مزدور سازمان اطلاعات و جاسوسی عربستان سعودی و از نزدیکان شخص بندر بن سلطان، مشاور و دستیار ویژه پادشاه عربستان سعودی) تبلیغات رسانه ای و آمادگیهای نظامی وسیعی را برای حمله سراسری به فرودگاه بین المللی شهر دمشق و از دور خارج کردن این فرودگاه مهم پایتخت کشور سوریه آغاز کرده است.
در همین راستا گزارش شده که گروه تروریستی ارتش اسلام با کمک برخی از گروه های مسلح تروریستی دیگر در «غوطه شرقی» حملات خود را از شب گذشته به مواضع ارتش سوریه در منطقه «غزلانیه» آغاز کرده و پیشروی های جزئی نیز داشته اند. هدف از انجام این حملات محاصره فرودگاه دمشق اعلام شده است.
ظاهرا این حملات بر اساس این اعتقاد صورت گرفته که فرودگاه دمشق به عنوان پل هوایی کمک های نظامی واقتصادی را برای ارتش سوریه از چین، ایران، روسیه، مصر و ... به این کشور وارد می کند. فلذا برای جلوگیری از تسلیح و تجهیز روز افزون نیروهای ارتش و دفاع وطنی (بسیح مردمی) سوریه باید به سمت این فرودگاه حمله ور شد!
امری که البته از سوی کارشناسان نظامی تا حدود زیادی توهمی کودکانه ارزیابی گردید؛ زیرا بخش عمده ای از تسلیحات وارد شده به سوریه، به وسیله کشتی و از مبادی امن دریایی از بنادر «طرطوس» (پایگاه دریایی بسیار بزرگ و مهم ارتش روسیه، در این شهر قرار دارد) و «لاذقیه» وارد این کشور شده و به ارتش سوریه تحویل می گردد.
اما شاید رجز خوانی های اخیر زهران علوش به عنوان فرمانده یکی از بزرگترین گروههای تروریستی فعال در سوریه منشا دیگری داشته باشد و آنهم رکود عملیات هجومی ارتش سوریه در منطقه «ملیحه» باشد.
چه اینکه درصورتی که جبهه ملیحه به عنوان "دروازه منطقه غوطه شرقی" دمشق- جایی که بیش از 15 هزار تروریست خطرناک تکفیری عمدتا خارجی و غیر سوری در آن لانه گزیده اند- مشتعل و فعال باشد گروههای مسلح فعال در این منطقه از جمله همین گروه ارتش اسلام فراغت فکری و عملی برای فکر کردن به حمله به مناطق جدید در حاشیه شهر دمشق از جمله فرودگاه شهر دمشق را نداشته باشند.بیش از چهار ماه از آغاز عملیات ارتش سوریه برای پاکسازی منطقه استراتژیک ملیحه میگذرد و ارتش سوریه هنوز موفق به تصرف کامل این منطقه نگردیده است.
بررسی تحولات اخیر در عرصه نظامی و مواضع فرماندهان گروههای تروریستی تکفیری موجود در منطقه غوطه شرقیه دمشق نشان می دهد که ارتش سوریه می بایست خیلی سریع اقدام به فتح کامل ملیحه و سپس هجوم سراسری به چهار شهر مهم دیگر یعنی «جسرین»، «کفربطنا» و «دیرالعصافیر» و نهایتا «دوما» و «حرستای» تروریست پرور بنماید. در غیر این صورت باید منتظر تحرکات وسیع گروههای تروریستی فعال در این مناطق علیه نقاط مهم شهردمشق (همچون حمله اخیر برای محاصره فرودگاه دمشق) و نیروهای ارتش سوریه باشیم.
تحولات میدانی جبهه حلب
درگیری های شدیدی که در منطقه «شیخ لطفی» و نزدیکی «فرودگاه نیرب» واقع در شهر حلب شروع شده است، همچنان ادامه دارد. هدف ارتش سوریه از تدارک این هجوم شدید، تصرف یک پاسگاه قدیمی پلیس و مکان شلیک توپ و۲۳میلی متری و خمپاره ۸۰ به اردوگاه آوارگان فلسطینی در منطقه نیرب بوده است. ظاهرا تروریستهای تکفیری پس از تصرف این مرکز با استقرار انواع تسلیحات سنگین و ادوات، اردوگاه نیرب را که از حامیان و متحدین نظام و ارتش سوریه هستند، هدف موشک بارانها و خمپاره بارانهای روزانه قرار می دادند.
