به گزارش مشرق، سردار جزایری در آیین افتتاح دوره خط امام(ره) ویژه مسئولین بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاههای کشور گفت: انقلاب اسلامی پدیدهای است غیرقابل تکرار که باید ریشههای آن را شناخت و فهمید که این انقلاب برای چه زاده شد.
وی افزود: شواهد ما نشان میدهد که هدف بنیادین انقلاب اسلامی تمدنسازی نوین اسلامی بوده و هست. این انقلاب با دو بال خدامحوری و عدالت ایجاد شده و علتالعلل همه چالشها و بحرانآفرینیها علیه نظام ما همین دو کلمه است.
معاون تبلیغات دفاعی ستاد مشترک نیروهای مسلح افزود: تمدنسازی مبتنی بر یک فرایند دفعی نیست، لذا به جای آنکه بگوییم انقلاب اسلامی ما در 22 بهمن به پیروزی رسید، باید بگوییم در این تاریخ آغاز شد و همچنان به حیات طیبه خویش ادامه میدهد.
وی افزود: تمدنسازی تحتتأثیر دو عنصر تولید فکر و پرورش انسان تحقق خواهد یافت.
سردار جزایری با اشاره به لزوم توجه به الگوهای سبک زندگی برای پیشبرد جامعه و تمدن نوین اسلامی گفت: سبک زندگی و الگوهای آن از جمله مواردی است که کمتر روی آن کار شده و از طرفی هم قرار نیست از جایی وارد شود بلکه شما نیروهای علم یابی که آماده شهادت برای آرمانهای نظام و جمهوری اسلامی هستید باید الگوهای سبک زندگی انقلاب اسلامی را آماده کنید.
وی با اشاره به تشکیل انقلاب اسلامی بر مبنای خردورزی اخلاق گفت: تمدن غربی مبتنی بر اومانیسم و نگاه به قدرت از جنبه سیاسی تشکیل شده و دوران اوجگیری تمدن غرب آشکارا به پایان رسیده است. به گونهای که مصادیق تباهی، ایستایی و نازایی در تفکر و اندیشه آنان عیان شده است.
سردار جزایری تصریح کرد: نگاهی به حوادث جهان و اروپا نشان میدهد که امروز در همه این رویدادها متهم اصلی آمریکاست یعنی همان کشوری که ادعای سردمداری تمدن غربی را دارد.
معاون تبلیغات دفاعی نیروهای مسلح یادآور شد: با یک بررسی ساده میتوان به این نتیجه تاسفآور پی برد که در دو سه قرن اخیر دهها میلیون نفر به خاطر آنچه که غربیها رقم زدند در اقصینقاط عالم کشته شدند و دنیا امروز در حال عبور از این تمدن است.
جزایری افزود: مکاتبی همچون مارکسیسم و لیبرالیسم از جمله صفحات در حال عبور تاریخ بشریت هستند و دچار فقدان جذابیت و اقناء برای بشریت امروز شدهاند که به دنبال پدیدهای جدید میگردند و دقیقا در همین مقطع بود که انقلاب اسلامی ظهور پیدا کرد.
وی تصریح کرد: نقطه اصلی تفکری که انسانها را بار دیگر به منشاء خویش متوجه کرد و توجه ملتها به خدای متعال را سبب شد انقلاب اسلامی ایران است.
معاون تبلیغات دفاعی ستاد مشترک نیروهای مسلح افزود: مفهوم ابزار و معادلات قدرت در حال تغییر است و به سوی آنچه که خاص قدرتهای کنونی جهان نیست تغییر میکند. هماکنون شاهد جابهجایی قدرتهای سنتی با کشورها و فرهنگهای جدید هستیم. از سوی دیگر وضع کشورهای اسلامی هم در سدههای اخیر هیچگاه اینگونه نبوده است. مسلمانان امروز به احساس هویت و بیداری رسیدهاند که هر دو متکی بر آموزههای اسلامی آنان است.
سردار جزایری افزود: جهان اسلام قلب بزرگ حرکت 1.5 میلیارد انسان است که 50 کشور و 22 درصد خشکیهای جهان را در اختیار دارد.
وی افزود: کشورهای اسلامی بهترین مناطق ژئوپولتیکی دنیا، اشتراکات فراوان فرهنگی، موقعیت انحصاری ژئواستراتژیک و تسلط بر 80 درصد تنگههای مهم و عبور اجباری دنیا را در اختیار دارند این در حالی است که از نظر ژئو اکونومیک نیز 75 درصد نفت و 57 درصد ذخایر گازی در اختیار کشورهای اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: تمدن غرب که ایام انحطاط آن شروع شده است به شدت در مقابل رشد روزافزون کشورهای اسلامی مقاومت میکند زیرا از دورنمای تمدنی که دارد میآید و جایگزین آنها خواهد شد مطلعند. بر همین اساس طی دهه اخیر شدیدترین و بیرحمانهترین برخوردها را با کشورهای اسلامی داشتهاند که وجوه گوناگون آن را در کشورهایی همچون تونس، مصر، افغانستان و عراق دیدهایم.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: هماکنون بر سر یک پیچ تاریخی قرار داریم که برای عبور سلامت از آن باید قوی و قویتر شویم و قدرت امروز بر مبنای اقتصاد و فرهنگ خواهد بود.
سردار جزایری گفت: داشتن روحیه مصمم و امیدوار یکی از اصلیترین عوامل تحقق آینده درخشان کشورهای اسلامی است. و شما دانشجویانی که به عنوان قشر پیشرو کشور در این مکان جمع شدهاید ضمن رشد و تعالی خویش دشمنان واقعی جهان اسلام و دشمنانی که چهره دوست به خود گرفتهاند را باید بشناسید.
وی تاکید کرد: الگوی پیشرفت و توسعه اسلامی ایرانی اساسیترین نیاز هماکنون و سالهای آینده ماست که تحقق آن در گرو تلاش اساتید، دانشجویان و نخبگان مومن و انقلابی است.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930605001066#sthash.QqZGHstu.dpuf
معاون تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: دوران اوجگیری زایش تمدن غربی تمام شده و آنان در حال افول هستند این در حالی است که کشورهای اسلامی پس از چند قرن شروع به بازیابی هویت خویش و آغاز پیشرفت دوباره کردهاند.
منبع: فارس