دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: روشن شده است آمریکا قابل اعتماد نیست همانطور که رهبر معظم انقلاب هم فرمودند که آنها به حرف‌های خودشان پایبند نخواهند بود.

به گزارش مشرق، محمد‌رضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان امام و رهبری و جامعه اسلامی مهندسین امروز سه‌شنبه 4 آذرماه در نشست خبری خود که در خبرگزاری فارس برگزار شد، با اشاره به آغاز ماه صفر و در پیش بودن اربعین حسینی اظهار داشت: چند سال است که یک حرکت نمادین خوب ایجاد شده است و زوار حضرت از راه دور و نزدیک به راه افتاده تا در اربعین کربلا باشند؛ این حرکت در جهان اسلام بی‌نظیر است و توصیه من به رسانه‌ها و دست‌اندر‌کاران این است که این فضا را به سمت فضای مسلمانان جهان ببرند نه اینکه صرفا آن را به مقایسه میان گروه‌های اسلامی تبدیل کنند.

باهنر با تاکید بر اینکه امام حسین (ع) و عاشورا افتخاری برای همه مسلمانان است گفت: حتی اقلیت‌های دینی هم ارادت ویژه‌ای به ایشان دارند و تجمع روز اربعین مانوری متعلق به همه جهان اسلام است.

وی در پاسخ به سوالی در مورد امکان تسهیل صدور ویزاهای یک روزه یا چند روزه با هزینه‌های کمتر تصریح کرد: همه طرف این قضیه ما نیستیم و شاید دولت عراق هم با توجه به افزایش تصاعدی شرکت‌کنندگان در این تجمع امکان پذیرایی از این همه زائر را نداشته باشد.

دبیرکل جبهه پیروان امام و رهبری گفت: حرمین شریفین با حجاج 4 یا 5 میلیونی ده‌ها سال است که امکانات ویژه‌ای برای حجاج تدارک دیده‌اند اما برای جمعیت عظیم اربعین نمی‌توان انتظار داشت که ظرف صرفا چند سال امکانات پذیرایی فراهم آورد. مضافا اینکه نمی‌توان انتظار داشت دولت ایران همه حق ویزای زائران ایرانی را متقبل شود.

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در طول مذاکرات هسته‌ای در عمر دولت یازدهم «دلواپسان» دولت را متهم به عبور از خط قرمز نظام می‌کردند و در ادامه رویکرد دولت در قبال آنان باید چگونه باشد، بیان داشت: این رویکرد طبیعی است چنانکه در قرآن کریم هم مرتب هم شاهد امضا هستید هم بشارت و روایت داریم که مومن باید در مورد وضعیت خودش در خوف و رجا باشد.

باهنر افزود: اگر کسی بخواهد فقط جباریت خدا را در نظر داشته باشد یا فقط رحمت خدا را مدنظر بگیرد دیگر حصول و فروع دین ضرورتی ندارد زیرا افراط و تفریط هر دو بد است؛ داستان مذاکرات هم جدا از این مطلب نیست. دیپلمات‌های ما سربازان عرصه مذاکرات هسته‌ای هستند و باید به خطوط قرمز نظام پایبند باشند.

وی در ادامه گفت: قطعا از سوی تیم مذاکره کننده به عمد هیچ خطایی در قبال صیانت از منافع ملی در طول مذاکرات رخ نخواهد داد و انشاءالله خطایی سهوی نیز از سوی آنان شاهد نباشیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین خاطرنشان کرد: در کشور یک عده امید‌شان به مذاکرات بیشتر بود و یک عده خوف بیشتری داشتند. بدین‌ترتیب یک عده دائما سوال پرسیده تا تیم مذاکره کننده دست از پا خطا نکند و یک عده نیز از آنها حمایت می‌کردند که هر دو رویکرد لازم است.

وی با تاکید بر تخصص، تعهد و پایبندی تیم مذاکره‌کننده کنونی به مبانی کلی نظام در پاسخ به این سوال که چرا مذاکرات به نتیجه نرسید گفت: طرف مقابل زیاده‌خواهی‌هایی دارد البته در طول این یک سال ما خیلی چیز‌ها کسب کرده‌ایم. از جمله دامنه تحریم‌ها شکسته شده و روشن شده است که آمریکا قابل اعتماد نیست همانطور که رهبر معظم انقلاب هم فرمودند که آنها به حرف‌های خودشان پایبند نخواهند بود.

باهنر اضافه کرد: تیم مذاکره‌کننده ما باید بداند با کسانی مذاکره می‌کند که نمی‌توان به آنها اعتماد کرد لذا هر حرفی را که طرف مقابل می‌زند باید ثبت کرد.