در این درگیری که نقش اصلی بر عهده نیروهای فلسطینی تیپ قدس و نیروهای دفاع وطنی سوریه قرار داشت، تلفات سنگینی به تروریستهای تکفیری وارد آمد و در مقابل تعدادی از نیروهای تیپ فلسطینی قدس نیز به شهادت رسیدند. واحدهای توپخانه ای، یگان موشکی و نیروی هوایی ارتش نیز از این حمله پشتیبانی کردند.
مناطق درگیری با دایره هایی برنگ زرد مشخص شده است
شهید مرهف برکات یکی از سه شهید تیپ قدس در عمللیات اخیر در اطراف اردوگاه آوارگان فلسطینی در منطقه نیرب شهر حلب
عقب نشینی تروریستهای تکفیری جبهه النصره از شهرک «عرسال» به سمت «القلمون» سوریه
از سویی عملیاتهای ارتش لبنان علیه تروریستهای تکفیری در منطقه عرسال لبنان شامل هجوم زمینی، تصرف ارتفاعات مشرف به منطقه، استقرار یگانهای موشکی، توپخانه، ادوات، موشک باران، خمپاره و گلوله بارانهای مکرر مواضع تکفیریها بوده است.
از سوی دیگری نیز مذاکرات هیئت علمای سنی لبنان با فرماندهان النصره برای خروج از این منطقه، به همراه تلفات سنگین این گروهها در درگیریهای چند روزه با ارتش لبنان، کمینهای متعدد حزب الله و بمبارانهای نیروی هوایی ارتش سوریه به مواضع و مراکز آنها نهایتا موجب خروج این تروریستها از منطقه عرسال گردید.
درگیری ها در ورودی غربی عرسال تا صبح پنج شنبه ادامه داشت و در پی این درگیری ها 16 نفر ازعناصر گروههای تروریستی به هلاکت رسیدند. طبق گزارش رسیده، پس از طلوع آفتاب در روز جمعه هیچگونه تحرکی از سوی تروریستهای تکفیری در داخل شهر مشاهده نگردید.
کمین حزب الله و ارتش سوریه علیه کاروان تروریستهای داعش و النصره
تروریست های النصره و داعش جمعه شب در دره های «رنکوس» و مرزهای مشترک با لبنان با کمین نیروهای ویژه حزب الله (نیروی رضوان) مواجه شده و تلفات بسیار سنگینی را متحمل گردیدند. در این کمین دقیق و حساب شده، نیروهای حزب الله که مسیر حرکت گروهی 150 نفره از عناصر گروههای تروریستی مسلح از شهرک لبنانی عرسال به سمت خاک سوریه را رصد می کردند، در یکی از باغ های دشت رنکوس کمین گسترده ای نصب کردند که منجر به هلاکت و جراحت همگی آنها گردید.
بالگردهای ارتش سوریه نیز در این کمین به پشتیبانی از نیروهای حزب الله، به گلوله و موشک باران تروریستهای گرفتار در کمین پرداختند.
ماموریت ویژه داعش در لبنان
بر اساس اطلاعات رسیده از نیروهای اطلاعاتی در لبنان، شخصی معروف به «شیخ وهاب» از چند هفته پیش وارد لبنان شده و در اردوگاه فلسطینی ها در حال بیعت گرفتن برای گروه تروریستی داعش و رهبر آن «ابوبکر البغدادی» است.
بر مبنای اطلاعات منتشر شده در مطبوعات لبنان فرد مورد نظر حدودا 57 ساله، دارای اصالت کشور سوریه و از اهالی منطقه «معره النعمان» واقع در استان «ادلب» سوریه است. سازمان امنیت لبنان ماموریت این فرد را هماهنگی و نظم بخشی فعالیتهای عناصر گروههای مختلف تروریستی فعال در لبنان زیر پرچم گروه داعش و آغاز فعالیتهای تروریستی با هدف بر هم زدن فضای امنیتی- سیاسی در لبنان اعلام کرده اند.
تروریست 28 ساله اسپانیایی؛ فرمانده گردانی در داعش
به نقل از روزنامه «ال پائیس» چاپ کشور اسپانیا، این تصویر مربوط به یک اسپانیایی 28 ساله به نام «محمد حمدوش» معروف به کوکیتو است که در حال حاضر فرماندهی یکی از گردان های داعش را بر عهده دارد. کشور اسپانیا یکی از کشورهای اروپایی است که تعداد زیادی از اتباع آن در میان گروههای تروریستی فعال در عراق و سوریه مشغول به فعالیت هستند.
با توجه به سابقه حملات تروریستی عناصر تکفیری در این کشور و حمله به مراکز عمومی مانند بمب گذاری انتحاری در قطارهای مسافر بری اخیرا انتشار گزارشهای این چنینی از فعالیت تروریستهای تبعه این کشور، موجی از نگرانی را در افکار عمومی و رسانه ای و حکومتی این کشور به وجود آورده است.
تحولات میدانی جبهه «رقه»
500 نفر از نیروهای «تیپ 93 زرهی- صحرایی لشکر 17» ارتش سوریه (واقع در 60 کیلومتری شمال غرب رقه) پس از تخلیه پادگان مقر این تیپ و ورود تروریستهای داعش، به سمت فرودگاه نظامی طبقه، آخرین مرکز نظامی ارتش سوریه واقع در غرب شهر رقه عقب نشینی کردند و در حد امکان مقادیری از ادوات سنگین را هم با خود بردند. در طی دفاع از پادگان و حین عقب نشینی حدود 20 نفر از نیروهای شجاعی که در حال دفع حملات داعش بودند به شهادت رسیدند. آمار تلفات عناصر گروه تروریستی داعش از سوی منابع رسانه ای این گروه تنها 15 کشته اعلام گردیده، اما رصد رسانه های مستقل نشان دهنده تلفات صدها نفری این گروه است.
ناظران نظامی معتقدند که داعش، پس از تصرف مقر تیپ 93 لشکر 17 رقه به دنبال تصرف تنها مرکز باقیمانده ارتش سوریه در این شهر یعنی "فرودگاه نظامی طبقه" است.
بر همین اساس منابع رسانه ای وابسته به این گروه تروریستی از روز گذشته خبر اعزام واحدهای رزمی مسلح به سلاحهای سنگین را به سمت فرودگاه طبقه و وقوع درگیریهای شدید میان آنها و نیروهای ارتش سوریه مستقر در این فرودگاه را منتشر کرده اند. برخی رسانه های وابسته به ارتش سوریه نیز اعلام کردند که ارتش سوریه هم تعدادی از مراکز ایست و بازرسی جاده «سلمیه- رقه» را برچیده و نیروهای آنها را برای دفاع، به سوی فرودگاه نظامی طبقه منتقل کرده است.
امید می رود که ارتش سوریه بر خلاف تعلل ناموجهی که در امداد رسانی و پشتیبانی هوایی به مقر لشکر 17 و تیپ 93 داشت، این بار با آمادگی کامل با هجوم جدید داعش روبرو شود و با موشک باران و بمبارانهای شدید و دائمی مناطق اطراف فرودگاه و همچنین مسیر تردد کاروانهای عناصر داعش اجازه تحرک و لانه گزینی در اطراف فرودگاه طبقه و تکرار حوادث لشکر 17 و تیپ 93 را به عناصر گروه داعش ندهد.
"بلال جزراوی" اهل و ساکن عربستان سعودی یکی از فرماندهان برجسته میدانی داعش روز گذشته در درگیری های تیپ 93 عین عیسی (شهر رقه) به هلاکت رسید.
نجات ارتشی ها توسط اهالی رقه
تصویر زیر مربوط به گروهی از عناصر مدافع مقر 17 رقه است که بعد سقوط مقر لشکر 17 ارتش سوریه به دست گروه داعش و عقب نشینی از آن، ابتدا به کمک یکی از اهالی شهر رقه مخفی شدند. علی رغم اینکه یکی از آنها از ناحیه دست هدف اصابت گلوله قرار گرفته بود اما از ترس شناسایی هویت از سوی تروریستهای داعش- که بر بخش بزرگی از شهر رقه مسلط هستند- از رفتن به بیمارستان خودداری کرد.