وی به رخ کشیده شدن توان تیم مذاکره‌کننده کشورمان را یکی از دستاوردهای مذاکرات یک سال اخیر برشمرد و گفت: مشخص شد که جمهوری اسلامی ایران به دنبال جنجال و دعوا نیست و صرفا به دنبال فناوری است.

باهنر همچنین با اشاره به تمدید زمان مذاکرات تا تیرماه سال بعد تاکید کرد: ما باید به حمایت خود از تیم مذاکره‌کننده ادامه داده و به آنان خسته‌نباشید گوییم. همچنین به آنان هشدار دهیم که دشمن غیرقابل اعتماد است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری خاطرنشان کرد: این مذاکرات پروژه سنگین «ایران هراسی» که می خواستند از آن نان بخورند را زیر سوال برد.

باهنر گفت: ما در طول یک سال گذشته در مذاکرات داد و ستد‌هایی داشته‌ایم که بعضی از آنان تعهدات مکتوب امضا شده است.

وی افزود: بخشی از این مذاکرات نیز به این برمی‌گردد که ما مواضع و اعتقادات‌مان را به جامعه جهانی ارائه کردیم. ایران‌هراسی که پروژه سنگینی بود بر روی آن بسیار کار کرده بودند با این مذاکرات زیر سوال رفت.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته اگر زمانی مجموعه نظام به این نتیجه برسد که مذاکرات ادامه پیدا نکند قطعا مذاکرات قطع خواهد شد اما در حال حاضر مجموعه نظام به این نتیجه رسیده است که مذاکرات انجام بشود. اگر قرار باشد کسی هم زیر میز بزند این ما نیستیم.

وی افزود: البته ما باید زندگی‌مان را بر این مبنا قرار دهیم که چرخ سانتریفیوژ‌ها بچرخد و چرخ اقتصاد نیز در راستای اقتصاد مقاومتی بچرخد.

باهنر در پاسخ به سوال دیگری در خصوص وحدت اصولگرایان و ورود به بحث انتخابات گفت: بنده انتخاباتی شدن فضای کشور را از زمان حاضر مضر می‌دانم. اینکه فعالان سیاسی و دیگر افراد، انتخابات را از الان علم می‌کنند، مفید نیست.

وی افزود: ما در گذشته‌ای نه چندان دور شاهد بودیم که به طور متوسط هر سال یک انتخابات برگزار شده است و می‌دانیم که این انتخابات هم بسیار حساس است و هم بسیار تاثیر‌گذار و باور همه نیز این است که انتخابات یک مقوله فرمایشی نیست.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: ما هر سال که انتخاباتی داشتیم 4 ماه قبل و 8 ماه بعد از آن پیش‌لرزه و پس‌لرزه‌های انتخابات در کشور وجود داشت و فضای عمومی کشور صرف فضای انتخاباتی می‌شد. بر همین اساس قرار شد انتخابات دو سال یک دفعه برگزار شود. دلیل اصلی آن نیز این است که فضای کشور را انتخاباتی نگه نداریم.

باهنر با بیان اینکه یک سال و نیم تا انتخابات مجلس شورای اسلامی مانده است، گفت: من به رقبای انتخاباتی و به دوستان نیز گفته‌ام که بیش از یک سال و خرده‌ای تا انتخابات فاصله داریم و مشکلات مملکت کم نیست. مردم حرف‌شان بر روی بیکاری، اقتصاد و مسائل فرهنگی است.

وی تاکید کرد: در مقطع زمانی حساسی قرار داریم که همراهی مجلس، دولت، قوه قضائیه و دیگر نهادهای تاثیر‌گذار را برای حل مشکلات می‌طلبد البته فعالان سیاسی باید پیش‌بینی کنند که می‌خواهند چه کنند و اینکه به دنبال وحدت باشند اما نباید فضای عمومی را انتخاباتی کنیم.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه تصریح کرد: در غیاب احزاب، این ائتلاف‌ها و جبهه‌ها هستند که با هم فعالیت می‌کنند و ما نیز تلاش می‌کنیم ائتلاف اصولگرایان بتواند پوشش صد در صدی بر روی اصولگرایان بگذارد و این هدف نهایی ماست که ممکن است به 80 درصد از این هدف برسیم.

وی افزود: فکر می‌کنم این بار زمینه‌های این ائتلاف بیشتر است چرا که اصولگرایان در حال حاضر رقیب جدی‌ای به نام اصلاح‌طلبان مقابل خود می‌بینند البته در گذشته دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا بودند که رقابت داشتند اما چند وقتی است که افراطیون و جریان انحرافی نیز وجود دارد که باید آنان را نیز مراقبت کنیم.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چارچوب فعالیت‌های ما نیز قانون اساسی است و کسانی می‌توانند وارد این رقابت‌ و انتخابات شوند که چارچوب‌ها را پذیرفته باشند.

باهنر در پاسخ به این سوال که تحلیل شما در خصوص اظهارات عیسی سحر‌خیز که گفته است اصلاح‌طلبان علاقه‌ای به آقای خمینی نداشتند چیست، گفت: ما اگر حزب داشته باشیم، این حزب شورای رهبری دارد، اساسنامه دارد که باعث می‌شود مسائل شفاف شود اما وقتی جبهه و ائتلاف شود هر کسی از ظن خودش سخن می‌گوید و طبیعی است که ما نیز مسئولیت کار یکدیگر را نمی‌پذیریم.

وی با بیان اینکه اصلاح‌طلبان باید اصلاح‌طلبی را برای خودشان تعریف کنند، گفت: باید چارچوب اصلاح‌طلبی تعریف شود همانطور که باید چارچوب اصولگرایی تعریف شود. زمانی جامعه روحانیت و مدرسین باید‌ها و نبایدهای اصولگرایی را تعریف کردند.

نائب رئیس مجلس در ادامه گفت: متاسفانه در جریان اصلاح‌طلب، افرادی وجود دارند که خودشان را منصوب به این جریان کردند اما تفکراتشان لائیک بود. ما معتقد به این نیستیم که همه اصلاح‌طلبان را با یک چوب برانیم. در همین جریان اصلاح‌طلبی نیروهای خط امامی و مقید به نظرات مقام معظم رهبری داریم، اما در نیروهای اصلاح‌طلب افراد هنجار‌شکنی هم داریم که خلاف فرهنگ دینی سخن می‌گویند.

باهنر تاکید کرد: طبیعی است که اصلا‌ح‌طلبان باید موضع‌شان را با این تیپ افراد مشخص کنند چرا که به نفع خودشان است.

وی در ادامه پیرامون پیش‌بینی‌اش در خصوص آینده مذاکرات هسته‌ای گفت: نمی‌دانیم داده و ستاده‌های 6 ماه آینده چه خواهد بود. البته خطوط قرمز ما تغییر نخواهد کرد و قطعا مذاکرات نیز بر اساس خطوط قرمز پیش خواهد رفت.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما تلاش می‌کنیم حداکثر منافع و حداقل مضار را داشته باشیم. طرف مقابل نیز چنین می‌کند.

باهنر با بیان اینکه یک جنگ تمام عیار دیپلماتیک راه افتاده است، گفت: رسانه‌ها و فعالان رسانه‌ای باید تلاش کنند تا مظلومیت و حقانیت ایران را در صحنه بین‌المللی تکرار کنند اما در یک سال گذشته در افکار عمومی دنیا، ما توانستیم ایران‌هراسی را خنثی کنیم. ما که دنبال جنگ و کشتار جمعی نیستیم، دشمنان ما هم اذعان دارند که موثرترین نوع مقابله با تروریست‌ها را جمهوری اسلامی انجام می‌دهد.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برخلاف آمریکا و غرب، ما می‌گوییم تروریسم بد است، گفت: در نامه‌ای هم که اوباما فرستاد، درباره تروریست‌ها بحث کرده بود و پاسخی هم که به آن داده شد این بود که شما در گذشته هشدار‌های ما را قبول نکردید و امروز نیز شما همینکه دست‌تان را از پشت این تروریست‌ها بردارید منطقه قابلیت از بین بردن این تروریست‌ها را دارد.

باهنر با بیان اینکه مذاکرات ادامه خواهد یافت، گفت: حال با این وجود آیا باید زندگی داخلی را مستقیما به مذاکرات وصل کنیم؟ خیر. اینگونه نیست و نباید چنین باشد و اقتصاد مقاومتی نیز در همین راستا قرار دارد تا ما بتوانیم تاب‌آوری اقتصادی خودمان را بالا ببریم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در جواب این سوال که فضای عمومی مجلس را در خصوص فرهادی وزیر پیشنهادی علوم چگونه می‌بینید، گفت: ابتدا این را باید بگویم که چه شد مجلس علی‌رغم اینکه رئیس‌جمهور چند نفر را برای وزارت علوم معرفی کرد اما مجلس به هیچ کدام از آنان رای نداد.

وی افزود: مجلس به این نتیجه رسید که هر کدام از معرفی‌شدگان همانند یکدیگر هستند و دلیلی ندارد وقتی مجلس به «اصل» رای نداد، به «همانند» آن رای دهد.