آغاز جنگ فرودگاهها در سوریه؟
ظاهرا جنگ فرودگاه ها بار دیگر در سوریه شروع شده است. ازسویی عناصر گروه تروریستی داعش به سمت فرودگاه طبقه در شهر رقه هجوم برده اند و از سوی دیگر هم گروه تروریستی ارتش اسلام به فرماندهی «زهران علوش» (مزدور سازمان اطلاعات و جاسوسی عربستان سعودی و از نزدیکان شخص بندر بن سلطان، مشاور و دستیار ویژه پادشاه عربستان سعودی) تبلیغات رسانه ای و آمادگیهای نظامی وسیعی را برای حمله سراسری به فرودگاه بین المللی شهر دمشق و از دور خارج کردن این فرودگاه مهم پایتخت کشور سوریه آغاز کرده است.
در همین راستا گزارش شده که گروه تروریستی ارتش اسلام با کمک برخی از گروه های مسلح تروریستی دیگر در «غوطه شرقی» حملات خود را از شب گذشته به مواضع ارتش سوریه در منطقه «غزلانیه» آغاز کرده و پیشروی های جزئی نیز داشته اند. هدف از انجام این حملات محاصره فرودگاه دمشق اعلام شده است.
ظاهرا این حملات بر اساس این اعتقاد صورت گرفته که فرودگاه دمشق به عنوان پل هوایی کمک های نظامی واقتصادی را برای ارتش سوریه از چین، ایران، روسیه، مصر و ... به این کشور وارد می کند. فلذا برای جلوگیری از تسلیح و تجهیز روز افزون نیروهای ارتش و دفاع وطنی (بسیح مردمی) سوریه باید به سمت این فرودگاه حمله ور شد!
امری که البته از سوی کارشناسان نظامی تا حدود زیادی توهمی کودکانه ارزیابی گردید؛ زیرا بخش عمده ای از تسلیحات وارد شده به سوریه، به وسیله کشتی و از مبادی امن دریایی از بنادر «طرطوس» (پایگاه دریایی بسیار بزرگ و مهم ارتش روسیه، در این شهر قرار دارد) و «لاذقیه» وارد این کشور شده و به ارتش سوریه تحویل می گردد.
اما شاید رجز خوانی های اخیر زهران علوش به عنوان فرمانده یکی از بزرگترین گروههای تروریستی فعال در سوریه منشا دیگری داشته باشد و آنهم رکود عملیات هجومی ارتش سوریه در منطقه «ملیحه» باشد.
چه اینکه درصورتی که جبهه ملیحه به عنوان "دروازه منطقه غوطه شرقی" دمشق- جایی که بیش از 15 هزار تروریست خطرناک تکفیری عمدتا خارجی و غیر سوری در آن لانه گزیده اند- مشتعل و فعال باشد گروههای مسلح فعال در این منطقه از جمله همین گروه ارتش اسلام فراغت فکری و عملی برای فکر کردن به حمله به مناطق جدید در حاشیه شهر دمشق از جمله فرودگاه شهر دمشق را نداشته باشند.بیش از چهار ماه از آغاز عملیات ارتش سوریه برای پاکسازی منطقه استراتژیک ملیحه میگذرد و ارتش سوریه هنوز موفق به تصرف کامل این منطقه نگردیده است.
بررسی تحولات اخیر در عرصه نظامی و مواضع فرماندهان گروههای تروریستی تکفیری موجود در منطقه غوطه شرقیه دمشق نشان می دهد که ارتش سوریه می بایست خیلی سریع اقدام به فتح کامل ملیحه و سپس هجوم سراسری به چهار شهر مهم دیگر یعنی «جسرین»، «کفربطنا» و «دیرالعصافیر» و نهایتا «دوما» و «حرستای» تروریست پرور بنماید. در غیر این صورت باید منتظر تحرکات وسیع گروههای تروریستی فعال در این مناطق علیه نقاط مهم شهردمشق (همچون حمله اخیر برای محاصره فرودگاه دمشق) و نیروهای ارتش سوریه باشیم.
تحولات میدانی جبهه حلب
درگیری های شدیدی که در منطقه «شیخ لطفی» و نزدیکی «فرودگاه نیرب» واقع در شهر حلب شروع شده است، همچنان ادامه دارد. هدف ارتش سوریه از تدارک این هجوم شدید، تصرف یک پاسگاه قدیمی پلیس و مکان شلیک توپ و۲۳میلی متری و خمپاره ۸۰ به اردوگاه آوارگان فلسطینی در منطقه نیرب بوده است. ظاهرا تروریستهای تکفیری پس از تصرف این مرکز با استقرار انواع تسلیحات سنگین و ادوات، اردوگاه نیرب را که از حامیان و متحدین نظام و ارتش سوریه هستند، هدف موشک بارانها و خمپاره بارانهای روزانه قرار می دادند.
در این درگیری که نقش اصلی بر عهده نیروهای فلسطینی تیپ قدس و نیروهای دفاع وطنی سوریه قرار داشت، تلفات سنگینی به تروریستهای تکفیری وارد آمد و در مقابل تعدادی از نیروهای تیپ فلسطینی قدس نیز به شهادت رسیدند. واحدهای توپخانه ای، یگان موشکی و نیروی هوایی ارتش نیز از این حمله پشتیبانی کردند.
مناطق درگیری با دایره هایی برنگ زرد مشخص شده است
شهید مرهف برکات یکی از سه شهید تیپ قدس در عمللیات اخیر در اطراف اردوگاه آوارگان فلسطینی در منطقه نیرب شهر حلب
از سویی عملیاتهای ارتش لبنان علیه تروریستهای تکفیری در منطقه عرسال لبنان شامل هجوم زمینی، تصرف ارتفاعات مشرف به منطقه، استقرار یگانهای موشکی، توپخانه، ادوات، موشک باران، خمپاره و گلوله بارانهای مکرر مواضع تکفیریها بوده است.
از سوی دیگری نیز مذاکرات هیئت علمای سنی لبنان با فرماندهان النصره برای خروج از این منطقه، به همراه تلفات سنگین این گروهها در درگیریهای چند روزه با ارتش لبنان، کمینهای متعدد حزب الله و بمبارانهای نیروی هوایی ارتش سوریه به مواضع و مراکز آنها نهایتا موجب خروج این تروریستها از منطقه عرسال گردید.
درگیری ها در ورودی غربی عرسال تا صبح پنج شنبه ادامه داشت و در پی این درگیری ها 16 نفر ازعناصر گروههای تروریستی به هلاکت رسیدند. طبق گزارش رسیده، پس از طلوع آفتاب در روز جمعه هیچگونه تحرکی از سوی تروریستهای تکفیری در داخل شهر مشاهده نگردید.
تروریست های النصره و داعش جمعه شب در دره های «رنکوس» و مرزهای مشترک با لبنان با کمین نیروهای ویژه حزب الله (نیروی رضوان) مواجه شده و تلفات بسیار سنگینی را متحمل گردیدند. در این کمین دقیق و حساب شده، نیروهای حزب الله که مسیر حرکت گروهی 150 نفره از عناصر گروههای تروریستی مسلح از شهرک لبنانی عرسال به سمت خاک سوریه را رصد می کردند، در یکی از باغ های دشت رنکوس کمین گسترده ای نصب کردند که منجر به هلاکت و جراحت همگی آنها گردید.
بالگردهای ارتش سوریه نیز در این کمین به پشتیبانی از نیروهای حزب الله، به گلوله و موشک باران تروریستهای گرفتار در کمین پرداختند.
ماموریت ویژه داعش در لبنان
بر اساس اطلاعات رسیده از نیروهای اطلاعاتی در لبنان، شخصی معروف به «شیخ وهاب» از چند هفته پیش وارد لبنان شده و در اردوگاه فلسطینی ها در حال بیعت گرفتن برای گروه تروریستی داعش و رهبر آن «ابوبکر البغدادی» است.
بر مبنای اطلاعات منتشر شده در مطبوعات لبنان فرد مورد نظر حدودا 57 ساله، دارای اصالت کشور سوریه و از اهالی منطقه «معره النعمان» واقع در استان «ادلب» سوریه است. سازمان امنیت لبنان ماموریت این فرد را هماهنگی و نظم بخشی فعالیتهای عناصر گروههای مختلف تروریستی فعال در لبنان زیر پرچم گروه داعش و آغاز فعالیتهای تروریستی با هدف بر هم زدن فضای امنیتی- سیاسی در لبنان اعلام کرده اند.
تروریست 28 ساله اسپانیایی؛ فرمانده گردانی در داعش
به نقل از روزنامه «ال پائیس» چاپ کشور اسپانیا، این تصویر مربوط به یک اسپانیایی 28 ساله به نام «محمد حمدوش» معروف به کوکیتو است که در حال حاضر فرماندهی یکی از گردان های داعش را بر عهده دارد. کشور اسپانیا یکی از کشورهای اروپایی است که تعداد زیادی از اتباع آن در میان گروههای تروریستی فعال در عراق و سوریه مشغول به فعالیت هستند.