باهنر ادامه داد: این موضوع، داستان خسته‌کننده و معطل‌کننده‌ای بود اما اگر 15 بار دیگر هم تکرار می‌شد نتیجه همان بود البته به نظر بنده با معرفی فرهادی این دور باطل و خسته‌کننده تمام شد.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه تصریح کرد: فرهادی نیروی متعهدی است که سابقه وزارت دارد و ما مشکلی با ایشان نداریم البته وی نیز باید به حساسیت‌های مجلس واقف باشد.

وی افزود: مجلس در 5 دور مذاکره مفصل و علنی نشان داد که حساسیت‌هایش بر روی چه مسائلی است و فرهادی نیز باید این حساسیت‌ها را داشته باشد و البته فرهادی انشاءالله رای می‌آورد.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته ما اعتقاد داریم که در خانواده بزرگ وزارت علوم می‌شد وزرایی کشف کرد که مجلس آنان را قبول داشته باشد و اگر رئیس‌جمهور برای وزارت علوم، فردی از وزارت بهداشت نمی‌آورد، بهتر بود.

وی افزود: البته خدمت کردن این صف و آن صف ندارد و قطعا بدنه وزارت علوم نیز فرهادی را می‌پذیرد اما اگر از خود خانواده وزارت علوم بود بهتر می‌شد البته این را هم بگویم که معرفی وزیر علوم جزو اختیارات رئیس‌جمهور است و ما نیز به آن احترام می‌گذاریم.

باهنر در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به این سوال که نقش بسیج را در اقتصاد مقاومتی چه می‌دانید گفت: امروزه بسیج از واژه نظامی، فرهنگی، اقتصادی و ارتشی فراتر رفته و به یک فرهنگ تبدیل شده است.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیج نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه و برای آنهایی که با روحیات شجاعانه و بر مبنای صدق با تروریست‌ها، رژیم صهیونیستی و زور‌گویی‌های آمریکا می‌جنگند، مایه افتخار شده است.

وی تصریح کرد: بسیاری از این مبارزان افتخارشان این است که اسم‌شان بسیجی است. شایعه راه می‌انداختند که در سوریه و لبنان سربازان ایرانی می‌جنگند اما ما می‌گوییم کسانی که در آنجا می‌جنگند فرزندان امام و رهبری هستند اما اینکه فکر کنید که از بسیجی‌های ایرانی آموزش‌دیده هستند که به آنجا رفته باشند، اینگونه نیست.

باهنر خاطرنشان کرد: اخلاص بسیجی‌ها و رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری باعث شده است این فرهنگ بسیجی را در منطقه جا بیندازند. شوخی نیست که مردم عراقی که همین مستکبرین آنان را وادار کردند 8 سال علیه ایران بجنگند امروز چفیه بسیجی را بر گردن خود می‌اندازند و افتخار می‌کنند که بگویند سرباز حاج قاسم هستیم که این نشان از تحول عظیم در منطقه و افکار عمومی دارد که همه اینها از برکت بسیج است.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما معتقدیم بسیج می‌تواند در اقتصاد، سیاست، فرهنگ و دیگر حوزه‌ها موثر باشد و ما آماده‌ایم که بسیج طرح‌ها و پیشنهاد‌هایش را در حوزه اقتصاد مقاومتی ارائه دهد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قرار است آقای لاریجانی حزب تشکیل بدهند و با فقدان آیت‌الله مهدوی کنی محوریت اصولگرایان با چه کسی خواهد بود، اظهارداشت: بالاخره در یک سال گذشته با رحلت آیت‌الله مهدوی کنی و پیش از آن آقای عسگراولادی ظرفیت‌های خوب و کم‌نظیری را از دست دادیم اما این یک سنت الهی است.

باهنر افزود: مهم این است زمانی که این افراد می‌روند، به جای آنها کادرسازی صورت گرفته باشد. در وهله اول اینکه یک فرد مزیت‌های آنها را داشته باشد بعید به نظر می‌رسد چنین فردی وجود داشته باشد ولی نیروهایی که ساخته شده‌اند می‌توانند خلاء آنها را پر کنند.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: در جبهه پیروان، مشی سیاسی ما حرکت زیر سایه جامعتین یعنی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز بوده است؛ ما این مشی را در گذشته داشته‌ایم و الآن هم داریم و حالا که به گذشته خودمان نگاه می‌کنیم به عملکرد خود مفتخریم و در آینده هم همین روند را خواهیم داشت.

وی در عین حال افزود: البته این به آن معنا نیست که ما تبعیت محض داریم بالاخره در مسائل سیاسی مشاجرات و اختلاف نظرها وجود دارد اما در نهایت زیر چتر جامعیت قرار داریم و تکیه‌گاه ما از نظر فکری همین جامعتین است.

باهنر در خصوص تشکیل حزب فراگیر لاریجانی تصریح کرد: آقای لاریجانی هم مثل بنده معتقدند کشور نیاز به حزب فراگیر دارد، فراکسیون رهروان ولایت گفتند می‌خواهند حزب تشکیل بدهند و به هر حال این فراکسیون با آقای لاریجانی نزدیک است و شاید این تعبیر بشود که ایشان هم می‌خواهند در این حزب حضور داشته باشند.

وی ادامه داد: من امروز از آقای لاریجانی درباره این موضوع سوال کردم اما او چنین چیزی را تکذیب کرد و گفتند ما اراده‌ای نکرده‌ایم که حزب راه بیندازیم.

باهنر خاطرنشان کرد: وقتی ما از حزب جامع و کامل اصولگرایی سخن می‌گوییم باید مقدمات آن فراهم شود اما اینکه مثلاً 12 حزب تبدیل به 13 حزب بشود فایده‌ای ندارد.

نایب رئیس مجلس در ادامه در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه آیا براساس گفته رئیس جمهوری، نتیجه مذاکرات در حد پیروزی ملی بود و اینکه جان‌کری گفته است ما از تمدید مذاکرات می‌خواهیم مطمئن بشویم ایران دسترسی به تسلیحات هسته‌ای نداشته باشد و تحلیل شما در این باره چیست، بیان داشت: 3 سناریو می‌تواند وجود داشته باشد، قطع مذاکرات، ادامه و یا توافق جامع. قطع مذاکرات را مناسب نمی‌دانیم اما به یک توافق جامع هم نتوانستیم برسیم و روی اصول پافشاری می‌کنیم و آنها هم زیاده‌خواه هستند و نیاز به مذاکرات طولانی‌تر وجود دارد.

وی در عین حال افزود: وزیر خارجه آمریکا گفته است که نگرانی افکار عمومی جهان کم شده، ما هم این موضوع را قبول داریم اما دلیلش این است که تسلط آمریکا در دنیا کم شده است.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ملت آمریکا بزرگ و فهیم است، گفت: ما تعجب می‌کنیم چرا که مردم آمریکا فهیم هستند اما سردمداران آنها تمام منافع ملی آمریکا را در خدمت صهیونیست‌ها قرار داده‌اند، خود آنها می‌گویند منفعت ما در تفاهم است اما باید منافع اسرائیل تأمین بشود و من نمی‌دانم افکار عمومی آمریکا چگونه این رفتار را می‌پسندد.

باهنر همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درخصوص اینکه اصولگرایان به منابع مالی دسترسی دارند و می‌توانند رقابت کنند اما اصلاح‌طلبان در مضیقه هستند و به این ترتیب چگونه رقابت سیاسی می‌تواند شکل بگیرد، تاکید کرد: در رابطه با منابع مالی احزاب و جریان‌های سیاسی اگر حزب شناسنامه‌دار و قدرتمند داشته باشیم و همه مسائل رصد شود، دیگر این مشکلات وجود ندارد، مثلاً برخی‌ها می‌گویند خانه کارگر فلان مقدار هزینه می‌کند و تشکل دیگری هزینه‌های دیگری دارد و این مسائل حدس و گمان است.

وی تصریح کرد: اگر اقتصاد پاک پشت رقابتهای سیاسی نباشد رقابت سیاسی مشکل است.

نایب رئیس مجلس در پایان و در پاسخ به پرسشی درخصوص اینکه جزئیات دیدار جبهه پیروان با آقای ناطق چه بوده است و آیا شما دیداری با وی داشته‌اید، یادآور شد: من قرار ملاقات به عنوان شخصیت حقوقی جبهه نداشته‌ام ولی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و در جاهای دیگر همدیگر را می‌بینیم، آقای ناطق ظرفیت خوبی است اما می‌گوید نتوانسته‌ام خودم را قانع کنم که فعالیت مجددم در عرصه سیاست ضرورت دارد.

باهنر بر همین اساس افزود: خواستگاه آقای ناطق اصولگرایی است و خودش هم این موضوع را قبول دارد ولی ممکن است از من و چند نفر دیگر گلایه‌هایی داشته باشند اما اصولگرا هستند و ما هم فکر می‌کنیم اگر بیایند و فعالیت کنند برای ما خوب است.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • عباس ۱۴:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۴
    0 0
    ورودمنسجم ومتحداصولگرایان واصلاح طلبان باعث رقابتی شدن انتخابات می شود.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس